co o tym sądzicie ? prosze o sprowadzenie na ziemię

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
anna.kow
Jestem tu nowa :)

co o tym sądzicie ? prosze o sprowadzenie na ziemię

Post autor: anna.kow »

Cześć,
Z X znam się od roku.Jakieś pół roku temu zauważyłam, że zaczął na mnie zwracać uwagę.Że zachowuje się przy mnie inaczej niż przy innych.Kiedy ludzie mówili o jego dziewczynach on zaprzeczał, jakby się trochę wstydził czy nie chciał abym dowiedziała się, że kogoś ma.Ja zawsze byłam miła,uśmiechnięta.Zaczął mi się podobać,ale on ma opinię może nie bawidamka,ale widziałam wiele razy jak z imprez wychodził z obcymi.Im częściej spotykaliśmy się na imprezach tym częściej widziałam,że on mnie obserwuje.Ja też się nakręcałam, ponieważ zaczął mi się podobać.Po pewnej imprezie przespaliśmy się.Następnego dnia zaprosił mnie do siebie-robił spotkanie ze znajomymi.Jednak u niego w mieszkaniu zachowywał się tak jakby mu zależało,buzi w usta,dotyk,objęcia,ale nie pogadaliśmy o tamtej sytuacji.
Później była cisza kilka dni, napisałam mu sms,czy byśmy się spotkali- on odpowiedział twierdząco.Spotkanie nie odbyło się. Widziałam go kilka razy na mieście,szybka rozmowa: hej,coś o pracy, brak kontaktu wzrokowego :)
Widziałam się z nim w ten piątek i w sobotę na imprezach.Znowu sytuacja taka jak kiedyś, że mnie 'ogląda',a i tak siedzi, rozmawia z innymi dziewczynami.Nigdy ze mną nie tańczył, wcześniej tylko od razu zaczęliśmy się całować i wylądowaliśmy u niego.W piątek zaprosił mnie do siebie na bifor następnego dnia.Jednak nie poszłam do niego-miałam inne plany.I znowu mam wyrzuty sumienia.Może jakbym poszła to byśmy pogadali.
Ale z 2 str jakby mu na mnie zależało to by się na gruncie neutralnym spotkał ze mną albo chociaż napisał.Ja do niego rękę tym smsem wyciągnęłam.On teraz chciał abym do niego przyszła(odmówiłam)ale i tak spotkaliśmy się później chwilę na imprezie. On ma wiele znajomych.Ma specyficzny sposób bycia,ale jakoś mnie przyciąga.Nasza wspólna znajoma powiedziała mi, że on jest nieśmiały,a to wszystko to poza.Widziałam,że jesli chodzi o związki to 'kręci' przy mnie bardzo.Tak jakbym ja nie mogła się dowiedzieć o jego życiu.Co radzicie?
Pletwa Reborn

Re: co o tym sądzicie ? prosze o sprowadzenie na ziemię

Post autor: Pletwa Reborn »

Ciężko się doradza komuś kto najpierw idzie z kolesiem do łóżka, a potem się zastanawia na czym stoją...
anna.kow
Jestem tu nowa :)

Post autor: anna.kow »

ok dobrze.
chyba po prostu za dużo myślę :)
głupia jestem.
chyba ten komentarz sprowadził mnie na ziemię :)
Vervus
Miła Kobietka

Post autor: Vervus »

Jak ktoś ma uczciwe zamiary to nie zachowuje się w taki sposób chyba?
Rehabilitant Legnica
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

A może jednak warto kogoś lepiej poznać zanim wyląduje się z kimś w łóżku?
Gdyby mu zależało, to okazywałby to. Idąc z kimś do łóżka, kogo praktycznie nie zna się, można wyjść na łatwą. Z reguły mężczyźni nie chcą wiązać się z taką jednorazową przygodą. Wybacz to stwierdzenie, ale tak właśnie bywa.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
ODPOWIEDZ