Black&white
Black&white
Myslicie, ze taki styl mozna nazwac stylem? Jest nudny, czy raczej poprzez dodatki tworzyc moze calkiem przyzwoita stylizacje? Moglybyscie ubierac sie wylacznie w ciuchy w takich kolorach?
Re: Black&white
Mysle , ze black and white mozna traktowac jako styl, bo to przeciez klasyka w najczystszej postaci.
Do tego nieprzemijajaca .
Czern i biel to znakomite polaczenie kolorystyczne ktore przy odrobinie inwencji tworczej tworzy niesamowite
kreacje na rozne okazje i dla kazdego bez wyjatku.
Oczywiscie sa tez i inne kolory ktore sa niezwykle cenione w swiecie mody i one rowniez znajduja swoich fanow.
Sporadycznie nosze biel i czern , ale nie jest to moj faworyt wsrod kolorow.
Chociaz jest niezwykle cenny w okreslonych sytuacjach i niezastapiony.
Do tego nieprzemijajaca .
Czern i biel to znakomite polaczenie kolorystyczne ktore przy odrobinie inwencji tworczej tworzy niesamowite
kreacje na rozne okazje i dla kazdego bez wyjatku.
Oczywiscie sa tez i inne kolory ktore sa niezwykle cenione w swiecie mody i one rowniez znajduja swoich fanow.
Sporadycznie nosze biel i czern , ale nie jest to moj faworyt wsrod kolorow.
Chociaz jest niezwykle cenny w okreslonych sytuacjach i niezastapiony.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W mojej szafie zdecydowana większość ciuchów jest w tych kolorach. Ale zdecydowanie moje ulubione zestawy składają się z samej czerni.
- Sloneczko12
- Miła Kobietka
Ja też lubię te kolory.
Ze wszystkim można je zestawić.
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Akurat w mojej opinii powyższe spodnie nie pasują do takiego stylu,wybrałabym czarne klasyczne rurki z jeansów i wtedy jak najbardziej tak:) Podział na biel-czerń wcale nie musi być monotonny i nudny,to też kwestia dodatków na które się zdecydujemy.
www.WszystkozAmeryki.com
Kiedys ktos powiedzial ze nigdy przenigdy nie mozna laczyc bialego z czarnym bo to bedzie sie gryzlo itp itd 
ja uwarzam,że jeżeli łączy sie cos z głową to efekt końcowy moze byc oszałamiający
ja uwarzam,że jeżeli łączy sie cos z głową to efekt końcowy moze byc oszałamiający
My kind of love
Ja uwielbiam. Najlepsze połączenie!
Dlaczego nie można łączyć czerni z bielą? Moim zdaniem to chyba właśnie najlepszy kontrast jaki może być,plus do tego także uniwersalność czarnego koloru,który pasuje do wszystkiego,także w powyższej stylizacji.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.