Co na zmarszczki?
Re: Co na zmarszczki?
Ja też uważam, że regularność to klucz do sukcesu
mama stosuje Oeparol i są efekty, naprawdę. Ale nakłada krem rano, wieczorem dba o skórę
tak samo jest ze mną, bo tez krem sobie kupiłam.
Ja czytałam, że spożycie cukru przyśpiesza tworzenie zmarszczek. Niestety uwielbiam słodycze i nie jestem w stanie się obyć bez nich dlatego szczególnie staram się dbać o cerę
tutaj
Tez dbam bardzo o cere lecz mam niestety przebarwienia a to walka z wiatrakami i efekty wszelakich pielegnacji mało widoczne....
Moze polecicie kobietki a propos pielegnacji jakis dobry zel myjacy plus tonik do twarzy ,przetestowałam mnóstwo lecz na zadne ''cudo'' trafic nie moge.
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
Specyfików na zmarszczki jest mnóstwo (kremy przeciwzmarszczkowe, kremy z fitohormonami, maseczki ujędrniające, różne kapsułki i ampułki), jedne mniej skuteczne, inne bardziej. Najszybszy sposób na poprawę wyglądu skóry to maseczki ujędrniające, ale na co dzień lepszym wyborem są zwykłe kremy przeciwzmarszczkowe - działają wszechstronnie: odżywiają, regenerują i dostarczają cerze wilgoci.
www.kuzniazdrowia.pl – apteka internetowa
Joga twarzy jest bardzo dobrym sposobem plus do tego odpowiednio dobrane kremy.Ja osobiście używam kremów La Milu i wiem,ze żaden inny mi ich nie zastąpi 
Kupiłam ostatnio vichy idealie na noc. Jest już na pierwsze zmarszczki
A przede wszystkim regeneruję skórę, mam wrażenie, że nie jest taka szara
A przede wszystkim regeneruję skórę, mam wrażenie, że nie jest taka szara
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mówisz o tym balsamie tak? Ma bardzo fajną konsystencję, nie spływa i szybko się wchłania.
Też go mam, jakiś czas temu zamawiałam próbki ze strony vichy, ale teraz mam już całe opakowanie. Zdecydowanie mi służy i lepiej wyglądam rano, nawet jak młoda w nocy nie daje pospać 
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Na zmarszczki wpływ ma wiele czynników w tym również nasz styl życia czy dieta,kosmetyki jakich używamy. Polecam stosować w szczególności te naturalne z kolagenem,które znakomicie wygładzają i redukują zmarszczki.
Ja ostatnio mamie kupiłam zestaw kremów z oeparola po 50. Jest zadowolona, zauwazyłam, że dokupiła krem do twarzy jak jej się skończył więc chyba działa.
Polecam zakupić krem do rąk z tej serii
Moja mama odkryła go ostatnio w aptece
Bo jak to stwierdziła, wiek widać również po dłoniach.
moja mama używa od bielendy krem nano cell xtreme +45 i bardzo sobie chwali, że skóra jest ładnie nawilzona, bardziej napięta, a zmarszczki zaczynają się spłycać- zaczynają, bo stosuje dopiero od niedawna, zuzyła może 1/3 słoiczka, ale mowi, ze jak sam krem na zmarszczki to super, i jeszcze cena była nie za wysoka.
Mam tzw lwią zmarszczkę na czole ,pionową. Znacie jakies kosmetyki godne polecenia ? Na cud nie licze bo jest dosc głeboka ale moze chociaz spłycic by sie udało....Dodam ze mam prawie 31 lat i wolałabym nie stosowac jeszcze kremow 50+ 
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
Kamila a to zmarszczka typowa ??
A jakieś serum spłycające ?
A jakieś serum spłycające ?
Gdzieś kiedyś wyczytałam, że dobre są ćwiczenia twarzy na lekkie zmarszczki i masowanie. Na kremach nie znam się, gdyż nie stosuję, więc nie pomogę w tej kwestii.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Black, najlepiej w trakcie nakładania kremu, robić własnie masaż itp 
chyba musze sie rozejrzec ,ale mysle ze jest głeboka
guzik to zdziała ,ale moze lepiej sie poczuje ze cos z tym robie
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Im głębsze zmarszczki,tym w zasadzie gorzej i ciężej będzie sie ich pozbyć. Pytanie jeszcze czy są one mimiczne,naturalne czy jeszcze ich inny rodzaj. A co do tego serum,to w jakiej jest cenie?
Moja mama teraz testuje ten krem
z efektów jest zadowolona
z efektów jest zadowolona
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
wełniany-beret
- Jestem tu nowa :)
Najlepiej chyba dobierać do wieku, 25+, 30+ itd
-
a_gatka
Hadka, a to jest na noc czy na dzień? Jakie dokładniej działanie? Myślę pod kątem mojej, na Mikołaja. 
ale i pod kątem wieku, masz kilka możliwości, na co zwrócić uwagę.wełniany-beret pisze:Najlepiej chyba dobierać do wieku, 25+, 30+ itd
Agatka spłyca zmarszczki, poprawia jędrność skóry
A od jakiego wieku jest polecany? Moja mama niedługo ma imieniny, ale w sumie święta też tuż tuż. I ciekawi mnie po jakim czasie widać efekty?