Cienkie paznokice

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Zablokowany
Awatar użytkownika
waniliowelody
Jestem tu nowa :)

Cienkie paznokice

Post autor: waniliowelody »

Dziewczyny moje paznokcie wołają o pomstę do nieba! Są bardzo cienkie i ciągle mi się rozdwajają ;/ Szukam jakiegoś specyfiku, który ukrócił by moje bolączki.
nieuczesanamyśl
Jestem tu nowa :)

Re: Cienkie paznokice

Post autor: nieuczesanamyśl »

ja używam tej odżywki AURIGA SI-NAILS (zamawiam na wapteka.pl, nie wiem czy jest w drogeriach)
Nie jest tania, ale pomogła mi zapuścić ładne i długie paznokcie
poza tym ważna jest dieta - nabiał, rośliny strączkowe, ryby
A jeżeli przy okazji chcesz wzmocnić włosy i skórę, to sięgnij po tran
Modna26
Miła Kobietka

Post autor: Modna26 »

ja używam odżywki z eveline 3 w 1 bardzo fajna i daje ładny efekt paznokci. Wyglądają jak manicure
Awatar użytkownika
jabluszkoo
Miła Kobietka

Post autor: jabluszkoo »

A czytałyście o nowościach od sh? Wprowadzili odżywkę, która w składzie ma 18 karatowe złoto. Bardzo jestem jej ciekawa bo producent obiecuje wzmocnienie i utrzymanie odpowiedniego nawilżenia płytki. Jak tylko zużyje te co mam w domu to kupię i dam znać jak się sprawdza.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Ale temat o odżywkach o paznokciach już jest, po co kolejny ??
Ten zamykam

babskiesprawy.pl/odzywianie-paznokci-t7394.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/odzywianie- ... t7394.html
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zablokowany