Ciekawe miejsca w Polsce i na świecie

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Magiczne Miejsca
Jestem tu nowa :)

Ciekawe miejsca w Polsce i na świecie

Post autor: Magiczne Miejsca »

Cześć,

Staramy się przedstawiać ciekawe, zwykle historyczne miejsca w Polsce i na świecie.

Na początek zapraszamy do obejrzenia ostatniego przygotowanego przez nas odcinka poświęconego zamkowi Grodno w Zagórzu Śląskim. Mamy nadzieję, że się spodoba :)

SPAM
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2018 8:16 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Roozzaaliaa

Re: Ciekawe miejsca w Polsce i na świecie

Post autor: Roozzaaliaa »

Historyczne miejsca warte odwiedzenia - Jelenia góra oraz jej okolice.
Właśnie stąd wróciłam, jest tam niezliczona ilość miejsc jakże urokliwych..

1. Kościółek Wang w Karkonoszach
2. Zamek Chojnik w Jeleniej Górze
3. Zamek w Wałczu
4. Miasto Skalne w Czechach - tuż obok granicy
i wiele, wiele innych :D
pysia345

Post autor: pysia345 »

Ja polecam szczególnie jeziora na Warmii i Mazurach. W okolicach Iławy jest pięknie <3 Poza tym oczywiście Bieszczady.. Magiczne widoki, tylko nie można leżeć plackiem, ale maszerować!
kicia1
Miła Kobietka

Post autor: kicia1 »

Mnie szczególnie urzeka Zamek w Janowie Podlaskim. Uwielbiam odwiedzać ich spa :)
kosmarka29

Post autor: kosmarka29 »

Za granicą - polecam w zasadzie całą Albanie, Tirana to jedna wielka historia komunizmu pomalowana na pastelowo. Albańskie bunkry są niesamowite, zresztą jak wszystko tam. Niestety, przez to że to kraj pod względem cywilizacyjnym stojący jeszcze niżej lub Polska różnie jest ze standardami podczas podróży (warto się na przykład dobrze zorientować w standardach hotelowych, na apartamentydomilux.pl był jakiś przystępny artykuł), porozumieniem się z kimkolwiek, a jak cię okradną to szukaj wiatru w polu, znajdziesz szybciej niż kompetentnych policjantów. ALE I TAK POLECAM piękny kraj i tani.
A no i Macedonia też super, Sofia ze swoimi pomnikami tak zabawna, że aż piękna.
http://www.plk1921.pl/
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Rok temu byliśmy w Tajlandii z biurem konsorcjum.pl i całkowicie nas oczarowała. Cudowne miejsce.
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

Ja planuję wyjazd z Itaką do Turcji. Mamy już wykupione u nich ubezpieczenie, żeby tym razem nic nas nie zaskoczyło.
dominika10
Extra Kobietka

Post autor: dominika10 »

My z mężem wybieramy się na wycieczkę do Meksyku z biurem konsorcjum.pl. Dużo zwiedzenia i świetne warunki.
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

Ja wybieram się w przyszłym roku do Egiptu z biurem Itaka. Zawsze chciałam zobaczyć te wszystkie miejsca.
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Ja właśnie wróciłam z Workation z biurem Itaka z Turcji i było cudownie. Wszystko świetnie zorganizowane i zadbano całkowicie o mój komfort.
ODPOWIEDZ