blondynki- żółte refleksy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
elizkaa533
Jestem tu nowa :)

blondynki- żółte refleksy

Post autor: elizkaa533 »

Jakie polecacie sposoby na pozbycie się żółtych tonów z włosów. Jestem jasną blondynką i mam z tym problem. Od razu po farbowaniu jest wszystko okej, ale później jak farba zaczyna się spłukiwać to wychodzą żółte refleksy. Znacie jakies kosmetyki które pomogą mi się tego pozbyć?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: blondynki- żółte refleksy

Post autor: Jamelia »

fioletowa płukanka do wlosów, niweluje żółty kolor, w każdym sklepie fryzjerskim ją dostaniesz.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Karolajna

Post autor: Karolajna »

Potwierdzam - płukanka. Sama nie stosuję, ale mam blond koleżankę, która zawsze wykonuje tę płukankę, gdy włosy zaczynają nabierać takiego żółtawego odcienia. Pomaga :)
Rejczella
Miła Kobietka

Post autor: Rejczella »

Polecam szampon fioletowy z Joanny ;)
Awatar użytkownika
Specjalista Aspazji
Fajna Kobietka

Post autor: Specjalista Aspazji »

Srebrna płukanka do włosów ;)
kasojan

Post autor: kasojan »

Witam, ja noszę włosy słowiańskie jasny ciepły blond i regularnie je podciągam. W włosach słowiańskich naturalnych ekstra jest to, że po 2-3 miesiącach gdy Twoje naturalne odrosną - zdejmują je i odnawiają a potem ponownie zakładają i tak można nosić długo - oczywiście należy odpowiednio dbać. Więcej można poczytać tutaj - tam moja fryzjerska się zaopatrza we włosy SPAM
Mam nadzieję, że nieco wyjaśniłam i pomogłam - oczywiście możesz napisać prywatną wiadomość :)
Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2015 1:09 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
stylistamody
Miła Kobietka

Post autor: stylistamody »

Polecam produkty marki Matrix-farby i rozjaśniacze, do tego jeszcze inne kosmetyki fryzjerskie- takie jak szampony, koniecznie tej samej marki. Polecam sklep z artykułami fryzjerskimi Emporium
ODPOWIEDZ