Co dzisiaj zjadłyście?

Masz jakieś sprawdzone sposoby na dobre jedzonko? Znalazłaś właśnie smaczny przepis na romantyczną kolację i chcesz się nim podzielić? Nie masz pomysłu co zrobić na obiad? Odpowiedzi znajdziesz w tym temacie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Alabastrowa
Miła Kobietka

Co dzisiaj zjadłyście?

Post autor: Alabastrowa »

Nie wiem, czy nie było już takiego tematu. Przejrzałam forum i nie znalazłam. Możliwe, że pominęłam. Jeśli pominęłam, to proszę o zwrócenie uwagi.

Co dzisiaj zjadłyście? Chodzi mi o wszystkie posiłki i o plany posiłków. Potraktujmy ten post jako spis naszego żywienia i inspirację dla innych pań : )

śniadanie: 4 kromki chleba białego z żółtym serem kanapkowym, pomidorem i ogórkiem.
przekąska: sałatka z ogórka, rzodkiewki, pomidora, kapusty pekińskiej, papryki z sosem czosnkowym.
przekąska II: surówka z pory + 2 kromki chleba żytniego z serkiem pleśniowym
obiadokolacja (w planach godz. 19-20): zapiekanka z ziemniakami, pieczarkami, szynką, serem.
grzeszki: lody z miodem i jagodami
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Co dzisiaj zjadłyście?

Post autor: Hadassa »

podobny temat jest

babskiesprawy.pl/mam-dzis-na-obiad-t7882.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/mam-dzis-na ... t7882.html

ale na razie zostawiam, zobaczymy jak sie temat rozwinie....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
jasama
Miła Kobietka

Post autor: jasama »

Ja dziś zjadłam nowe ciasteczka od Wedla- Amerykanki. To kruche ciasteczka z wedlowską czekoladą. Ja jadłam klasyczne, ale są jeszcze kakaowe.
Awatar użytkownika
EvilGirl^^
Miła Kobietka

Post autor: EvilGirl^^ »

śniadanko dwie parówki
obiad batonik zbożowy
kolacja makaron Lubelli szybko z patelni z pieczarkami
Być kobietą, być kobietą......
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Ugryzłam kawałek kromki z pasztetem na siłę. Później zamierzam pożreć trochę sałatki... Może się uda.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Blackfox pisze:Ugryzłam kawałek kromki z pasztetem na siłę. Później zamierzam pożreć trochę sałatki... Może się uda.
Tadek niejadek

[videoyoutube=
Adrian
:P
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

O bardzo dużo , na śniadanko dwie kromeczki chlebka ze szyneczką i pomidorkiem a do tego kawusia zbożowa z mleczkiem , później kawałek serniczka i kawka , na obiad zupka kalafiorowa , odpuściłam sobie już drugie danie i teraz na kolacje dwie kromeczki chlebka ze serkiem białym i herbatka . :kiss2
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Śniadanko w pracy - bułka z pasztetową, po południu znów bułka z pasztetową a w domu obiado-kolacja, kotlety z piersi kurczaka. A pomiędzy chyba z pół kilo winogron - korzystam póki są no i kilka cukierków
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Bułkę pełnoziarnista z masełkiem , kawka zbożowa z mleczkiem, obiad rosół z makaronem , ziemniaczki , sałata ,mięsko opieczone , sok z grejpfruta , trzy ciasteczka , wieczorem będzie kanapeczka z szynka i pomidorkiem , herbatka . :kiss2
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

tylko kopytka bo nie było czasu
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Śniadanko to; 2 kromeczki chleba z masełkiem i białym serkiem , kawusia zbożowa z mleczkiem , później smaczny obiad , zupa pomidorowa z ryżem , rybka dorsz pieczona surówka z kiszonej kapustki , ziemniaczek , , jabłuszko , i kolacja bułeczka z pomidorkiem :kiss2

Obrazek
muspati
Jestem tu nowa :)

Post autor: muspati »

Śniadanko ciemne pieczywo i serek wiejski, teraz się zastanawiam co na obiad bo wolne od pracy :P
Fotobudka czyli świetna zabawa na każdej imprezie.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Parówki. ;)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Rano dwie kromeczki chlebka z pasztetem i pomidorkiem + herbata gorzka , później dwa herbatniki i kawka , na obiad gulasz z chlebkiem ,znowu kawka i herbatniczek , następnie zupkę mleczną lane cisto , i teraz jabłko . :D :D

Obrazek
maskarr

Post autor: maskarr »

najpierw kawusia z mleczkiem, potem dwie kanapki z serem, pomidorem, cebula, majonezem, a potem Mini Set z Orient Corner :) dzisiejszy dzien baaardzo mi odpowiada :) mniam mniam mniam
oluniakame

Post autor: oluniakame »

ja mam za sobą na razie kawę, chlebuś i sałatkę z tuńczykiem, papryką, jajkiem, groszkiem i majonezem :) pycha! :)
praca.katowice.eu/">http://www.praca.katowice.eu/
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Dwie bułeczki kajzerki ze serkiem , kawusia zbożowa z mlekiem ,później kawka dobra gorzka i ciasteczka a teraz będę jadła zupkę jarzynową i naleśniki , wieczorkiem jeszcze nie wiem . :(

Obrazek
ODPOWIEDZ