Co dzisiaj jadłaś?
Re: Co dzisiaj jadłaś?
Oprócz owsianki na śniadanie pyszny twarożek z cebulką.Kawka z expresu z kardamonem i szczyptą kakao. 
A dzisiaj dieto.Zero batoników,ciastek,czekoladek.Brokuły na obiad,suszone owoce na deser herbatka owocowa.No i oczywiście popijam wodę mineralną.
Drugi dzień zdrowego odżywiania.No prawie zdrowego... Nie wytrzymałam i zjadłam pól batonika (był pyszny,czekolada gorzka a nadzienie adwocat}
-
WeselneZaplecze
Kanapkę z serkiem i ogórkiem konserwowym, a na deser batona LU Go.
-
Kolaboracja
aisoglam pisze:Drugi dzień zdrowego odżywiania.No prawie zdrowego... Nie wytrzymałam i zjadłam pól batonika (był pyszny,czekolada gorzka a nadzienie adwocat}
mmm uwielbiam batoniki z nadzieniem.. a jeszcze jak z adwokatem - mniamciuś
Do niedawna nic mądrego by isę tu ode mnie nie znalazło, ale dzięki pomysłowości mojej koleżanki i wyszukaniu cateringu z easydiet od jutra codziennie bedę mogła się pochwalić tym co zjadłam. Postanowiłam wypowiedzieć wojnę jedzeniu z bufetu i zadbać o siebie. Wakacje blisko, więc nie ma na co czekać
-
eDom
Kawa z samego rana plus jogurt wieloowocowy prosto ze Starbucksa. Fajna dawka energii na początek dnia 
- Natalka994
- Jestem tu nowa :)
Dzis pozwolilam Sobie na odrobine przyjemnosci. Na obiad mialam tzw. angielski Jacketpotato czyli polski ziemniak w mundurku z wybranym 'nadzieniem' w srodku. Prychota!