co byście zmienili w telewizji
-
karpandzia11
- Miła Kobietka
Re: co byście zmienili w telewizji
skrócić reklamy przede wszystkim i pozbyć się tych durnych programów typu dlaczego ja itd
katalog pożyczek
Ja bym przestała w kółko powtarzać te same filmy, a zaczęła puszczać nowe. Czasem na jakiś film zanim pojawi się w telewizji premierowo trzeba długo czekać. Z tymi reklamami też się zgadzam. Mogłyby być i wiele krótsze.
Kampanie AdWords
Też bym się pozbyła tych durnych programów, reklamy skróciła i w sumie fajnie, jakby tworzyli seriale bardziej pod Netflixa, niż M jak Miłość, ale domyślam się, że nie ma budżetu... Dlaczego Ja tańsze, pewnie dadzą 500 zł głównemu "aktorowi" i cześć i nakręcą na tle starej meblościanki u cioci Krysi, więc nie muszą się martwić scenografią.
- Adrianna27
- Jestem tu nowa :)
Usunęłabym te wszystkie durne programy typu szpital, trudne sprawy, dlaczego ja itp itd bo to ryje ludziom mózgi
http://detoksykacja-organizmu.blogspot.com <-- Mocne oraz zdrowe paznokcie i włosy, jędrna skóra, lepsze samopoczucie. A to wszystko tylko dzięki usunięciu toksyn z organizmu! Sprawdź sama domowe sposoby
Skrócić reklamy
ale tak chyba każdy uważa 
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.
Usunęłabym reklamy 
A poza tym zmniejszyłabym ilość programów w stylu "Mam talent" bo ileż można oglądać śpiewających i tańczących ludzi i programów z gwiazdami typu "Taniec z gwiazdami" czy "Azjaekspres" czy jak to tam się pisze.
A poza tym zmniejszyłabym ilość programów w stylu "Mam talent" bo ileż można oglądać śpiewających i tańczących ludzi i programów z gwiazdami typu "Taniec z gwiazdami" czy "Azjaekspres" czy jak to tam się pisze.
Granice? Nigdy żadnej nie widziałem, ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi. 
Kurskiego
więcej bez stronniczych wiadomości bez propagandy.
lego duplo
-
mariafujda88
- Jestem tu nowa :)
Moim zdaniem w tv jest za dużo powiązań z polityką.
Gazetki promocyjne znajdziesz już teraz w serwisie www.znajdzpromocje.pl/
Mnie ostatnio tak wkurzyła propaganda że zaczełam oglądać wiadomości w BBC 
Cenie sobie platformy, gdzie wybierasz co oglądasz, o której chcesz itp. To jest dla mnie ciekawe, bo nie zawsze jestem w stanie dostosować się do konkretnej godziny,a bardzo zależy mi żeby obejrzeć przykładowo Teatr Telewizji. Fajnie jakby wszystko co leci lądowało na jakimś kanale online i wtedy z przyjemnością korzystałabym z takiej opcji.
Zmieniłbym przede wszystkim programy wyświetlane w telewizji. Wiem, że większość programów się sprzedaje, ale czasem krew mnie zalewa, że nie ma co obejrzeć.
Wiadomości, aby były obiektywne, a nie jak chorągiewka zależna od władzy (patrz TVP)
lego duplo