Brak ochoty na seks z ukochanym
Re: Brak ochoty na seks z ukochanym
Nie chcę tu wyjść na wojującą feministkę, ale długo kobiety były wychowywane w przekonaniu, że w seksie najważniejsza jest przyjemność mężczyzny. Powoli z tego przeświadczenia wychodzimy, ale jeszcze wielu z naszych rodziców żyło właśnie w takim przeświadczeniu. Cały czas, jak mam wrażenie, nowością jest kobieta, która jest śmiała. Dla wielu.
Niech pozytywna energia Cię nie opuszcza.
- redorange666
- Samiec
Nie wiem może ja mam takie szczęście ale zawsze moje kochanki były śmiałe. wręcz potrafiły wymusić na mnie to na co one mają ochotę... Jak dla mnie bomba... fajnie tak dać się zdominować. 
Swój ciągnie do swego. 
Niech pozytywna energia Cię nie opuszcza.
To akuratnie jest prawda , bo nawet fakt iz mamy XXI wiek niewiele w tym zakresie zmienia w swiadomosci obu plci.Sol pisze:Nie chcę tu wyjść na wojującą feministkę, ale długo kobiety były wychowywane w przekonaniu, że w seksie najważniejsza jest przyjemność mężczyzny. Powoli z tego przeświadczenia wychodzimy, ale jeszcze wielu z naszych rodziców żyło właśnie w takim przeświadczeniu. Cały czas, jak mam wrażenie, nowością jest kobieta, która jest śmiała. Dla wielu.
Kobieta swiadoma swoich mozliwosci i pogladow dlugo jeszcze nie bedzie uwazana za ,,normalna,,.
Ale pocieszajace jest to, ze uplywajacy czas wlazi doslownie w kazdy zakamarek swiadomosci ludzi i ja
mimo roznic i kontrowersji w pogladach ,przebudowuje.
Pomyśl o odwiedzeniu sex shopu. Ja zrobiłam to po raz pierwszy kilka miesięcy temu i nie pożałowałam. Miałam pewne problemy, które w końcu udało mi się rozwiązać. Sex shop to nie tylko miejsce dla płci brzydkiej..
sexshop
-
SexShop112_pl
- Jestem tu nowa :)
Faktycznie wizyta w sex shopie powinna być już nie tematem tabu,a czymś naturalnym i miejscem które zabije rutynę w łóżku,wprowadzi urozmaicenie,moim zdaniem jak najbardziej warto się o to pokusić.
-
karina12321
Podgrzej atmosferę w łóżku, rozpal swojego mężczyznę, seksowną bielizną która pobudzi jego wyobraźnie. W ofercie wibratory, afrodyzjaki, żele rozgrzewajace feromony. Aby wprowadzic intymny nastrój proponujemy świece do masażu i olejki zapachowe, feromony, zapraszamy do nas SPAM 
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
W jakim kontekscie wizyta w sexshopie miałaby w tym przypadku pomoc?remmit pisze:Pomyśl o odwiedzeniu sex shopu. Ja zrobiłam to po raz pierwszy kilka miesięcy temu i nie pożałowałam. Miałam pewne problemy, które w końcu udało mi się rozwiązać. Sex shop to nie tylko miejsce dla płci brzydkiej..
a czy bierzesz jakieś hormony? tabletki antykoncepcyjne? bo one często zmniejszają libido
A moze Ty masz po prostu taki temperament ktory ogranicza naturalne Twoje ,,zapotrzebowanie,,
na seks.
To dosc czesto spotykanie przypadki naturalnej nie ochoty na seks.
Czasami w takich przypadkach nawet wizyta w seks shopie i seksowna bielizna itp akcesoria zupelnie sie nie przydaja.
na seks.
To dosc czesto spotykanie przypadki naturalnej nie ochoty na seks.
Czasami w takich przypadkach nawet wizyta w seks shopie i seksowna bielizna itp akcesoria zupelnie sie nie przydaja.
Słuchaj, a może to jest znak, że powinnaś iść do lekarza? Może masz niedobór jakiegoś hormonu albo witamin? To nie jest naturalne, że młoda, zdrowa dziewczyna NAGLE przestaje mieć jakąkolwiek ochotę na seks.
Niedobór estrogenów powoduje spadek, a w ostateczności brak libido. Może powinnaś pomyśleć o jakiś pomocnych tabletkach typu lovegra, które powinny przywrócić Ci naturalną ochotę na seks i pomóc w osiągnięciu orgazmu.
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/ 
Pamiętaj, że to na szczerej rozmowie związek się opiera. Powinniście być dla siebie nie tylko partnerami, kochankami ale też przyjaciółmi, to jest podstawa. Na Waszej drodze pojawi się mnóstwo innych tematów i problemów, o wiele "poważniejszych" od seksu i co wtedy?
Powinnaś się otworzyć. Mi też to za pierwszym razem nie przyszło tak łatwo, pomogło kilka drinków
Nie ma się czego wstydzić. Poza tym planujecie ślub, masz dzielić z tym człowiekiem życie, więc warto jak najszybciej rozwiązywać tego typu sytuacje.
Tak jak wyżej już napisano, ja bym również Wam radziła jakiś wyjazd we dwoje, odcięcie się od otaczającej rodziny. No i rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. On nie będzie czytał w Twoich myślach, nie dowie się w jakiś magiczny niewerbalny sposób, czego od niego oczekujesz. A ty zamykając się w sobie tylko przeciągasz problem w czasie. I koniec końców możesz doprowadzić do tego, że Twój partner zacznie oglądać się za innymi, jak napisał Red. Niestety tak to działa, również u kobiet
Powinnaś się otworzyć. Mi też to za pierwszym razem nie przyszło tak łatwo, pomogło kilka drinków
Nie ma się czego wstydzić. Poza tym planujecie ślub, masz dzielić z tym człowiekiem życie, więc warto jak najszybciej rozwiązywać tego typu sytuacje.
Tak jak wyżej już napisano, ja bym również Wam radziła jakiś wyjazd we dwoje, odcięcie się od otaczającej rodziny. No i rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. On nie będzie czytał w Twoich myślach, nie dowie się w jakiś magiczny niewerbalny sposób, czego od niego oczekujesz. A ty zamykając się w sobie tylko przeciągasz problem w czasie. I koniec końców możesz doprowadzić do tego, że Twój partner zacznie oglądać się za innymi, jak napisał Red. Niestety tak to działa, również u kobiet
przepraszam, nie mam kiedy zapoznać się z całym wątkiem, jednak sam temat mnie zaintrygował i skojarzył mi się ze spadkiem libido, czy nowoczesne tabletki anty nadal mają na to taki negatywny wpływ jak to było parę lat temu?
Myślę, że przy tych tabletkach nowszej generacji sprawa wygląda trochę lepiej
właśnie po to modyfikuje się składy, żeby tych skutków ubocznych było jak najmniej
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Myślę, że sama odpowiedziałaś na własne pytanie... Porozmawiajcie, poczytajcie artykuły, obejrzyjcie film i uruchomcie wyobraźnię, a wszystko się ułoży. Zacząć jednak należy od szczerej i otwartej rozmowy, bo w kwestiach łóżkowych podobnie jak w innych aspektach związku bez rozmowy wspólne życie się Wam nie ułożyMelania Si pisze:W tym momencie widzę tylko jeden problem: nieumiejętność rozmowy na intymne tematy. Myślę teraz, że rozmowa wiele by wyjaśniła.
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Wiesz po 2 latach to też czasami normalne, że zycie przytłacza, praca, obowiązki i się już nie jest boginią seksu. Jednak jeśli jego dotyk drażni, to może własnie tak jak dziewczyny piszą na górze, spórobuj z nim pogadac. Pokazać mu co lubisz
zacznijcie się ze soba bawić od nowa. A moze tez kwestia atmosfery
ja mysle ze to nic dziwnego 
"Dobre samopoczucie i zdrowa rodzina to dar nie do ocenienia. Zadbaj o komfort w swoim domu i wpuść do niego świeży powiew przez rekuperator."
hm, a może by warto jakoś urozmaicić sprawy łóżkowe? Jakieś zabawy, gadżety, bielizna. Pomaga to wielu parom. Wiem, że nie każdy lubi takie rzeczy i się wstydzi, ale można spróbować się przełamać. Porozmawiajcie o tym, poszperajcie w internecie, jest dużo sklepów internetowych które oferują takie rzeczy i nie trzeba chodzić do normalnego sklepu. Mi koleżanka kiedyś poleciła Nowe Doznania i jestem bardzo zadowolona z zakupów u nich 
Nie wiem czy to jest brak umiejętności rozmowy z ukochanym. Mam dokładnie ten sam problem. Brak fizycznego pociągu mimo ogromnej miłości. Nie wiem czy to się da rzeczywiście wskrzesić, bo seks to podstawa funkcjonowania każdego związku.
Ale czy tylko do ukochanego odczuwacie brak pociągu czy w ogóle ? Bo jeśli w ogóle nie czujecie żadnego pobudzenia seksualnego, to warto spróbować jakiegoś suplementu typu prolibid femina etc. Ale jeśli to tylko czujecie w stosunku do partnera to jest to typowe zmęczenie materiału i jeśli tylko chcecie możecie razem nad tym popracować (zabawki, wolny czas, romantyczna randka, weekend w spa, masaż, kąpiel) trzeba tylko chcieć 
to racja, nie zawsze mamy ochotę! to nic dziwnego, zgadzam się: potrzeby bywają zmienne
Czasami ludzie nie potrafią rozmawiać ze sobą dlatego najlepiej usiąść i szczerze porozmawiać,bo inaczej będzie klops.
Mam tak samo.Podejrzewam,ze jest to przez tabletki anty ale zmieniłam je i ochota na seks nie wróciła
Co mam robić?
-
Bogusia1959
Oj znam ten ból. Też się zmagałam z tym problemem i mój facet nie wiedział czym to jest spowodowane. Przez co powstawały różnego rodzaju napięcia między nami, a po co takiego rzeczy. Może spróbuj zapytać specjalisty tutaj https://lekarzpomaga.pl ? Czasami korzystam, jak sprawa jest niecierpiąca zwłoki, bo jak wiesz sama w naszym kraju dostanie się do lekarza graniczy z cudem.