kosmetologia estetyczna Łódź
kosmetologia estetyczna Łódź
Jak znacie jakieś miejsca w Łodzi, gdzie realizują zabiegi medycyny estetycznej w nowoczesny sposób to podajcie namiar. Szukam miejsce, gdzie będzie można bez obaw o własnej zdrowie z takich propozycji skorzystać.
Re: kosmetologia estetyczna Łódź
Zerknij na zabiegi Magicznej Kliniki/ - jak dla mnie bomba a efekty są zaskakujące, i to bez bólu
Słysząłam wiele pochwał Magicznej kliniki, sama zamierzam się do nich wybrać na modelowanie ust i botoks - teraz maja promocje na te zabiegi.
Może zajrzyj sobie na sthetica.pl. Mają siedzibę na Wydawniczej w Łodzi i wykonują rożne zabiegi więc na pewno dopasujesz ofertę do swojej oferty.
moja przyjaciółka chodzi do do Alluresthétique clinique w Konstantynowie Łódzkim i bardzo sobie ich chwali za podejście i profesjonalizm. Do tego sama widzę u nich efekty ich zabiegów
koleżanka robi sobie u nich botoks i muszę przyznać, że jak ją widzę to wygląda naprawdę bardzo dobrze bo zmarszczki są wygładzone, ale buzia nie jest nieruchoma