BUTY i buciki -wasze opinie

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Werona
Jestem tu nowa :)

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Post autor: Werona »

Nie no nie przesadzajmy, aż tak nie oszukują w internecie. Zazwyczaj wszystko zawsze wysyłają zgodnie z zamówieniem.
Awatar użytkownika
Adrianne009

Post autor: Adrianne009 »

Tak jest na pewno wygodniej i bez stratu czasu. Ja już wiem,że buty od nich mnie nie obdzierają i to jest dla mnie najważniejsze. Mnie w oko bardzo wpadły te kozaki z Wojasa: Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Ja teraz kupilam w Ccc zwykle proste i klasyczne
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jagoda123
Miła Kobietka

Post autor: Jagoda123 »

Jak dla mnie te drugie to jest absolutne mistrzostwo świata. Mam nadzieję, że uda mi się niedługo je kupić. Robię na m nie ogromna wrażenie. Akurat teraz potrzebuje czarnych.
koksu20916

Post autor: koksu20916 »

Ja też niebawem wybieram się po kozaki zimowe, ciekawe czy uda mi się coś kupić...
www.koksiarz.com
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: laelia »

Hadassa ja też w CCC
pokażesz jakie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

laelia pisze:Hadassa ja też w CCC
pokażesz jakie?
To musze zdjęcie zrobić...

Przydały by mi się jeszcze wiązane brazowe.. ale to poszukać muszę
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
moniva

Post autor: moniva »

lubie w ccc kupowac
karetia
Fajna Kobietka

Post autor: karetia »

Obrazek

Można? Można, i to niewielkim przecież kosztem. Zdjęcie jest od Merg, a w balerinach również można wyglądać genialnie.
szpatułka

Post autor: szpatułka »

Mi zawsze było szkoda kasy żeby kupować sobie coś ze skóry na przykład ale w tym momencie to już jest jakiś absurd, wchodzę na allegro i jakieś badziewia które skory na oczy nie widziały kosztują po 350 złotych! W tym momencie się zastanawiam nad takimi:LINK tylko niech mi jeszcze ktoś najpierw wytlumaczy, bo przy kozuchu to wiem, ale w butach, to jak niby wygladają takie, które nie są ze skóry licowej? Są tańsze ale gorsze? Czy jak?

DZIEKUJEMY ZA LINK
Awatar użytkownika
Aleksndra
Miła Kobietka

Post autor: Aleksndra »

Robi się ciepło. Trzeba pomyslec o czymś odkrytym [emoji14] :)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
Caroline92

Post autor: Caroline92 »

a ja mam ochotę zaszaleć i kupić sobie takie oto butki z Wojasa:
(nie mogę wstawić zdjęcia :| :( :( , więc wrzucam link)
LINK

większość moich ubrań jest w stonowanych kolorach to chociaż szpilkami bym przełamała całość :) więc w sumie jeśli chodzi o moją garderobę to pasowały by do wszystkiego :D :D tylko nie na każdą okazję :)

Co myślicie?

OWSZEM MOZESZ WRZUCIC ZDJECIE Z ZALACZNIKA
ZA SPAM DZIEKUJEMY
jamko9

Post autor: jamko9 »

Ja ostatnio kupiłam moje buciki w outlecie online Multu. Wzięłam na próbę tylko baleriny i buty do biegania. Są tak wygodne i fajne,że wrócę po więcej !
moniq

Post autor: moniq »

Ja już dawno stawiam na wygodne buty przede wszystkim .Wygląd na drugim miejscu zawsze.
Kwiaty - Rogatka.pl
sosimply.pl
Miła Kobietka

Post autor: sosimply.pl »

U mnie zawsze buty muszą równać się z wygodą i pięknym wyglądem! :)
bucikowa

Post autor: bucikowa »

A co myślicie o takich? Zastanawiam się nad nimi ;D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
http://www.lubiebuty.pl/
sosimply.pl
Miła Kobietka

Post autor: sosimply.pl »

Śliczne są, wydaje mi się, że będą odpowiednie do większości damskich stylizacji!
Karola83
Miła Kobietka

Post autor: Karola83 »

Jejku słodkie te buty zajączki <3 cudne! Myslę, że są super dla osób z wyobraźnią i poczuciem humoru :D
oleska23

Post autor: oleska23 »

Ja mam sporo butów z Deichmanna, takich sportowych ale również wyjściowych, czasami kupuje u nich w sklepie stacjonarnym a czasami online, bo mają swój sklep, jak nie mam czasu wybrać się do galerii, to w sumie wielki plus ze mają też sklep internetowy.
olakwiat95

Post autor: olakwiat95 »

Ja to lubię kupować z Zoio. Nosze różne, głównie sportowe, ale ostatnio noszę szpilki - podam linka, może ktoś się zainteresuje SPAM :P
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2018 7:55 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
trefnoknus
Miła Kobietka

Post autor: trefnoknus »

A ja stawiam na wygodę. NA obcasach chodzę, ale tylko wtedy gdy trzeba gdzieś postać i powyglądać. Mam jedną parę :D Za to uwielbiam i kocham miłością ogromną trampki. Szczególnie, że teraz są one coraz ładniejsze. A jak człowiek znajdzie fajny model, to nawet do spódnicy się nadają. Ja kupuję trampki tutaj SPAM i póki co zadowolona bardzo jestem :) No i największy plus trampeczek jak dla mnie - mogę wygodnie chodzić, ale też auto prowadzić. Nie wyobrażam sobie jeździć w szpilkach.
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2018 7:56 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
vikav

Post autor: vikav »

Ja teraz szukam nowych butów na jesień. w sumie nawet nie wiem co jest teraz w modzie.
Chyba najlepsze będą botki, lubię tego typu buty. Do tej pory wybierałam raczej na płaskim obcasie w tradycyjnym stylu,na przykład timberki. Teraz myślę, co by nieco zmienić w moim wizerunku. Na KupButy widziałam fajne sztyblety. Doradzicie, jakie sztyblety dobrać do damskiego garnituru?
justasciep

Post autor: justasciep »

Dokładnie ja tam postanowiłam wybrać botki, ale oprócz botków widziałam świetne inne tanie buty damskie na stronie SPAM wydaje mi się że tam bez problemu powinnaś znaleźć tanie buty. Ja ze względu na pracę przeważnie stawiałam na modele na słupku, zawsze to parę centymetrów do góry i stabilniej niż na szpilce. Ale jeżeli już tak chcesz wybrać sztyblety to raczej tam ich nie znajdziesz, a do garnituru warto mi się wydaje postawić na klasyczne czarne. Przynajmniej ja bym tak postawiła. klasyka przeważnie zawsze się sama obroni i dopasuje się praktycznie do wszystkiego ;)
Ostatnio zmieniony wt paź 30, 2018 2:33 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Monique1
Miła Kobietka

Post autor: Monique1 »

O fajne te botki z wojasa, ja się osobiście zakochałam w czerwonych oficerkach marki Casadei, które wyglądają tak: Obrazek

właśnie czekam na paczkę bo się skusiłam i kupiłam je w sklepie SPAM Przyznam szczerze, że Casadei projektuje fantastyczne buty, które służą mi latami!
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 3:27 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
marta
Miła Kobietka

Post autor: marta »

Ja planuję zakup kolejnych tenisówek. Tym razem czerwone, niskie, wiązane. Z boku mają małe logo firmy crossjeans, ale nie rzuca się w oczy. Są solidnie wykonane. No i co najważniejsze bardzo wygodne.
ODPOWIEDZ