kosmetologia estetyczna Łódź

Na przestrogę dla potomnych. Tutaj trafiają tematy i posty które na forum nie powinny się znaleźć. :>
ODPOWIEDZ
olajamroz
Jestem tu nowa :)

kosmetologia estetyczna Łódź

Post autor: olajamroz »

Jak znacie jakieś miejsca w Łodzi, gdzie realizują zabiegi medycyny estetycznej w nowoczesny sposób to podajcie namiar. Szukam miejsce, gdzie będzie można bez obaw o własnej zdrowie z takich propozycji skorzystać.
marka4
Miła Kobietka

Re: kosmetologia estetyczna Łódź

Post autor: marka4 »

Zerknij na zabiegi Magicznej Kliniki/ - jak dla mnie bomba a efekty są zaskakujące, i to bez bólu
alex1234
Miła Kobietka

Post autor: alex1234 »

Słysząłam wiele pochwał Magicznej kliniki, sama zamierzam się do nich wybrać na modelowanie ust i botoks - teraz maja promocje na te zabiegi.
jadduus
Miła Kobietka

Post autor: jadduus »

Może zajrzyj sobie na sthetica.pl. Mają siedzibę na Wydawniczej w Łodzi i wykonują rożne zabiegi więc na pewno dopasujesz ofertę do swojej oferty.
bronka
Jestem tu nowa :)

Post autor: bronka »

moja przyjaciółka chodzi do do Alluresthétique clinique w Konstantynowie Łódzkim i bardzo sobie ich chwali za podejście i profesjonalizm. Do tego sama widzę u nich efekty ich zabiegów :) koleżanka robi sobie u nich botoks i muszę przyznać, że jak ją widzę to wygląda naprawdę bardzo dobrze bo zmarszczki są wygładzone, ale buzia nie jest nieruchoma
ODPOWIEDZ