Cały dzień dziś o tym myślę mam 21 lat i z chłopakiem już jestem 3 lata no i myślimy już o czymś poważnym ale nie mieszkamy razem .. chociaż bardzo bym chciała lecz środki utrzymania domu lub wynajem mieszkania to nie na nasze zarobki , ;( a wiec od 2 dni mam mdłości i nie chce mi się jeść powiedziałam to mojemu facetowi a on do mnie z tekstem to fajnie zostaniesz mamą
CO MAM O TYM MYŚLEĆ ? POMOCY
- monika1992
- Miła Kobietka
CO MAM O TYM MYŚLEĆ ? POMOCY
Witam wszystkie kobietki
Cały dzień dziś o tym myślę mam 21 lat i z chłopakiem już jestem 3 lata no i myślimy już o czymś poważnym ale nie mieszkamy razem .. chociaż bardzo bym chciała lecz środki utrzymania domu lub wynajem mieszkania to nie na nasze zarobki , ;( a wiec od 2 dni mam mdłości i nie chce mi się jeść powiedziałam to mojemu facetowi a on do mnie z tekstem to fajnie zostaniesz mamą
bo ja tata na razie nie chce zostać co ja mam o tym myśleć ? krążą mi różne myśli teraz się boje że mogłabym zostać sama z dzieckiem
Re: CO MAM O TYM MYŚLEĆ ? POMOCY
Powiedziała bym adijos kolego
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tez zegnaj i pomachała na pozegnanie
-
G****
Jak się bobas urodzi to się wszystko zmieni. Nie będzie chciał odejść od łóżeczka bo się nie będzie mógł napatrzeć
Narazie się tym nie przejmuj bo nie masz 100 % pewności ze jesteś w ciąży. A jak sytuacja będzie się powtarzac to porozmawiaj z nim. Tylko mów prosto z mostu o co Ci chodzi bo niestety faceci nie są tak domyślni jakbysmy chciały 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tylko wiesz zana reakcja tu jak czytam jes taka ze dał jae do zrozumienia ju ze on odpowiedzialnosci niechce wziasc . Bo drugi to by sie ucieszyl a jak nie to by powiedzial ok damy rade jakos sobie . Takze wiesz do łozka ok a jak odpowiedzialnosc trza to ogon wtula i ich to nie obchodzi
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie tak. Zgadzam się z Elą
Dał jej coś do zrozumienia... że jego to dziecko nie obchodzi...
Nie dorósł chyba do tego...
Dał jej coś do zrozumienia... że jego to dziecko nie obchodzi...
Nie dorósł chyba do tego...
Czas pokaże co będzie dalej, ale jedno jest pewne do tego tanga trzeba dwojga i od odpowiedzialności sie nie wywinie
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tak to prawda ze do tego tanga trzeba dwojga i odpowiedzialnosci nie uniknie mimo wszystko . Ale w wiekszosci mezczyzn jak pojawia sie ciaza to raptem zmieniaja sie i mowia ze ich to nic nie obchodzi to nie ich problem
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zapewne jest tez odpowiedzialny . Takiego mezczyzne miec przy sobie

-
G****
Sylwia a cos Ty taka podejrzanie mila dla Adriana jestes?

-
oOosylwiaoOo
Haha
ja zawsze jestem miła, nawet dla Ciebie Kochana
Nikogo tutaj nie chce wyróżniać
Wszyscy jesteście wspaniali 
-
G****
no no tak sie mowi
a ja juz Cie rozgryzlam
Ty jestes wolna i Adrian tez 
-
oOosylwiaoOo
A co to za swatanie ?:D nie tylko ja jestem wolna
pełno jest kobiet 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja tez ich pomału swatam , oboje wolni sa 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak kobiet wolnych jest wiele wolnych tu na forum . Ale ty ta wyjatkowa
Sama gdybym była wolna i młodsza bym sie zakrecila
Faceci mówią różne rzeczy zanim pomyślą. Nie musi to od razu świadczyć, że jest nieodpowiedzialny i wszystko się porypie jak faktycznie będziesz w ciąży.
Mój mówi, że nie chce na razie zostać tatą, że nie lubi hałasu i nie mógłby zmieniać pieluch. Jednak są momenty,w których napomina o dziecku, że chciałby abyśmy mieli pierwszą córkę, bo drugi ma być syn, wyobraża sobie co by było gdyby i tak sobie marzy troszkę. I weź tu zrozum facetów.
Mój mówi, że nie chce na razie zostać tatą, że nie lubi hałasu i nie mógłby zmieniać pieluch. Jednak są momenty,w których napomina o dziecku, że chciałby abyśmy mieli pierwszą córkę, bo drugi ma być syn, wyobraża sobie co by było gdyby i tak sobie marzy troszkę. I weź tu zrozum facetów.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
oOosylwiaoOo
Elu ?elzbieta45 pisze:ja tez ich pomału swatam , oboje wolni sa
-
G****
No to ja już odpuszcze ;p Duzym chlopcem w koncu jest 
-
oOosylwiaoOo
elzbieta45 pisze:tak kobiet wolnych jest wiele wolnych tu na forum . Ale ty ta wyjatkowa
Adrian widzisz co te dziewczyny tutaj piszą
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zapewne tez nie zucil by ci takim tekstem gdybys czasem mu napakła .
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ale nieraz trzeba troszku pomoc 
-
oOosylwiaoOo
Oj dziewczyny, bo odbiegamy od tematu
Mamy pomóc koleżance, a nie
W końcu wątek zrobił się o mnie
i Adrianie