blondynki- żółte refleksy
-
elizkaa533
- Jestem tu nowa :)
blondynki- żółte refleksy
Jakie polecacie sposoby na pozbycie się żółtych tonów z włosów. Jestem jasną blondynką i mam z tym problem. Od razu po farbowaniu jest wszystko okej, ale później jak farba zaczyna się spłukiwać to wychodzą żółte refleksy. Znacie jakies kosmetyki które pomogą mi się tego pozbyć?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: blondynki- żółte refleksy
fioletowa płukanka do wlosów, niweluje żółty kolor, w każdym sklepie fryzjerskim ją dostaniesz.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Potwierdzam - płukanka. Sama nie stosuję, ale mam blond koleżankę, która zawsze wykonuje tę płukankę, gdy włosy zaczynają nabierać takiego żółtawego odcienia. Pomaga 
Polecam szampon fioletowy z Joanny 
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Srebrna płukanka do włosów 
Witam, ja noszę włosy słowiańskie jasny ciepły blond i regularnie je podciągam. W włosach słowiańskich naturalnych ekstra jest to, że po 2-3 miesiącach gdy Twoje naturalne odrosną - zdejmują je i odnawiają a potem ponownie zakładają i tak można nosić długo - oczywiście należy odpowiednio dbać. Więcej można poczytać tutaj - tam moja fryzjerska się zaopatrza we włosy SPAM
Mam nadzieję, że nieco wyjaśniłam i pomogłam - oczywiście możesz napisać prywatną wiadomość
Mam nadzieję, że nieco wyjaśniłam i pomogłam - oczywiście możesz napisać prywatną wiadomość
Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2015 1:09 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
stylistamody
- Miła Kobietka
Polecam produkty marki Matrix-farby i rozjaśniacze, do tego jeszcze inne kosmetyki fryzjerskie- takie jak szampony, koniecznie tej samej marki. Polecam sklep z artykułami fryzjerskimi Emporium