Co dzisiaj zjadłyście?
- Alabastrowa
- Miła Kobietka
Co dzisiaj zjadłyście?
Nie wiem, czy nie było już takiego tematu. Przejrzałam forum i nie znalazłam. Możliwe, że pominęłam. Jeśli pominęłam, to proszę o zwrócenie uwagi.
Co dzisiaj zjadłyście? Chodzi mi o wszystkie posiłki i o plany posiłków. Potraktujmy ten post jako spis naszego żywienia i inspirację dla innych pań : )
śniadanie: 4 kromki chleba białego z żółtym serem kanapkowym, pomidorem i ogórkiem.
przekąska: sałatka z ogórka, rzodkiewki, pomidora, kapusty pekińskiej, papryki z sosem czosnkowym.
przekąska II: surówka z pory + 2 kromki chleba żytniego z serkiem pleśniowym
obiadokolacja (w planach godz. 19-20): zapiekanka z ziemniakami, pieczarkami, szynką, serem.
grzeszki: lody z miodem i jagodami
Co dzisiaj zjadłyście? Chodzi mi o wszystkie posiłki i o plany posiłków. Potraktujmy ten post jako spis naszego żywienia i inspirację dla innych pań : )
śniadanie: 4 kromki chleba białego z żółtym serem kanapkowym, pomidorem i ogórkiem.
przekąska: sałatka z ogórka, rzodkiewki, pomidora, kapusty pekińskiej, papryki z sosem czosnkowym.
przekąska II: surówka z pory + 2 kromki chleba żytniego z serkiem pleśniowym
obiadokolacja (w planach godz. 19-20): zapiekanka z ziemniakami, pieczarkami, szynką, serem.
grzeszki: lody z miodem i jagodami
Re: Co dzisiaj zjadłyście?
podobny temat jest
babskiesprawy.pl/mam-dzis-na-obiad-t7882.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/mam-dzis-na ... t7882.html
ale na razie zostawiam, zobaczymy jak sie temat rozwinie....
babskiesprawy.pl/mam-dzis-na-obiad-t7882.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/mam-dzis-na ... t7882.html
ale na razie zostawiam, zobaczymy jak sie temat rozwinie....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja dziś zjadłam nowe ciasteczka od Wedla- Amerykanki. To kruche ciasteczka z wedlowską czekoladą. Ja jadłam klasyczne, ale są jeszcze kakaowe.
- EvilGirl^^
- Miła Kobietka
śniadanko dwie parówki
obiad batonik zbożowy
kolacja makaron Lubelli szybko z patelni z pieczarkami
obiad batonik zbożowy
kolacja makaron Lubelli szybko z patelni z pieczarkami
Być kobietą, być kobietą......
Ugryzłam kawałek kromki z pasztetem na siłę. Później zamierzam pożreć trochę sałatki... Może się uda.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Tadek niejadekBlackfox pisze:Ugryzłam kawałek kromki z pasztetem na siłę. Później zamierzam pożreć trochę sałatki... Może się uda.
[videoyoutube=
Adrian

- malinka 61
- Kobietka Expert
O bardzo dużo , na śniadanko dwie kromeczki chlebka ze szyneczką i pomidorkiem a do tego kawusia zbożowa z mleczkiem , później kawałek serniczka i kawka , na obiad zupka kalafiorowa , odpuściłam sobie już drugie danie i teraz na kolacje dwie kromeczki chlebka ze serkiem białym i herbatka . 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Śniadanko w pracy - bułka z pasztetową, po południu znów bułka z pasztetową a w domu obiado-kolacja, kotlety z piersi kurczaka. A pomiędzy chyba z pół kilo winogron - korzystam póki są no i kilka cukierków
- malinka 61
- Kobietka Expert
Bułkę pełnoziarnista z masełkiem , kawka zbożowa z mleczkiem, obiad rosół z makaronem , ziemniaczki , sałata ,mięsko opieczone , sok z grejpfruta , trzy ciasteczka , wieczorem będzie kanapeczka z szynka i pomidorkiem , herbatka . 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

tylko kopytka bo nie było czasu
- malinka 61
- Kobietka Expert
Śniadanko to; 2 kromeczki chleba z masełkiem i białym serkiem , kawusia zbożowa z mleczkiem , później smaczny obiad , zupa pomidorowa z ryżem , rybka dorsz pieczona surówka z kiszonej kapustki , ziemniaczek , , jabłuszko , i kolacja bułeczka z pomidorkiem 

Śniadanko ciemne pieczywo i serek wiejski, teraz się zastanawiam co na obiad bo wolne od pracy 
Fotobudka czyli świetna zabawa na każdej imprezie.
Parówki. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
- malinka 61
- Kobietka Expert
Rano dwie kromeczki chlebka z pasztetem i pomidorkiem + herbata gorzka , później dwa herbatniki i kawka , na obiad gulasz z chlebkiem ,znowu kawka i herbatniczek , następnie zupkę mleczną lane cisto , i teraz jabłko .

najpierw kawusia z mleczkiem, potem dwie kanapki z serem, pomidorem, cebula, majonezem, a potem Mini Set z Orient Corner
dzisiejszy dzien baaardzo mi odpowiada
mniam mniam mniam
-
oluniakame
- Jestem tu nowa :)
ja mam za sobą na razie kawę, chlebuś i sałatkę z tuńczykiem, papryką, jajkiem, groszkiem i majonezem
pycha! 
praca.katowice.eu/">http://www.praca.katowice.eu/
- malinka 61
- Kobietka Expert
Dwie bułeczki kajzerki ze serkiem , kawusia zbożowa z mlekiem ,później kawka dobra gorzka i ciasteczka a teraz będę jadła zupkę jarzynową i naleśniki , wieczorkiem jeszcze nie wiem .