Buty na ślub i wesele

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
patricee
Jestem tu nowa :)

Re: Buty na ślub i wesele

Post autor: patricee »

Ale na różnicę we wzroście jest rozwiązanie. Przecież można już kupić buty podwyższające dla Panów, cała magia jest wewnątrz buta i na zewnątrz nic nie widać. Sami zobaczcie:
Obrazek
Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 8:10 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę używać opcji [img] link [/img]
Kermit

Post autor: Kermit »

ŁAŁ..... nie wiedziałem, że coś takiego jest.... ja właśnie jestem kilka cm niższy od mojej przyszłej żony więc takie buty byłyby dla mnie idealne. Możesz mi powiedzieć gdzie je można kupić?
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

No bez przesady. To zwykłe, męskie czółenka które zdobędziesz prawie, że wszędzie.
Może koniec podchodów ze spamem, co? :roll:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Kermit

Post autor: Kermit »

Łe.... to trzeba było pisać... że to chodzi tylko o ten mini obcasik... ja myślałem, że te trzewiki mają jakąś "podwyższaną platformę" w środku wbudowaną....
patricee

Post autor: patricee »

No właśnie nie, tu nie chodzi tylko o obcas! Przez zdjęcie chciałam tylko pokazać, że z zewnątrz wyglądają zupełnie zwyczajnie ponieważ cały system ukryty jest w środku, zobacz -
Obrazek
W ich sklepie internetowym znajdziesz wszystkie dostępne modele!
Ostatnio zmieniony ndz sie 18, 2013 8:25 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wklejać zdjęcia !!!
apollo

Post autor: apollo »

Jeśli tylko jesteś przyzwyczajona do butów na obcasie, to proszę bardzo:

Obrazek

Foto z SPAM

Są wysokie, ale po mojej koleżance wiem, że w takich można przetańczyć całe wesele.
Ostatnio zmieniony pt wrz 13, 2013 10:06 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie reklamować innych serwisów...
apollo

Przecież nie można wstawiać zdjęć z innych stron bez wstawiania źródła.
Bez źródła wstawienie fotki to przecież przestępstwo...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

a wklejanie linków to łamanie regulaminu... i proszę się do tego stosować...
a źródło zdjęcia i tak pozostaje... tylko nie jest wprost widoczne
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
lucyna7778

Post autor: lucyna7778 »

Tutaj jest tylko jedna odpowiedź - wygodne :):):)

_________
akcesoria
Awatar użytkownika
gama01
Miła Kobietka

Post autor: gama01 »

ładne :)
apollo

Obrazek

Mogą być płaskie. To zdjęcie ze sklepu Merg. Wiadomo, że nie do każdej stylizacji takie buty będą pasowały, ale do zdecydowanej większości jak najbardziej tak. Dochodzi do tego jeszcze kwestia gustu.
Misiek

Post autor: Misiek »

Nie każdej będą takie buty odpowiadały, ale większości powinny. Są ładne, zgrabne, będzie się w nich fajnie tańczyło.
Przy czym w zdecydowanej większości przypadków kobiety noszą szpilki. Na własnym ślubie to jednak trzeba wyglądać.
Też miałam szpileczki ;-)
apollo

A kto twierdzi, że mają być dla każdej? Na Merg masz tak samo buty na niskim obcasie, buty całkowicie płaskie - kwestia potrzeb. Zresztą czasami trzeba iść na kompromis - nie każdej kobiecie będą pasowały wysokie buty. Facet też ma tutaj duże znaczenie.
aleksandra_ave

Post autor: aleksandra_ave »

ja mam buty z ryłko ślubne
modne torebki
apollo

Obrazek

Duże wyzwanie, ale same przyznajcie, że buty są niesamowite. Cena znośna, Merg ma je za około stówkę. Ogólnie robią znakomite wrażenie i są po prostu ładne. Oczywiście - do tańca tylko dla wyszkolonych ;-)
apollo

Czemu obrazek się nie pokazuje? Raz jeszcze:

Obrazek

Foto pochodzi z Merg.pl
Flowers

Post autor: Flowers »

Polecam dekoracje bukiety z kwiatów stabilizowanych, to rośliny 100% naturalne jedynie co je różni od tradycyjnych ciętych kwiatow to to że nie usychają po kilku dniach, mozna poczytać SPAM
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 2015 2:31 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM Regulamin forum też można poczytać...
lenicka

Post autor: lenicka »

ja nie chciałam mieć białych klasycznych białych butów ze względów praktycznych, wybrałam delikatny beż, skoro suknia jest na jeden raz to niech buty sie jeszcze na coś przydadzą
Cennik domen - naprawde tanie domenki :)
eDom
Miła Kobietka

Post autor: eDom »

Świetne, ale postaw na wygodę. W końcu masz przetańczyć w nich całą noc. Ewentualnie weź buty na zmianę ;)
beciap

Post autor: beciap »

miałam problem ze znalezieniem odpowiednich butów do sukni ślubnej koleżanka poleciła mi buty z firmy Witt jest to pracownia która wykonuje buty na zamówienie ,można wybrać sobie fason buta ,ozdobę ,wysokość obcasa oraz materiał tak więc można poszaleć :):) , jeżeli boicie się że rozmiar nie będzie pasował to zachęcam do odwiedzenia salonu sukien ślubnych i wieczorowych Evita tam można przymierzyć rozmiar i na podstawie katalogu zamówić sobie swoje wymarzone buty.
medio

Post autor: medio »

zawsze zastanawiam się jak ja na własnym ślubie wytrzymam w butach na obcasie kiedy mam tak wrażliwe stopy, że każde buty mnie obcierają na początku... a obcasy to już całkowicie... macie jakieś sposoby? nie mówię o gumowych wkładkach bo to się przesuwa itd.
auto zastepcze z oc sprawcy
jlammi
Miła Kobietka

Post autor: jlammi »

Moja znajoma na swój ślub była tak odważna, że kupiła buty przez stronę internetową. Buciki przyszły bardzo piękne a co najważniejsze dobre. Dwa lata później był mój ślub wiec temat butów powrócił jak bumerang. Przypomniałam sobie o tamtych butkach, które przecież też przymierzałam bo mam z przyjaciółką taki sam numer buta i były super dobre. Zamówiłam takie samiutkie z tego sklepu gamis i jak na ślub cywilny były super dobre.
Awatar użytkownika
soczekpomidorowy

Post autor: soczekpomidorowy »

a ja będę musiała załozyc płaskie buty, bo jestem wysoka, a mój chłopak jest tylko 4 cm wyższy, a ja jestem uczulona na różnicę we wzroście.....
Jagna901

Post autor: Jagna901 »

Ja będę miała dość niskie buty bo obcas tylko 3 cm, ale są bardzo ładne, śmietankowe. Dodatkowo mają pasek, choć są pełne, dzięki czemu nie spadną mi z nóg. Mam zamiar przetańczyć całą noc :)
sunny

Post autor: sunny »

haha przede wszystkim wygodne więc mogą być nawet trampki ]:-) a tak na serio to zwykle nie praktykuje się wysokich butów raczej tak do 6 cm obcas albo baleriny na zmianę
WK Serwis - Samsung
ODPOWIEDZ