biurko dla dziecka?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
magdaszabla
Jestem tu nowa :)

biurko dla dziecka?

Post autor: magdaszabla »

Cześć. Szukam dobrego biurka dla dziecka. W tym momencie synek ma 6 lat, za niedługo pójdzie do szkoły i muszę mu w pokoju jakieś miejsce do nauki wyznaczyć, stworzyć...Wiadomo jak to jest z dzieckiem – szybko rośnie, więc przydałoby się biurko które można by ewentualnie jakoś regulować, abo regulowany fotel, gdzie tę wysokość będzie można sobie dostosowywać. Ktoś, coś?
Marleenen

Re: biurko dla dziecka?

Post autor: Marleenen »

Może poszukaj na OLX? Ja tam kiedyś znalazłam bardzo fajne biurko dla siebie :)
mariansokol

Post autor: mariansokol »

Dobrym pomysłem okazało się kupienie stelaża elektrycznego do podpięcia do blatu w biurku. Podnoszę sobie blat i mam biurko przystosowane do pracy na stojąco. Stelaż mam Flyingdesk od Sulmet – SPAM Świetne siłowniki Linak i to się faktycznie widzi przy sterowaniu, blat lekko się przesuwa, nie szura, nie przeskakuje.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 11:18 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

mój starszak domaga się wymiany biurka na większe ;) bardzo mu się spodobało biurko które kupiłam w sferisie do domowego biura model Tuckano z elektryczną regulacją wysokości super sprawa, mi się świetnie z niego korzysta
barutsa213

Post autor: barutsa213 »

Ja kupiłem swojemu dziecku biurko z Ikei na nowy rok szkolny. Uważam je za dobry wybór.
Metal-Meb to metalowe meble biurowe - szafa metalowa, szafy aktowe do biura. Więcej sprawdzisz na https://metal-meb.pl/
ODPOWIEDZ