od jakiegoś czasu moja praca mnie już nie fascynuje tak jak kiedyś, szczerze powiedziawszy jest wręcz przeciwnie. Pomyślałam sobie, że mogę pójść na jakiś kurs z certyfikatem po którym mogę zacząć nową satysfakcjonującą mnie pracę.
Chcę zmienić pracę i pomyślałam kursie aranżacji wnętrz...
-
annkiel
Chcę zmienić pracę i pomyślałam kursie aranżacji wnętrz...
Cześć,
od jakiegoś czasu moja praca mnie już nie fascynuje tak jak kiedyś, szczerze powiedziawszy jest wręcz przeciwnie. Pomyślałam sobie, że mogę pójść na jakiś kurs z certyfikatem po którym mogę zacząć nową satysfakcjonującą mnie pracę.
moim dawnym marzeniem była architektura wnętrz i właśnie chciałam się poradzić czy ktoś może zna taki kurs. będę wdzięczna za info 
-
annkiel
Re: Chcę zmienić pracę i pomyślałam kursie aranżacji wnętrz
Cześć,
nie potrzebuję już pomocy, bo znalazłam bardzo fajny, roczny kurs aranżacji wnętrz
i mam nadzieję, że moje plany na przyszłość się powiodą, trzymajcie za mnie tylko kciuki
nie potrzebuję już pomocy, bo znalazłam bardzo fajny, roczny kurs aranżacji wnętrz
i mam nadzieję, że moje plany na przyszłość się powiodą, trzymajcie za mnie tylko kciuki
-
Angeel
Nie chciałam zakładać nowego tematu dlatego może tutaj napiszę 
Zastanawiam się nad zmianą pracy i ostatnio przeglądałam na jakimś portalu dział praca. Apteki medyczneposzukują bodajże doradców Klienta i tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie spróbować... Zajmowałam się co prawda obsługą Klienta, ale nigdy nie pracowałam dla żadnej firmy zajmującej się farmaceutykami i sama nie wiem czy sobie z tym poradzę. Myślicie, że takie zajęcie wymaga dużej wiedzy z dziedziny medycyny?
Treść zmieniona przez moderatora.
Proszę nie spamować.
Zastanawiam się nad zmianą pracy i ostatnio przeglądałam na jakimś portalu dział praca. Apteki medyczneposzukują bodajże doradców Klienta i tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie spróbować... Zajmowałam się co prawda obsługą Klienta, ale nigdy nie pracowałam dla żadnej firmy zajmującej się farmaceutykami i sama nie wiem czy sobie z tym poradzę. Myślicie, że takie zajęcie wymaga dużej wiedzy z dziedziny medycyny?
Treść zmieniona przez moderatora.
Proszę nie spamować.
Ostatnio zmieniony pn sty 03, 2011 4:44 pm przez Angeel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kilofka
Myśle, że wystarczy poznanie nazw leku, na co sie go stosuje itp 
-
Cara
Spróbować zawsze można;) Nic nie stracisz, a możesz zyskać prace:)
-
Laalaa
myslę, ze firmy farmaceutyczne szkola z zakresu lekow i technik sprzedazy zebys umiala namowic na zakup wlasnie ich srodkow. bo to chyba chodzi o te bez recepty... choc... wlasciwie na czym ma ta praca polegac??
Zapotrzebowanie na takie usługi wzrasta skokowo i moim zdaniem to naprawdę kapitalny pomysł, tylko jeśli nie ma się tego czegoś, bożej iskry, to nawet nie warto zaczynać
Tableo.eu - tablice magnetyczne