Ciąża??

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Zablokowany
adrianna.magdalena
Jestem tu nowa :)

Ciąża??

Post autor: adrianna.magdalena »

Cześć!
Przeszukałam chyba cały internet, ale nie potrafię znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, może Wy będziecie wiedziały usmiech.gif
Z moich wyliczeń wyszło, że na urlopie dostanę okres, w związku z tym poszłam do gin. Dostałam dwa opakowania tabletek do wybrania bez przerwy. Pierwsze opakowanie wybrałam całe, natomiast w drugim zostało mi 6 tabletek do końca i je odstawiłam. Dzień przed odstawieniem tabletek uprawialiśmy stosunek przerywany, oraz trzy dni po odstawianiu z tym, że stosunek pełen (z końcem). Dodam, że tego trzeciego dnia po odstawieniu tabletek pojawiło się krwawienie. Moje pytanie brzmi, czy jest możliwość zajścia w ciążę? :o
elwira321
Miła Kobietka

Re: Ciąża??

Post autor: elwira321 »

Myślę że na to pytanie odpowie tylko ginekolog, proponuję wizytę właśnie u niego
hej naturalne piekno :D
adrianna.magdalena
Jestem tu nowa :)

Post autor: adrianna.magdalena »

elwira321 pisze:Myślę że na to pytanie odpowie tylko ginekolog, proponuję wizytę właśnie u niego
Jeszcze za wczesnie na wizytę
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Ja mysle że odpowiednie miejsce na to pytanie jest tu

babskiesprawy.pl/viewtopic.php?t=956" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/viewtopic.php?t=956
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zablokowany