A co do zegarka to też fajna sprawa, czasem się jeszcze trafiaja takie z kompasami dla facetów i innymi bajerami. A tą bransoletke z gadzetami gdzie widziałaś?? Na jakimś bazarku czy w necie??apart pisze:ja uważam,że niesmiertelniki mozna ropatrywac po porostu dwojako, dla kogoś, dla kogo jest to symbol wojskowy, który pomoże w identyfikacji i uniknięcia zagrożenia np gdy napisze sie na co ma sie alegrie to jest ok.a dla innych jest to gadżet do stylizacji.
,mi sie podobaja i ładne zegarki u facetów, ale nie takie swiecące po oczach sikory ,eleganckie. albo np takie bransolety ,bardziej dla tych co lubią wędrówki, wspinaczki, survival. widziałam ostatnio taka ,że miała linkę, sznurowadło, krzesiwo,troczki, gwizdek. bardzio fajna, ale tylko dla takich maniaków survivalu i outdooru
Biżuteria dla mężczyzn...
Re: Biżuteria dla mężczyzn...
dasz jakąś fotkę na tą bransoletę?
ja się napaliłam kupić mojemu facetowi na urodziny taka z leatheramana ale niestety dopiero od września w sprzedaży :/
ja się napaliłam kupić mojemu facetowi na urodziny taka z leatheramana ale niestety dopiero od września w sprzedaży :/
to w sercu ma tylko nienawiść,
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
ja też myślę, że nie można nikomu zabronić noszenia tego co się chce.Róża pisze:Nieśmiertelniki mają bardzo dużo zastosowań, facetom dodają tego czegoś a nam mogą służyć na różne sposoby.chewleciara pisze: a ja jednak myślałam, że typowo i tylko męski gadżet...
a tu proszę.
jak laski chcą nosić, to niech noszą, jak kolesie chcą mieć by się popisywać, bo uważają to za ładne, bo chcą mieć w związku z zagrożeniem to super- kupujcie i noście
linkę krzesiwo i gwizdek??- to w bransolecie wszystko?!apart pisze: ,mi sie podobaja i ładne zegarki u facetów, ale nie takie swiecące po oczach sikory ,eleganckie. albo np takie bransolety ,bardziej dla tych co lubią wędrówki, wspinaczki, survival. widziałam ostatnio taka ,że miała linkę, sznurowadło, krzesiwo,troczki, gwizdek. bardzio fajna, ale tylko dla takich maniaków survivalu i outdooru
Jednocześnie można by było powiedzieć, że każdy kto nosi bransoletki, wisiorki, kolczyki itd. nosi dla popisu. To troszkę zabawne.
Owszem, jak widać np. handmade:ence pisze:Bransoletkę z dwóch blaszekRóża pisze:Możesz to nosić na szyji lub zrobić sobie z tego branzoletke.będzie wygodna!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
A splot jest bardzo łatwy 
ale efekt końcowy super
ale efekt końcowy super
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jak widać jednak można użyć wyobraźni i z dwóch blaszek zrobić coś ciekawego.
na bazarku to ja tylko warzywa i owoce kupuje;] a już na pewno nie sprzęt jakikolwiek;]Róża pisze:
A co do zegarka to też fajna sprawa, czasem się jeszcze trafiaja takie z kompasami dla facetów i innymi bajerami. A tą bransoletke z gadzetami gdzie widziałaś?? Na jakimś bazarku czy w necie??
wiem o której mówisz , też fajna choć droższa. i nie jestem do końca przekonana ,czy to ,że mówią iż mozna ją wnieść na pokład samolotu to prawda?vpresto pisze:dasz jakąś fotkę na tą bransoletę?
i bardzo podobne do tego co ja znalazłam na SPAM
-
ania_marysia
- Jestem tu nowa :)
Mój facet twierdzi, że jedyną dopuszczalną dla faceta biżuterią jest zegarek. A szkoda, bo uważam, że jakiś fajny "wisior" też by mu pasował.
- ZielonoOka
- Fajna Kobietka
Przy niektórych widzę, że Niemąż jest obwieszony jak choinka gdyż posiada łańcuszek męski, grubszy, bransoletkę do kompletu i zegarek 
Jak już wcześniej było o nieśmiertelnikach dla faceta to do kompletu, zamiast złota też taki gadźet może być
I do tego w takiej branzoletce będzie miał facet milion gadźetów jeszcze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mi sie podoba, oczywiście zależy czy do odpowiedniego faceta pasuje. Możesz mieć elegancika, a możesz mieć turyste ;]Róża pisze:Jak już wcześniej było o nieśmiertelnikach dla faceta to do kompletu, zamiast złota też taki gadźet może być I do tego w takiej branzoletce będzie miał facet milion gadźetów jeszcze.
-
ence
to jest ręcznie robione?Róża pisze:zamiast złota też taki gadźet może być
to jest sznurek , który sama możesz rozpleść i sama pozniej zaplatasz . a sznurek nie est ręcznie robiony ;]ence pisze:to jest ręcznie robione?Róża pisze:zamiast złota też taki gadźet może być
mój kiedys nosił kolczyk, teraz bransoletka, najczęściej skórzana i coś na szyję a i zegarek
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
http://www.zeltros.co.uk
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Mój na szczęście nosi tylko zegarek,czasem łańcuszek ale to pamiątka i raczej jest to z sentymentu,nie przesadza z bransoletami czy obrączkami na palcach:)
U mężczyzny podoba mi się tylko zegarek na ręce no i obrączka oczywiście.
-
systemofadown
- Jestem tu nowa :)
Jak muzykalny, to może coś z mady by heartbeat.
Dla mnie najbardziej męską z biżuterii jest obrączka. Lubię patrzeć na małżeństwa, w których mężczyzna ją nosi. Wydaje mi się to być oddaniem i szacunkiem wobec żony, rodziny. Oczywiście wiem, że nie jest to reguła, ale miło tak myśleć.
http://aimart.pl
Zegarek i obrączka oczywiście mi się też podobają.
ja u mojego faceta toleruje jedynie łancuszek
nie wiem jakoś kolczyki pierścienie itd nie podobają mi się u faceta...
może po prostu nie widziałam jeszcze dobrze dobranych
Kardigan zapinany
Jestem tego samego zdania co ktos powyżej:tylko obrączka i zegarek.
HACCP dla przedszkola
Ja również: obrączka i zegarek. Łańcuszek jak dla mnie to już zbyt wiele.
Uważam, że każdy powinien nosić łańcuszek, nawet mężczyzna
najlepszy sklep z zegarkami dla facetow...daniel wellington <3 nie ma ładniejszych, naprawde dziewczyny, obejrzyjcie je