BUTY i buciki -wasze opinie
Re: BUTY i buciki -wasze opinie
Nie no nie przesadzajmy, aż tak nie oszukują w internecie. Zazwyczaj wszystko zawsze wysyłają zgodnie z zamówieniem.
- Adrianne009
- Jestem tu nowa :)
Tak jest na pewno wygodniej i bez stratu czasu. Ja już wiem,że buty od nich mnie nie obdzierają i to jest dla mnie najważniejsze. Mnie w oko bardzo wpadły te kozaki z Wojasa: 

Ja teraz kupilam w Ccc zwykle proste i klasyczne
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jak dla mnie te drugie to jest absolutne mistrzostwo świata. Mam nadzieję, że uda mi się niedługo je kupić. Robię na m nie ogromna wrażenie. Akurat teraz potrzebuje czarnych.
-
koksu20916
Ja też niebawem wybieram się po kozaki zimowe, ciekawe czy uda mi się coś kupić...
www.koksiarz.com
To musze zdjęcie zrobić...laelia pisze:Hadassa ja też w CCC
pokażesz jakie?
Przydały by mi się jeszcze wiązane brazowe.. ale to poszukać muszę
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
lubie w ccc kupowac

Można? Można, i to niewielkim przecież kosztem. Zdjęcie jest od Merg, a w balerinach również można wyglądać genialnie.
Mi zawsze było szkoda kasy żeby kupować sobie coś ze skóry na przykład ale w tym momencie to już jest jakiś absurd, wchodzę na allegro i jakieś badziewia które skory na oczy nie widziały kosztują po 350 złotych! W tym momencie się zastanawiam nad takimi:LINK tylko niech mi jeszcze ktoś najpierw wytlumaczy, bo przy kozuchu to wiem, ale w butach, to jak niby wygladają takie, które nie są ze skóry licowej? Są tańsze ale gorsze? Czy jak?
DZIEKUJEMY ZA LINK
DZIEKUJEMY ZA LINK
Robi się ciepło. Trzeba pomyslec o czymś odkrytym [emoji14] 
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
http://www.healthybeauty.pl/blog
-
Caroline92
a ja mam ochotę zaszaleć i kupić sobie takie oto butki z Wojasa:
(nie mogę wstawić zdjęcia
, więc wrzucam link)
LINK
większość moich ubrań jest w stonowanych kolorach to chociaż szpilkami bym przełamała całość
więc w sumie jeśli chodzi o moją garderobę to pasowały by do wszystkiego
tylko nie na każdą okazję
Co myślicie?
OWSZEM MOZESZ WRZUCIC ZDJECIE Z ZALACZNIKA
ZA SPAM DZIEKUJEMY
(nie mogę wstawić zdjęcia
LINK
większość moich ubrań jest w stonowanych kolorach to chociaż szpilkami bym przełamała całość
Co myślicie?
OWSZEM MOZESZ WRZUCIC ZDJECIE Z ZALACZNIKA
ZA SPAM DZIEKUJEMY
Ja ostatnio kupiłam moje buciki w outlecie online Multu. Wzięłam na próbę tylko baleriny i buty do biegania. Są tak wygodne i fajne,że wrócę po więcej !
Ja już dawno stawiam na wygodne buty przede wszystkim .Wygląd na drugim miejscu zawsze.
Kwiaty - Rogatka.pl
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
U mnie zawsze buty muszą równać się z wygodą i pięknym wyglądem! 
A co myślicie o takich? Zastanawiam się nad nimi ;D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
http://www.lubiebuty.pl/
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Śliczne są, wydaje mi się, że będą odpowiednie do większości damskich stylizacji!
Jejku słodkie te buty zajączki <3 cudne! Myslę, że są super dla osób z wyobraźnią i poczuciem humoru 
Ja mam sporo butów z Deichmanna, takich sportowych ale również wyjściowych, czasami kupuje u nich w sklepie stacjonarnym a czasami online, bo mają swój sklep, jak nie mam czasu wybrać się do galerii, to w sumie wielki plus ze mają też sklep internetowy.
-
olakwiat95
Ja to lubię kupować z Zoio. Nosze różne, głównie sportowe, ale ostatnio noszę szpilki - podam linka, może ktoś się zainteresuje SPAM 
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2018 7:55 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
trefnoknus
- Miła Kobietka
A ja stawiam na wygodę. NA obcasach chodzę, ale tylko wtedy gdy trzeba gdzieś postać i powyglądać. Mam jedną parę
Za to uwielbiam i kocham miłością ogromną trampki. Szczególnie, że teraz są one coraz ładniejsze. A jak człowiek znajdzie fajny model, to nawet do spódnicy się nadają. Ja kupuję trampki tutaj SPAM i póki co zadowolona bardzo jestem
No i największy plus trampeczek jak dla mnie - mogę wygodnie chodzić, ale też auto prowadzić. Nie wyobrażam sobie jeździć w szpilkach.
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2018 7:56 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja teraz szukam nowych butów na jesień. w sumie nawet nie wiem co jest teraz w modzie.
Chyba najlepsze będą botki, lubię tego typu buty. Do tej pory wybierałam raczej na płaskim obcasie w tradycyjnym stylu,na przykład timberki. Teraz myślę, co by nieco zmienić w moim wizerunku. Na KupButy widziałam fajne sztyblety. Doradzicie, jakie sztyblety dobrać do damskiego garnituru?
Chyba najlepsze będą botki, lubię tego typu buty. Do tej pory wybierałam raczej na płaskim obcasie w tradycyjnym stylu,na przykład timberki. Teraz myślę, co by nieco zmienić w moim wizerunku. Na KupButy widziałam fajne sztyblety. Doradzicie, jakie sztyblety dobrać do damskiego garnituru?
-
justasciep
Dokładnie ja tam postanowiłam wybrać botki, ale oprócz botków widziałam świetne inne tanie buty damskie na stronie SPAM wydaje mi się że tam bez problemu powinnaś znaleźć tanie buty. Ja ze względu na pracę przeważnie stawiałam na modele na słupku, zawsze to parę centymetrów do góry i stabilniej niż na szpilce. Ale jeżeli już tak chcesz wybrać sztyblety to raczej tam ich nie znajdziesz, a do garnituru warto mi się wydaje postawić na klasyczne czarne. Przynajmniej ja bym tak postawiła. klasyka przeważnie zawsze się sama obroni i dopasuje się praktycznie do wszystkiego 
Ostatnio zmieniony wt paź 30, 2018 2:33 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
O fajne te botki z wojasa, ja się osobiście zakochałam w czerwonych oficerkach marki Casadei, które wyglądają tak:
właśnie czekam na paczkę bo się skusiłam i kupiłam je w sklepie SPAM Przyznam szczerze, że Casadei projektuje fantastyczne buty, które służą mi latami!
właśnie czekam na paczkę bo się skusiłam i kupiłam je w sklepie SPAM Przyznam szczerze, że Casadei projektuje fantastyczne buty, które służą mi latami!
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 3:27 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja planuję zakup kolejnych tenisówek. Tym razem czerwone, niskie, wiązane. Z boku mają małe logo firmy crossjeans, ale nie rzuca się w oczy. Są solidnie wykonane. No i co najważniejsze bardzo wygodne.