Ciąża i jej problem.
Ciąża i jej problem.
Cześć, nigdy nie sądziłam, że będę zmuszona do poszukiwania osoby, która pomoże mi przerwać ciąże- niestety tak się stało. Znalazłam się w bardzo złej sytuacji życiowej, można powiedzieć, że bez wyjścia. Mieszkam w okolicach Katowic, niestety pandemia uniemożliwia mi wyjazd za granicę oraz moje finanse. Dlatego też mam pytanie, czy może orientujecie się czy w Katowicach mogę przerwać ciaze w miarę szybko? Będę wdzięczna za każda pomoc, niekorowanie lub kontakt. Proszę też o darowanie sobie pouczających komentarzy... 
Re: Ciąża i jej problem.
Czy zdajesz sobie sprawę, że pomocnictwo przy przerwaniu ciąży to jest przestępstwo z kodeksu karnego? O co Ty tu prosisz publicznie? Takie rzeczy jak chcesz to po znajomościach popytać, ale nie publicznie by narażać kogoś na odpowiedzialność karną. Na przyszłość zabezpieczaj się, ja chwalę sobie diafragmę caya
Mnie samej przechodziły podczas ciąży takie okropne myśli przez głowę, było to spowodowane ogromnym strachem przed porodem, byciem mamą i ogólnie cała ta sytuacja mnie przerażała. Za namową męża udałam się do psychiatry do Psychomedica w Łodzi (ich nr 222538888 ) gdzie zdiagnozowano u mnie tokofobię, ale również lekarz pomógł mi uporać się z moimi lękami.
watpie ze tutaj ktos ci udzieli takiej odpowiedzi. na przyszlosc kontroluj swoj cykl, polecam ci afrodyte smart
Jesli nie chce sie miec dziecka, to nie lepiej po prostu zadbac o antykoncepcje?? Ja tez nie planuje na razie potomstwa, biore tabletki Vines i mam z glowy, nie martwie sie, nie spinam.