Brak sił, pierwsze stosunki
Brak sił, pierwsze stosunki
Hej dziewczyny potrzebuje porady wizytę u ginekologa mam za dwa tygodnie jednak nie radzę sobie już z psychika gdyż cały czas myślę o tym iż przy zbliżeniu z moim facetem czuje bol. Nie wiem czy to blona czy może jestem tak ciasna robimy to w pozycji na jezdzca nie wiem czy to jest najlepsza pozycja ale wolę mieć nad tym kontrolę bol pojawia się gdy człowiek jest w połowie we mnie i jest to uczucie jakbym miała w sobie jakąś ścianę i dotykając ja jakby miało mnie rozerwać. Czy ktoś tak miał? Bardzo proszę o zrozumienie i pomoc z góry dziękuję.
- malykurczak
- Jestem tu nowa :)
Re: Brak sił, pierwsze stosunki
Nigdy o takim czymś nie słyszałam. Leć jak najszybciej do ginekologa!
Jesteśmy odzwierciedleniem pięciu osób, z którymi spędzamy najwięcej czasu. To oni nas motywują, doradzają, krytykują. Przyjrzyj się, z kim Ty przestajesz.
- Nancy Drew
- Nancy Drew
To może być jakaś wada fizjologiczna- tyłozgięcie lub też psychosomatyczne. Może spróbuj pogadać z partnerem, a może dodatkowo się nawilżajcie, ja stosuję klick natural glide. Nie podrażnia i nie uczula, sprawdziłam już wiele tego typu produktów i ten wydaje mi się jest najlepszy.
-
karolinadd
- Jestem tu nowa :)
a ja stawiam na to, że jesteś za słabo wilgotna. Daj znać co ci powiedział ginekolog.