Czy zdzarza Wam się...?
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Czy zdzarza Wam się...?
No właśnie dziewczyny czy zdarza Wam się czasem (nie mówię od razu zawsze) obejrzeć za innym facetem w towarzystwie męża/partnera/chłopaka i jak on na to reaguje? Czy w ogóle jest taka opcja? Czy nasi faceci reagują tak samo jak kobiety na oglądanie się za płcią przeciwną
?
Amantium irae amoris integratio.
-
dobroslawa
Re: Czy zdzarza Wam się...?
Cóż, mi się zdarza ale wyłacznie dlatego,że lubię patrzeć na pięknych ludzi. NIe mam nic przceiwko temu, jeśli i on rzuci okiem na inną kobietę, bo wiem,że na razie niczym to nie grozi. Poza tym od patrzenia jeszcze nikomu nic nie ubyło, a nie ma co hodować głupiej zazdrości.
Nie oglądam się, chyba że czasem dłużej przytrzymam wzrok, tylko wtedy jak facet się patrzy. Nigdy jakoś się specjalnie za nikim nie oglądałam. Teraz nawet gdybym miała taki nawyk to szybko by minął. Gdy wychodzimy to przeważnie z gronem jego kolegów, więc... Jedynie na nich skupiam wzrok i na połówku. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Oczywiście, że mi się zdarza
i głośno o tym mówię
ale zazwyczaj po tym są teksty z uśmiechem, na zasadzie "to sobie do niego idz" itp..
Tylko i ja i on wiemy, że na komentarzu się skończy...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
dzo
Nie robię tego, ponieważ nie lubię jak mój chłop się obraca za inną kobietą przy mnie.
Zdaję sobie sprawę z tego, że to działa w dwie strony w związku z tym oboje tego nie robimy będąc razem.
Zdaję sobie sprawę z tego, że to działa w dwie strony w związku z tym oboje tego nie robimy będąc razem.
Staram się to robić dyskretnie i jedynie wzrokiem odprowadzić 
Szukasz zawiasów? zawiasy
-
bluszcz
Kayira pisze:Oczywiście, że mi się zdarzai głośno o tym mówię
ale zazwyczaj po tym są teksty z uśmiechem, na zasadzie "to sobie do niego idz" itp..
W pełni się z Wami zgadzam! Uważam, że ograniczenia partnera (jakiekolwiek) sprawiają, że on/ona i tak to robi, tylko w ukryciu i to jest zdecydowanie gorsze.dobroslawa pisze:Cóż, mi się zdarza ale wyłacznie dlatego,że lubię patrzeć na pięknych ludzi. NIe mam nic przceiwko temu, jeśli i on rzuci okiem na inną kobietę, bo wiem,że na razie niczym to nie grozi. Poza tym od patrzenia jeszcze nikomu nic nie ubyło, a nie ma co hodować głupiej zazdrości.
podbijam temat
bo ciekawy 
jak tam u Was?? oglądacie się ??
do Wrocka wrócili studenci... więc jest na co popatrzeć
jak tam u Was?? oglądacie się ??
do Wrocka wrócili studenci... więc jest na co popatrzeć
ja zadko zwracam, uwage kto chodzi obok mnie czasami ktos ze znajomych mnie zaczepia bo ide obok a nie widze 
-
janpasztet
- Jestem tu nowa :)
ja pojechałem żonie " co się gapisz na tego obcego faceta" - najwidoczniej zdarza się.
toner samsung scx 4200
bardzo brzydko zareagowales niech patrzy to ludzki odruch a ty nie zerkasz na kobiety???
wydaje mi się jednak, że faceci częsciej się oglądają za kobietami...
Kayira zgadzam się
Patrzę przed siebie, jeżeli akurat przede mną idzie przystojny facet, to go widzę i często mówię do partnera, że niekiepski koleś idzie. Natomiast nigdy nie zdarzyło mi się obejrzeć za innym, kiedy szłam z partnerem. Dla mnie to taka oznaka braku szacunku do chłopaka. Nie chciałabym aby on oglądał się za innymi, trzymając mnie za rękę i dlatego też, sama tego nie robię.
Mój to straszny zazdrośnik, w ogóle nie patrzę na żadnego innego, nie chcę kłótni, ale w zasadzie nie potrzebuję tego;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Nie bd ukrywac. ze zdarzy mi sie.Ale to juz sa wyjatki 
tak to raczej nie mam takiej potrzeby
tak to raczej nie mam takiej potrzeby
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
jak sie ma jednak określony typ... to faktycznie czasem ciężko znaleźć coś na czym można oko zawiesić...