Bizuteria

Na przestrogę dla potomnych. Tutaj trafiają tematy i posty które na forum nie powinny się znaleźć. :>
ODPOWIEDZ
karoligla
Jestem tu nowa :)

Bizuteria

Post autor: karoligla »

Cześć, w jakiej biżuterii chodzicie na co dzień? Możecie pochwalić się najlepszymi zakupami, co najbardziej doceniacie w konkretnym zestawie? Bardzo jestem ciekawa, czym się w ogóle kierujecie przy wyborze biżuterii? Nie jest ważne, czy męska, czy damska, oczywiście z nastawieniem na damską :D
Awatar użytkownika
Drzazsa

Re: Bizuteria

Post autor: Drzazsa »

Noszę tylko kolczyki. Bardzo lubię duże, okrągłe w kolorze złotym. Na co dzień jednak zakładam dość drobne.
elacara

Post autor: elacara »

Lazurowe cyrkonie pięknie wyglądają, szczególnie w promieniach słonecznych ankabizuteria.pl/srebrny-pierscionek-pozlacany-z-niebieskimi-lazurowymi-cyrkoniami i według mnie mocno wyróżniające pierścionki dla odważnych kobiet. Z bliska trudno rozróżnić, czy to cyrkonie, czy diamenty, tak dobrze wykonany.
kingakurek

Post autor: kingakurek »

elacara pisze:Lazurowe cyrkonie pięknie wyglądają, szczególnie w promieniach słonecznych ankabizuteria.pl/srebrny-pierscionek-pozlacany-z-niebieskimi-lazurowymi-cyrkoniami i według mnie mocno wyróżniające pierścionki dla odważnych kobiet. Z bliska trudno rozróżnić, czy to cyrkonie, czy diamenty, tak dobrze wykonany.
Świetny sklep
Awatar użytkownika
alicja.m
Miła Kobietka

Post autor: alicja.m »

Ja raczej nie noszę biżuterii - jakoś zawsze mam wrażenie, że coś mi przeszkadza. Ale jak już coś zakładam, to wybieram możliwie najprostsze dodatki.
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu
wenek
Miła Kobietka

Post autor: wenek »

Ja uwielbiam biżuterie ze sklepu https://edibazzar.pl/ jest cudowna, a jej ceny nie są wysokie. Poza tym można u nich kupić inne ciekawe akcesoria.
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Niezwykłą biżuterię odkryłam na stronie https://edibazzar.pl/ To miejsce pełne wyjątkowych propozycji, które z pewnością przyciągną uwagę miłośników elegancji i stylu. Moje zakupy okazały się trafione, a biżuteria prezentuje się tak samo olśniewająco jak na pierwszego dnia.
ODPOWIEDZ