Brak seksu oralnego
Brak seksu oralnego
Witam. A więc mam pewien problem.. Mój chłopak w ogóle nie chce uprawiać ze mną seksu oralnego a ja bym bardzo chciała zaczynać od jakiejś gry wstępnej itd.. Poza tym bardzo lubiłam się pieścić z moim chłopakiem i nie rozumiem czemu on już tego nie chce robić. Kilkakrotnie próbowałam mu wytłumaczyć że chciałabym uprawiać seks oralny ale on to ignoruje. Co powinnam robić?
Re: Brak seksu oralnego
Zdecydowanie powinnaś porozmawiać z nim na spokojnie i powiedzieć, że bardzo byś tego chciała. Nie powinien być takim egoistycznym dupkiem i musi to zrozumieć. Życzę powodzenia 
-
dzo
to zacznij Ty dominować w seksie i sama pokieruj wszystkim tak żeby się zaczęło np; od 69 
-
Luśka
hmmm...on nie chce Cię pieścić, czy w ogóle nie chce być pieszczony?Werisa pisze:Witam. A więc mam pewien problem.. Mój chłopak w ogóle nie chce uprawiać ze mną seksu oralnego a ja bym bardzo chciała zaczynać od jakiejś gry wstępnej itd.. Poza tym bardzo lubiłam się pieścić z moim chłopakiem i nie rozumiem czemu on już tego nie chce robić. Kilkakrotnie próbowałam mu wytłumaczyć że chciałabym uprawiać seks oralny ale on to ignoruje. Co powinnam robić?
bo jeżeli TY go pieścisz, a on Ciebie nie, to trochę jest egoistą, no ale rozumiem go z drugiej strony że może to być dla niego nowa sytuacja i nie jest tak otwarty jak Twój poprzedni partner...
Znam takich typow, mega wkurzajace. Staram sie zrozumiec, ale jest ciezko. Przekonaj go, ze jest to cos co ty najbardziej lubisz i bez tego jest ciezko. Zajmij sie nim tak bardzo pozadnie,ze az oszaleje, a potem przez dluzszy tego nie rob. Moze maly szantaz tu podziala 
-
E-lejdis
Racja,czasem tak po prostu trzeba i na facetów to działa. Proponuję abyś przejęła inicjatywę i sama tym wszystkim pokierowała. Druga sprawa to czy Ty go pieścisz,czy on nie chce tego robić Tobie,to zasadnicza różnica.
-
nina19
Tak jak wcześniej napisano, że jeśli on jest pieszczony i to lubi, a po prostu Ciebie nie chce mu się pieścić w ten sposób, to jest egoistą.
Jeżeli ty chcesz go zaspokajać, to on Ciebie też powinien, na tym polega miłość.
Powiedz mu to i to, że Ty czasem też chcesz dominować.
Jeżeli ty chcesz go zaspokajać, to on Ciebie też powinien, na tym polega miłość.
Powiedz mu to i to, że Ty czasem też chcesz dominować.