Co chciałybyście w sobie zmienić?
-
Lily of the Valley
Co chciałybyście w sobie zmienić?
Pytanie, jak w temacie. Ja chciałabym być chudsza i może wyższa o jakieś 5 centymetrów. 
Re: Co chciałybyście w sobie zmienić?
20 lat sobie odjąć. 
Hmmm oj tak.... ja też chętnie cofnęłabym się o jakieś 10 lat do tyłu 
hmm, schudnąć z 5 kg, oooooooooooo i chciałabym mieć niebieskie oczy 
-
no.nie.wiem
Tak W trybie pilnym to tak z 8kg mniej wazyc bym pragnela. Zeby do poprawki i nos bo mam jak klamke od zakrystii. Zawsze po mszy zostaje swieczki gasic 
Mniej sie wpieniać z byle powodu
Ale i tak uwazam, że poczyniłam juz w tym temacie spore postępy 
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/ - blog o kosmetykach i nie tylko. Zapraszam.
-
różowamagnolia
- Jestem tu nowa :)
podobnie jak reszta, przede wszystkim mniej ważyć. a jeśli nie, to chociaż bardziej polubić ćwiczenia 
Na pewno zęby bo mam krzywe dwójki na górze i 2,3 na dole. Jeśli by się dało to cerę, bo po dwóch godzinach od nałożenia makijażu świecę się jak psu jajca na wiosnę i na dodatek w dotyku jest tak, jakby mi ktoś twarz masłem wysmarował. Schudnąć z 5kg ale bez ujmy na cyckach 
Ja jestem wysoka,szczupla brunetka o niebieskich oczach wiec sie sobie podobam i tego bym nie zmieniala.Jedyne co mnie denerwuje to cera,mam maly tradik i od lat sobie nie moge z tym poradzic.A propo moze ktoras z was zna jakis dobry sposob na to paskudztwo??
ja bym chciała zmienić to, żeby przestać robić wszystko na ostatnią chwilę oraz pozbyć się kilku zbędnych kilogramów z brzucha i ud 
zobacz
chciałabym trochę przytyć
i potrafić zatrzymywać czas
albo chociaż spowalniać 
i potrafić zatrzymywać czas
Kto wykona porządne elewacje warszawa? Proszę o pomoc.
a ja bym schudla z25kg,zrobila ząbki,chcialabym byc zyczliwsza i troche mniej otwarta do obcych.
chciałabym schudnąć, mieć lepszy gust w wyborze ubrań i charakter pozwalający na związanie się z jakimś facetem na dłużej, poza tym chciałabym być bardziej kobieca i więcej czasu poświęcać na dbanie o urodę...bo zauważyłam, że mam w tym zakresie dużo mniejsze potrzeby niż niektóre moje koleżanki...chyba coś jest ze mną nie tak :/
chciałabym schudnąć, mieć lepszy gust w wyborze ubrań i charakter pozwalający na związanie się z jakimś facetem na dłużej, poza tym chciałabym być bardziej kobieca i więcej czasu poświęcać na dbanie o urodę...bo zauważyłam, że mam w tym zakresie dużo mniejsze potrzeby niż niektóre moje koleżanki...chyba coś jest ze mną nie tak :/
Ja noszę się z zamiarem korekty brzucha nie jest już taki jak przed ciążą a raczej ciążami 
a na czym taka korekta brzucha polega? to jest jakiś zabieg chirurgii plastycznej? chyba nie jest aż tak źle, żeby trzeba było dać się ciąć na sali operacyjnej
chciałabym być mniej zaborcza,bardziej oszczędna i może jeszcze mniej poważna.
szybka-gotowka.net.pl
-
a_gatka
Wprawdzie mój facet jest fanem puszystości, ale jednak.. kilogramy
Chyba wrócę do diety Cambridge na wiosnę. Niestety po kontuzji odpada bieganie i sporty, a ja chciałabym poczuć się znowu atrakcyjnie
Dukan u mnie też odpada choć skuteczny. A Cambridge jest bezpieczna i sprawdzona.
-
Nala
Chciałbym być bardziej stanowcza, asertywna i mieć szczuplejsze uda! 
Ja chciałabym nie mieć takiego miękkiego serca, ponieważ napotykałam się w życiu na osoby, które to bardzo wykorzystywały 
Sklep internetowy BOF
-
a_gatka
Aktualnie to chyba przede wszystkim biodra! Ogłaszam wielki powrót do odchudzania na wiosnę! Ktoś dołączy? Mogę się wprawdzie ruszać, ale chyba uzupełnię te starania dietą Cambridge.. I tak te ich batoniki podjadam 
Ja chciałabym pozbyć się cellulitu albo przynajmniej znaleźć jakiś skuteczny środek na to, jednak obecnie raczej już nie wierze, że można się tego kiedykolwiek pozbyć. Poza tym chciałabym być odważna, pewna siebie i nie przejmować się pierdołami, nie ryczeć z byle powodu.