Co aktualnie ogladacie ?
-
evka
Co aktualnie ogladacie ?
Piszcie co aktualnie ciekawego mozna obejrzec w tv jak ktos ma czas ja dzis mam i na jedynce zacznie sie o 20.20 " WIRUS ZAGŁADY" POLECAM
-
Panna_M
Re: Co aktualnie ogladacie ?
Mało ogladam telewizji, zazwyczaj filmy wlączam z kompa albo na DVD.
Ale może dzisiaj obejrze "Kiedy mnie odnajdziesz" na Canal + Film... jeżeli nie bede zmeczona bo wypadzie rowerowym z moim
Ale może dzisiaj obejrze "Kiedy mnie odnajdziesz" na Canal + Film... jeżeli nie bede zmeczona bo wypadzie rowerowym z moim
-
jagoda
A ja nadrabiam zaległości i ogladam filmy na dvd jak na razie jestem na akcji szybko i wściekle 
-
jagoda
polecono mi wczoraj w sklepie
film pt. Złoty środek , najciekawsze jest to, że kobietka która mi go poleciła przechodziła sobie obok mnie i zauważyła, że trzymam tę płytę w łapce
zobaczymy podobno bardzo fajny 
-
jagoda
dziewczyny ten Złoty środek naprawdę bardzo fajniusia polska komedia szczerze polecam !!!!
-
colorless
ostatnio ogladalam "ksiazna" jest to opoiwesc o milosci, zdradzie i poprostu zyciu, ktore czasmi bywa bezlitosne. film kupilam sms'e, byl to nieprzewidziany zakup, ale bardzo idany, wszystkim polecam ten film
-
pstro
Mam akurat ochotę na jakąś komedięjagoda pisze:dziewczyny ten Złoty środek naprawdę bardzo fajniusia polska komedia szczerze polecam !!!!
-
siatkareczka
ja ostatnio pooglądałam Nostalgie Anioła z wypożyczalni eNki, teraz chce sie trochę odchamić i pójść do kina. Słyszałam o polskim filmie Hustawka, któraś z Was oglądała??? a może polecicie coś dobrego - takiego babskiego, trochę wzruszającego!!!
-
koperkowa
Ja oglądam Chuno-łowca niewolników. może któraś z was też ogląda ?
-
mooony
Otóż ja preferuję takie seriale jak "Vampire Diaries" oraz "Skins" . Kiedys lubilam Beverly Hills
Co do polskich seriali lubię Pierwszą Miłość. Moze czasami sytuacje pojawiajace sie w tym serialu sa zbyt przesadzone i pojawia sie typowa telenowela... ale lepsze to niz jakis Klan ktory jest po prostu beznadziejny. Albo jakies Plebanie i inne takie pierdoly.
Nie przepadam za produkcjami typu 'Dlaczego ja' czy 'Trudne Sprawy' bo to jest po prostu katastrofa
Nie przepadam za produkcjami typu 'Dlaczego ja' czy 'Trudne Sprawy' bo to jest po prostu katastrofa
-
eveline
Ja oglądałam House'a i Dextera i obecnie szukam kolejnych pozycji do oglądania. Akurat lato, tak więc na gorące wieczory coś by chętnie obejrzało. Co polecacie?
-
eveline
Taaak
słyszałam co nieco o tym od moich znajomych kolegów zafascynowanych tym serialem 
-
żuczek
House, Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście i ostatnio znalazłam w VOD Enki Uczciwy przekręt . Aż dziwne, że wcześniej na niego nie trafiłam, a to już trzeci sezon! Muszę koniecznie wrócić do poprzednich 
-
Hakiruono
Ostatnio oglądałam "Między Piekłem a Niebem". Stare ale... polecam:-)
-
mimargo
Ja oglądam 'Off the map' - coś w stylu Chirurgów, tylko akcja rozgrywa się w dżungli. Czasami są naprawdę mocne sceny
. Polecam!
-
malutka11
Gra o tron rewelacyjny serial, chirurgów, CSI, no i wracają po przerwie Gossip girl, Nikita, Pamiętniki wampirów
-
jatelka
Ta Gra o tron faktycznie tak dobra jak powiadają? A tak poza tym to już chyba 5 raz Przyjaciele:)
-
dzo
faktyczniejatelka pisze:Ta Gra o tron faktycznie tak dobra jak powiadają?
-
skylark
Ja kończę trzeci sezon Gossip Girl, ale to bardziej ze względu na osłuchanie się z językiem, bo raczej seriali nie oglądam 
-
kasienka
Gotowe na wszystko ; Pogoda no miłóść. iitv.pl - wszystkie odc tam są i mnóstwo seriali. gdzie wy ogladacie ?