Bolace stawy

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
Mirabelka02
Miła Kobietka

Re: Bolace stawy

Post autor: Mirabelka02 »

Fermia pisze:Skoro lekarz nie pomógl a wyniki masz w normie to myślę, ze przyjmowanie zinaxinu bedzie wskazane, zwlaszcza, ze sprawdzilam, że m on w skladzie glukozaminę.
I Nie przejmuj sie - tez tak mialam i minęło
U mnie było podobnie natomiast ja swoją kurację lekami wsparłam akupunkturą która dodatkowo uśmierzała ból
trefnoknus
Miła Kobietka

Post autor: trefnoknus »

A u mnie bolące stawy jak się okazało po dość długim czasie nie miały tak naprawdę nic wspólnego ze stawami. Bo przyczyna tkwiła w tarczycy. I za każdym razem, kiedy wyniki tarczycy się pogarszały - bolały stawy.
kaja12321
Miła Kobietka

Post autor: kaja12321 »

Moja babcia jakiś czas temu męczyła się z bolącymi stawami, był to dla niej duży problem, a na wizytę do jej lekarza trzeba by czekać ponad miesiąc. Babcia jest strasznie upartą osobą i do innego nie chciała iść. Szukałam porad na internecie, by chociaż w jakiś sposób jej pomóc zanim będzie mogła iść do lekarza. Znalazłam SPAM , jest tutaj mnóstwo porad i kilka z nich się przydało babci. Teraz jest już po leczeniu i jest dużo lepiej, ale bardzo pomogły jej wskazówki, które tam znalazłam.
Ostatnio zmieniony sob paź 06, 2018 8:59 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
nowaalicja
Jestem tu nowa :)

Post autor: nowaalicja »

Cześć :)

Najważniejsze to znalezienie przyczyny zapalenia stawów a żeby to ustalić faktycznie trzeba znaleźć dobrego specjalistę lekarza, który postawi diagnozę. Z mojego doświadczenia wynika, że czasami trzeba przejść się do kilku specjalistów i jeżeli 3 osoby wskażą tą samą przyczynę to można podjąć skuteczne działania :papa:
Bogusia1959

Post autor: Bogusia1959 »

Cześć, super że szukasz odpowiedzi na swoje pytanie. Jeśli nie znalazłabyś jej tutaj, albo chciałabyś ją skonfrontować z wiedzą specjalistów, możesz zadać pytanie lekarzowi na SPAM. Ja i moja rodzinka korzystamy i jesteśmy zadowoleni :)
Ostatnio zmieniony sob paź 06, 2018 8:59 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
skutecznyfit

Post autor: skutecznyfit »

Dzień dobry wszystkim. Mam 33 lata, ale moje stawy są często bolą. Wydaje mi się, że zostało to odziedziczone po moim dziadku. W Internecie często można znaleźć artykuły, w których piszą, co należy zrobić w danej sytuacji (jeśli mówimy o stawach). Najważniejsze, żeby nie znależć artykuł o niskiej jakości. Mój dziadek często skarży się na ból stawów, zacząłem szukać informacji w Internecie, często znajdowałem artykuły na temat suplementów i postanowiłem spróbować. Coś pomogło, coś nie. Jednym z wniosków, które zrobiłem, jest to, że musimy poruszać się więcej, aby rozgrzać stawy. Często siedzimy na mejscu i trzymamy się siedzącego trybu życia, co ma bardzo negatywny wpływ na nasz układ mięśniowo-szkieletowy.
https://skutecznyfit.pl/altacet/
kasiad81

Post autor: kasiad81 »

Ja czasem także miewam problemy z stawami. Jak ból staje się uciążliwy to sięgam po Gardan. To silny lek przeciwbólowy dostępny bez recepty, więcej na jego temat znajdziesz tutaj SPAM . Mi pomaga zwalczyć doskwierające bóle i wrócić do normalnego funkcjonowania.
Ostatnio zmieniony pn lis 05, 2018 1:51 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
ODPOWIEDZ