Chciała mieć większą pupe...silikon zaprowadził ją do grobu
-
REni77
Chciała mieć większą pupe...silikon zaprowadził ją do grobu
Claudii Aderotimi początkująca gwiazda fip hopu chciała powiększyć pośladki niestety zabieg zakończył sie dla niej tragicznie... ermito.eu/pytanie-jak-powiekszyc-posladki-przynioslo-jej-smierc/
Re: Chciała mieć większą pupe...silikon zaprowadził ją do gr
ceną piękna okazała się śmierć...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
nie jestem ingierowania w taki sposob w swoja urode bo to obce ciało a nie wiadomo co za soba ciagnie
-
Jama
Ja rozumiem, że dla każdej kobiety atrakcyjny wygląd jest bardzo ważny, jednak powinno się go osiągać za sprawą systematycznych ćwiczeń, zbilansowanej diety itp. Pójście na łatwiznę, jak w tym przypadku, niestety może skończyć się tragicznie. Jednakże póki jest popyt na tego typu usługi, podobne historie mogą się przytrafiać.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Niestety, poddając się jakiemukolwiek zabiegowi czy operacji trzeba być przygotowanym na skutki uboczne. W tym przypadku takim skutkiem okazała się śmierć.
A ja tam mogę chętnie trochę oddać z pupy
A tak poważnie, kiedyś miałam operację dość ingerującą ze względów zdrowotnych i za żadny piękny nos czy piersi nie chciałabym przeżywać tego co po...
A tak poważnie, kiedyś miałam operację dość ingerującą ze względów zdrowotnych i za żadny piękny nos czy piersi nie chciałabym przeżywać tego co po...