Co o tym myślicie? :/ ja juz mam dość
-
xxFacecikxx
- Jestem tu nowa :)
Co o tym myślicie? :/ ja juz mam dość
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2012 10:31 pm przez xxFacecikxx, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Co o tym myślicie? :/ ja juz mam dość
sex to nie zaden dowod uczuc . ja bym ja zostawiła niech idzie sobie nie ma szacunku dla WASZEGO zwiazku zostaw ja
-
xxFacecikxx
- Jestem tu nowa :)
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2012 10:34 pm przez xxFacecikxx, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tak . owszem jest potrzebny kazdemu . Ale nie jest zadnym dowodem miłosci uczuc . To jest moje zdanie . Nie zasługuje na Ciebie bo nie docenia tego co ma .
Sex to nie dowód miłości bo z tego wynika że jak cię zdradzała to tamtemu komuś też coś udawadniała Daj sobie z Nią spokój nie zabiegaj o kogoś o kogo nie warto jest dużo dziewczyn bardziej wartościowych
jestem tego samego zdania szczerze jest wiele kobiet dla których głupie zdjecie to nie powód do kłótni dla Ciebie jest to ważne a ona to jednym słowem zlewa .. seks to nie wytłumaczenie nie ucieczka ani nie droga to pogodzenia się i zapomnienia o problemach , jak ustąpisz raz wykorzysta to kolejny raz .. z życia wzięte .
Lenkaaaa ;**
Nie możesz tańczyć tak jak ona Ci zagra. Zrób sobie parę dni wolnego od niej, nie dzwoń, nie pisz, nie odwiedzaj, bądź obojętny. Jeżeli przyjdzie i zechce porozmawiać to jeszcze jej zależy, jeżeli będzie "głucho" z jej strony to daj sobie z nią spokój.