Ciekawe artykuły wyposażenia wnętrz
-
lilaa20
Ciekawe artykuły wyposażenia wnętrz
Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z artykułami wyposażenia wnętrz? Głównie chodzi mi o dodatki, akcesoria kuchenne typu jakiś oryginalny zaparzacz do herbaty czy kawy, albo niespotykany czajnik...
-
Toska
Re: Ciekawe artykuły wyposażenia wnętrz
może tutaj? SPAM
miłego szperania
miłego szperania
Ostatnio zmieniony pn wrz 16, 2013 2:47 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
Tusia
Ja niezmiennie uważam że najprostsze jest najlepsze, stąd moje uwielbienie względem Ikei, ale w sumie nigdy nie zastanawiałam się na internetowym kupnem..
-
mimargo
Lepiej chyba pojechać do sklepu i samemu zobaczyć, dotknąć, sprawdzić
. Takie jest moje zdanie. Nie jestem fanką kupowania w 'ciemno' przez internet, szczególnie rzeczy do wystroju domu.
-
mysiogonek
gadzety to mozna fajne zlapac przez betteware 
-
Zorka
Tak się zastanawiam i chyba najbardziej lubię myin , mają fajne akcesoria, o kilka z nich

-
Urszulka
Zgodzę się z tym, że lepiej obejrzeć rzecz w sklepie. Przeglądam właśnie galerię z filiżankami - całkiem niezły zbiór..... Pod zdjęciami są nazwy paru firm. Chyba najbardziej przypadły mi do gustu naczynia Iitalli z sowami - i talerze, i miski są świetne. Porcelana firmy Mikan też elegancko wygląda - ta kwiecista kolekcja. Dalej - Rosenthal, tego chyba nie trzeba opisywać ; )
Fajny, fajny dobór nowego wzornictwa.
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Fajny, fajny dobór nowego wzornictwa.
proszę nie spamować
-
sroka-online
Ta łopatka boska jest!Zorka pisze:Tak się zastanawiam i chyba najbardziej lubię myin , mają fajne akcesoria, o kilka z nich
-
dione
No ja takich rzeczy szukam w sklepie magicznaplaneta.pl Tam obok tych tradycyjnych sprzętów AGD można znaleźć też takie, które mają bardziej oryginalny design, także w sumie czego się nie szuka, to tam przeważnie da się to znaleźć 
Ja bym powiedziala, ze juz jestem uzalezniona od groupona
, ale tam znalazlam dzial z gadzetami do domu i bardzo bardzo spodobal mi jeden sklep internetowy i sie poprostu powstrzymac nie moglam od kupna ich...a jeszcze z ta znizka 
Ostatnio zmieniony pn wrz 16, 2013 2:53 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
obrazeczkowa
- Jestem tu nowa :)
Nie wiem jaki styl Cię interesuje, ale polecam ten sklep, gdyż jestem zakochana w skandynawskim designie 
Ostatnio zmieniony pn wrz 16, 2013 2:53 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Amaretto
Cześć
Lubię nowoczesne i zarazem praktyczne akcenty w wystroju wnętrz. Ostatnio zaopatrzyłam się w świetny zestaw noży w bloku w tym sklepie. Są prawdziwą ozdobą mojej kuchni i co najważniejsze przydają mi się codziennie.
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Zorka
Oto kilka kolejnych moich propozycji:
To kilka takich desinerskich propozycji, ale podobają mi się też rzeczy w klimatach Dalekiego Wschodu, takie z mnóstwem detali, a do kuchni przydałby się też stojak na wino, taki jak na zdjęciu, wyszperany w orientalnym sklepie, teraz takich sklepów mamy coraz więcej, jest w czym wybierać.
To kilka takich desinerskich propozycji, ale podobają mi się też rzeczy w klimatach Dalekiego Wschodu, takie z mnóstwem detali, a do kuchni przydałby się też stojak na wino, taki jak na zdjęciu, wyszperany w orientalnym sklepie, teraz takich sklepów mamy coraz więcej, jest w czym wybierać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn wrz 16, 2013 2:54 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Buźka 369
ostatnio szukałam czegoś oryginalnego i znalazłam tutaj takie cudeńko:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn wrz 16, 2013 2:54 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zorka
Fajne, tyle takich super rzeczy do domu jest, ze nie wiadomo na co się zdecydować.
Hej odnośnie ciekawych pomysłów na urządzenie mieszkania a zwłaszcza kuchni, to ja ostatnio wpadłam na pomysł żeby sobie położyć w kuchni fototapete. Widziałam taki jeden sklep internetowy z fototapetami do kuchni i na zdjęciach na stronie wygląda to naprawdę zjawiskowo przynajmniej jak dla mnie. Polecam zapoznajcie się z tym sklepem moze kos tez się zauroczy taką fototapetą 
My life my problem
-
pomcia
katja23 przecież już podobno położyłaś tą fototapetę. 
-
Marina
Fototapeta w kuchni czy w innym pomieszczeniu to na prawdę fajny pomysł, żeby ożywić wnętrze:). Ja teraz szukam jakiegoś zegara, takiego pośredniego - nie za nowoczesnego ale też nie vintage, co myślicie o tym: SPAM przyczepia się go bezpośrednio na ścianę, promień można sobie samemu ustawić, tylko nie wiem czy nie za skromny.
Ostatnio zmieniony pn wrz 16, 2013 2:55 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
dla mnie liczy sie prostota
-
Zorka
Ja z każdych większych zakupów przywożę coś do mojej kuchni, lubię kupować takie rzeczy
, talerzyki, kubeczki, pojemniki na przyprawy
. Teraz poluję na coś z wyprzedaży akcesoriów kuchennych, może komplet kubków, albo wagę kuchenną?
Ostatnio zmieniony pn wrz 16, 2013 2:55 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli chodzi o fototapety kuchenne to mi bardzo spodobały się u firmy Demur - mają bardzo duży wybór.
fotograf ślubny warszawa
Świetnym pomysłem jest fototapeta w kuchni, ja kupiłam sobie taką w SPAM Moja kuchnia wygląda o wiele lepiej. Mają oryginalne wzory jakich nie można dostać żadnym innym sklepie. Fototapeta była u mnie na drugi dzień, polecam.
-
baba
Ja uwielbiam otaczać się ładnymi rzeczami, a do tego jak są praktyczne to już w ogóle bomba. Uwielbiam robić zakupy w Graciarni Nowoczesnej. Później świetnie się z nich korzysta
Te lampy, które są w sklepie cudo. Wszystko jest takie ładne i wykonane ze smakiem.
Ostatnio zmieniony pn wrz 16, 2013 2:56 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dzwoneczek
- Jestem tu nowa :)
A może ktoś mógłby polecić jakiś dobrze prezentujący się, nowoczesny i funkcjonalny okap do jasnej kuchni. Chodzi o model teleskopowy. Lepiej przepłacać, czy da się coś porządnego nabyć za mniejszą sumę?
-
ola87r
DObry okap musi te 500-600zł kosztować, jak szukasz czegoś porządnego teleskopowego, to może OTS 645 I