biuro rachunkowe

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
malwina11
Miła Kobietka

biuro rachunkowe

Post autor: malwina11 »

Cześć, polecam korzystanie z usług biura rachunkowego gama w Warszawie. Szybki kontakt oraz atrakcyjne ceny, polecaam!!
Awatar użytkownika
annika77
Miła Kobietka

Re: biuro rachunkowe

Post autor: annika77 »

Ja z kolei korzystam z usług biura rachunkowego FIR w Bydgoszczy i w 100 % mi odpowiadają. To solidni fachowcy z dużym doświadczeniem i cenami nie wziętymi z sufitu. Dobrze nam się współpracuje i to od lat. Sprawdźcie ich sobie, na bank wam się tez spodobają.
PaulinaW
Jestem tu nowa :)

Post autor: PaulinaW »

Ja ze swojej strony mogę polecić współpracę online z firmą Altera. Zawsze mogłam liczyć na ich doradztwo i bez problemu wywiązują sie ze swoich obowiązków www altera.co
brelka
Jestem tu nowa :)

Post autor: brelka »

Z Wrocławia znam biuro rachunkowe Księgowi Wrocław z ul . Łeczyckiej, godne polecenia . Szukacie biura które zajmie się księgowością waszej firmy zdecydowanie to będzie odpowiednie
arniee
Miła Kobietka

Post autor: arniee »

A może jakiś program do księgowości będzie dla ciebie odpowiedni?
Rabka
Fajna Kobietka

Post autor: Rabka »

W tym warszawskim biurze rachunkowym https://effepro.pl/ zlecisz nawet pełną księgowość i uporządkujesz dokumentację pracowniczą. Każdy problem z ZUS i US też Ci rozwiążą. Konsultacja i wycena bezpłatna w razie czego, więc sobie dopytaj, co Cię interesuje.
ODPOWIEDZ