Brak pomysłu na życie
Brak pomysłu na życie
Mam 22 lata i nie wiem co chcialabym robić w życiu...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Brak pomysłu na życie
Nie masz zadnych marzen . Ludzie młodzi juz miej wiecej wiedza co chca robic . Potrafia sie miej wiecej okreslic .
nie masz się co przejmować, powinnaś teraz próbować wielu rzeczy i na pewno odnajdziesz swoje tak zwane powołanie 
-
Weronika89M
- Jestem tu nowa :)
No cóż nie przyszło nam żyć w czasach, w których znalezienie pracy po studiach byłoby rzeczą łatwą. Rób to co lubisz inaczej to nie ma sensu, sama o tym wiem. Idziesz na coś co ma niby jakiś sens, a i tak to rzucasz bo to istna męczarnia nic więcej. Powodzenia w wyborach !
Może zastanów się nad tym, co Ciebie fascynuje, co lubisz robić. Ciężko dzisiaj poradzić sobie bez ukończenia szkoły wyższej. Może na początku spróbuj jakiś kurs, a następnie jeżeli się Tobie spodoba sięgnij wyżej, po studia...
Jesteś jeszcze młoda, dlatego porozglądaj się, poczytaj o różnych rzeczach i na pewno coś się znajdzie:).
Jesteś jeszcze młoda, dlatego porozglądaj się, poczytaj o różnych rzeczach i na pewno coś się znajdzie:).
Jeżeli przygotowujesz się do matury, nie wiesz jakie kierunek studiów wybrać oraz szukasz arkuszy egzaminacyjnych, zajrzyj na http://www.studiowac.pl
- BlackAngel
Jestem w takiej samej sytuacji. Myślałam że gdy zrobie sobie rok wolnego po szkole zdecyduje co tak naprawdę mnie interesuje i co chciałabym w życiu robić a tu ciągle pustka...
Takie są najgorsze, co w ciszy kochają swój krzyk...
Spróbuj cokolwiek, a nuż cos Ci podejdzie 
dokładnie, spróbuj paru opcji, ale pamiętaj, że nic na siłę, czsami przypadkiem można w coś się wkręcić 
- Janis Joplin
zastanów sie czy jtwoje zainteresowania ida bardziej w kierunku technicznym czy humanistycznym. może popatrz na różne ogloszenia pracy co oferuja czego wymagają ... i zastanów się co z tych rzeczy wydaje ci sie interesująca...a może pomyśl nad tym co najczesciej robisz na internecie? na jekie strony wchodzisz? może jakieś języki ?