Co macie za sprzęt do ćwiczeń w domu?
Co macie za sprzęt do ćwiczeń w domu?
Co macie za sprzęt do ćwiczeń w domu? Na jakie marki i rzeczy zwracać szczególną uwagę? Wolę się was dopytać, bo jestem zielony w tym, niż utopić trochę kasy.
Re: Co macie za sprzęt do ćwiczeń w domu?
Nie mam pojęcia, jakim metrażem dysponujesz, natomiast z doświadczenia powiem, że lepiej jest kupić jakieś urządzenie wielofunkcyjne np k-sport. com.pl/product-pol-232-ZESTAW-DO-CWICZEN-DRAZEK-PORECZ-DRABINKA-KSSL0100.html, bo praktycznie cały trening na tym wykonasz. Wbrew pozorom ten zestaw jest mega jakościowo i łatwy w montażu. Sam go posiadam u siebie i dobrze się sprawdza.
Ja już wyleczyłam się z kupowania sprzętu do domu. Zapału do ćwiczeń wystarcza mi maks na miesiąc, a potem ten sprzęt tylko zagraca mieszkanie. Także teraz częściej wybieram tradycyjną siłownię lub aktywność na świeżym powietrzu.
Masz i zobacz k-sport . com.pl/product-pol-293-Drazek-stacjonarny-Ogrodowy-zewnetrzny-z-poreczami-drabinka-pionowa-i-pozioma-KSOZ006.html, bo u mnie fajnie się sprawdza. Stalowa konstrukcja, malowanie proszkowe chroni przed rdzą. Dodatkowo, uchwyt na worek bokserski, więc fajnie można urozmaicić trening.
Ja akurat u siebie miałem pomoc brata i ojca to zamontowaliśmy w ogrodzie ten zestaw do treningu całego ciała – sport.com.pl/product-pol-293-Drazek-stacjonarny-Ogrodowy-zewnetrzny-z-poreczami-drabinka-pionowa-i-pozioma-KSOZ006.html">https://www.k-sport.com.pl/product-pol- ... OZ006.html. Najbardziej chyba jestem zadowolony z drabinek, bo pomagają mi w rozciąganiu, a i da się sporo zaawansowanych akrobacji wykonać. Zależy, w jakiej jesteś formie, ale ten producent ma też podstawowy drążek ogrodowy z możliwością dalszej rozbudowy. Poszukaj sobie w wolnej chwili.