boję się orgazmu:(
-
karolina9876615
- Jestem tu nowa :)
boję się orgazmu:(
Hej jestem tu nowa i potrzebuje rady:( jestem ze swoim facetem dwa lata i dopiero od jakiegoś czasu uprawiany sex boję się orgazmu
nie wiem czemu ale gdy czuje że dochodzę proszę go żeby przestał
jestem okropna ale niestety nie wiem co mam robić:( potrzebuje rady:(
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Re: boję się orgazmu:(
Witaj ,nie wiem dlaczego boisz się orgazmu?to znikąd się nie wzieło umiesz odpowiedzieć?przecież to szczyt rozkoszy ,a rozmawiałaś ze swoim chłopakiem szczerze na ten temat?
-
karolina9876615
Nie
boję się jak on to odbierze:(
jestem beznadziejna w te klocki
Chce żeby mi przeszło ale nie mogę się przełamać:(czuje że mnie
'' zatyka,, wiem że jest rozczarowany
i pyta czemu co r jak ale ja nie znam
odpowiedzi:(
DZIĘKUJE ŻE ODPISAŁAS MAM NADZIEJE ŻE DORADZISZ MI COŚ :*
jestem beznadziejna w te klocki
Chce żeby mi przeszło ale nie mogę się przełamać:(czuje że mnie
'' zatyka,, wiem że jest rozczarowany
i pyta czemu co r jak ale ja nie znam
odpowiedzi:(
DZIĘKUJE ŻE ODPISAŁAS MAM NADZIEJE ŻE DORADZISZ MI COŚ :*
-
kropeczka20
Witaj.
nie będę ukrywała, że jestem trochę w szoku.. Kochana dlaczego, aż tak boisz się orgazmu.. Przecież to jest coś fajnego
. A powiedz czy ty kiedyś chodź raz przeżyłas orgazm? Orgazm to naprawdę jest przyjemna sprawa 
Przełam strach, nie bój się tego, że serce wali jak oszalałe. Daj się ponieść chwili a już nigdy nie będziesz się bała orgazmu. Może boisz się tego czego nie znasz, ale możesz mi uwierzyć, że w tej kwestii naprawdę nie ma się czego bać.
Wypij lampkę wina, rozluźnij się i wyłącz hamulce. Życzę powodzenia
Wypij lampkę wina, rozluźnij się i wyłącz hamulce. Życzę powodzenia
-
karolina9876615
Zatyka mnie:( wiem że to właśnie to stoi na przeszkodzie:(Może jeszcze jakieś rady?
-
paula
ja nigdy nie miałam problemu takiego jak ty, ale powiem ci co na mnie działa. I sama o to wręcz błagam mojego chłopaka.
by po prostu czasem mnie do czegoś zmusił! bo wiem że np. mam kompleksy i wstydzę się swojego ciała. Po seksie od razu się przykrywam i mocno w niego wtulam. A wtedy co on robi? po prostu mnie odkrywa. Śmieszne? ale taka już jestem. Jak jest ciemno to jest ok, ale jak jest zapalone światło itd to wstydzę się tego jak wyglądam (a powiem szczerze że jestem kilka razy chudsza od mojego faceta:P). Ale ja mu o tym powiedziałam, że po prostu się czegoś boję. I jeśli tego nie chcę to on tego nie robi, ale gdzieś tam powoli psychicznie się staram to poukładać i dochodzę do wniosku że jestem jego kobietą i nie powinnam się niczego wstydzić.
Także jeśli naprawdę nic na ciebie nie działa to poproś go też o to. uwierz mi że orgazm kobiecy to nie tylko dla samej kobiety przyjemność! jeśli facet naprawdę cię kocha to on również będzie z tego czerpał wiele przyjemności
ps. faceci... ojj współczuję wam żyć z nami - kobitkami ;P
by po prostu czasem mnie do czegoś zmusił! bo wiem że np. mam kompleksy i wstydzę się swojego ciała. Po seksie od razu się przykrywam i mocno w niego wtulam. A wtedy co on robi? po prostu mnie odkrywa. Śmieszne? ale taka już jestem. Jak jest ciemno to jest ok, ale jak jest zapalone światło itd to wstydzę się tego jak wyglądam (a powiem szczerze że jestem kilka razy chudsza od mojego faceta:P). Ale ja mu o tym powiedziałam, że po prostu się czegoś boję. I jeśli tego nie chcę to on tego nie robi, ale gdzieś tam powoli psychicznie się staram to poukładać i dochodzę do wniosku że jestem jego kobietą i nie powinnam się niczego wstydzić.
Także jeśli naprawdę nic na ciebie nie działa to poproś go też o to. uwierz mi że orgazm kobiecy to nie tylko dla samej kobiety przyjemność! jeśli facet naprawdę cię kocha to on również będzie z tego czerpał wiele przyjemności
ps. faceci... ojj współczuję wam żyć z nami - kobitkami ;P
-
karolina9876615
Chyba pogadam z nim o tym :(powiem ze jak będę chciała żeby przestał żeby tego nie robił:( pomoże? Jak myslicie?
-
paula
to już zależy jaka jesteśkarolina9876615 pisze:Chyba pogadam z nim o tym :(powiem ze jak będę chciała żeby przestał żeby tego nie robił:( pomoże? Jak myslicie?
-
karolina9876615
Chce jego uszczęśliwić a wiem że tego mu brakuje:( postaram się to zrobić i się przełamać mam nadzieję że mi pić uda:(
-
karolina9876615
Że mi Się*uda;)
-
karolina9876615
Tam powinno być że mi ,się 'uda dziękuje za rady :*
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Za bardzo w czasie dochodzenia do orgazmu skupiasz sie na tym a nie poddajesz fali spontaniczności nie myśli za dużo poddaj się porywom namietności ,nakrecjac się myślami robisz sobie krzywde.
-
karolina9876615
Karolina , uważam, że powinnaś podejść do tego tematu na spokojnie . Taki temat jak orgazm w związku o takim stażu jak jesteś powinien nie być tematem tabu , powinnaś czuć się swobodnie rozmawiać o tym ze swoim mężczyzną. Powiem Tobie może nie tyle co radę, ale ja podeszłam do tego tak strasznie nie bałam się współżycia itd nie wiedziałam jak facet to odczuwa , co myśli itd i czy nie skończy się na jednym razie i zostawieniu mnie... dlatego za czym cokolwiek zrobiliśmy ja z nim pogadałam powiedziałam jak ja to widzę , czego się obawiam itd , on wytłumaczył mi wszystko , cierpliwie odpowiedział na każde z moich pytań za co mu dziękuję, w tej chwili jesteśmy razem już prawie 9 lat. Najgorsze są chwile przełamania się później jest z górki.. a uwierz mi że orgazm nie jest niczym złym jest to rozkosz dla Was i ma sprawiać Wam obu przyjemność.
Trzymam kciuki za Ciebie i wierzę że jeszcze powiesz nam że to jest cudowne uczucie mieć orgazm kochając się z miłością Twojego życia . 
Orgazm ciebie uszczesliwikarolina9876615 pisze:Chce jego uszczęśliwić a wiem że tego mu brakuje:( postaram się to zrobić i się przełamać mam nadzieję że mi pić uda:(
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
Karolina nie wiem czy temat aktualny, czy przez ten czas juz udało się i miałaś orgazm... czasami zdarza się, że kobieta ma blokadę z rożnych powodów... teraz pytanie czego sie obawiasz? masz uczucie jakby chciało ci się siku i boisz sie tego? co jest powodem twojej blokady? może zamiast tak dużo myśleć i się blokowac powinnaś oddać się namietności i nie myśleć co gdyby itp...
orgazm to naprawdę wspamiałe uczucie i co najlepsze nie tylko dla ciebie ale i dla twojego partnera 
Pieluchy pampers czy dada?