Co na przedwczesny wytrysk

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
francesco
Jestem tu nowa :)

Co na przedwczesny wytrysk

Post autor: francesco »

Witajcie. Mam pytanie może nie jest jakieś mocno filozoficzne czy dogłębnie penetrujące zagadnienia relacji międzyludzkich ale jest dla mnie istotne. Co macie ciekawego na przedwczesny wytrysk ?.Wiecie chyba o co chodzi czy mam to rozpisywać ?. Dla niezorientowanych przedwczesny wytrysk występuje wtedy gdy podczas stosunku mężczyzna nie jest w stanie długo pieścić kobiety w środku bo ma nieoczekiwany niemożliwy do powstrzymania wytrysk. Czyli krótko mówiąc chciałby dłużej ale nie może bo ma przedwczesny wytrysk nasienia. Jakie to ma skutki ?. Jeśli mężczyzna nie może długo zaspokajać kobiety to niestety ale każdy taki związek nie ma szans na przetrwanie. Chyba że kobieta jest aseksualna i nie zależy jej w ogóle na bliskości fizycznej. Ale czy związek z taka kobietą ma sens ?. Tu nie tylko przedwczesny wytrysk będzie problemem ale brak w ogóle jakichkolwiek zbliżeń. Czy to ma w ogóle wszystko sens ?. Dobra wracając do tematu bo się rozmarzyłem. Czy macie na to jakieś sprawdzone środki albo sposoby radzenia sobie z tym problemem ?.
dotancaidorozanca

Re: Co na przedwczesny wytrysk

Post autor: dotancaidorozanca »

Nie ma żadnych ćwiczeń ani tym podobnych sposobów radzenia sobie z przedwczesnym wytryskiem. Możesz spróbować medytacji ale jak dochodzi co do czego to gra jest ostra. Myśli same buszują po głowie co robić żeby nie dojść. Możesz spróbować tabletek to chyba najskuteczniejszy sposób, nazywają się - Stud Pills i one powodują wydłużanie stosunku poprzez kontrolę nad dochodzeniem. Innych sposobów jako tako nie znam są oczywiście jakieś gumki, kremy itp... testowałem wszystko i raczej nie skuteczne. Te tabletki to numer jeden teraz. Poszukaj sobie w internecie w Polsce trudno je dostać ale sprzedają jeden czy dwa sklepy bo sam kupuję teraz w Polsce a kiedyś w Anglii. Nic więcej ci nie poradzę na przedwczesny wytrysk jak tylko to na dzień dzisiejszy ale trzeba trzymać rękę na pulsie coś wymyślą pewnie innego.
marcinpodlaski

Post autor: marcinpodlaski »

Działają te wspomniane tabletki stud pills. Ciężko je znaleźć w internecie w Polsce ale znalazłem. Z przesyłką za około 130 zł wyszło. W Anglii są prawie w każdym sklepie z odżywkami dla kulturystów. Na przedwczesny czy szybki wytrysk sprawdzają się idealnie.
admin

Post autor: admin »

dobre są
ODPOWIEDZ