konferencja
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
konferencja
Dzień dobry! Chciałabym zapytać o opinię na temat firmy cateringowej Smaki Miasta z Warszawy. Ktoś z rodziny ostatnio gorąco mi ich polecał, a z uwagi na to, że organizuję poczęstunek na konferencji firmowej, szukam naprawdę sprawdzonego miejsca. Wiem, że firma ma bogate doświadczenie w obsłudze tego typu eventów, ich fingerfood i desery są nie tylko pyszne, ale także przepięknie się prezentują, a do tego zapewniają obsługę kucharzy i kelnerów. Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię na temat tej firmy:)
Re: konferencja
Hej! Czy byliście kiedykolwiek na konferencji w hotelu? Jeśli tak to jakie miejsce polecacie? Moja firma za niedługo zamierza urządzić takie spotkanie, a moim zadaniem jest zorganizowanie odpowiedniego lokalu.
hotel konferencja
Re: konferencja
Konferencja jest wydarzeniem, które powinno być zorganizowane dobrze, tak aby zrobić duże wrażenie na osobach biorących w niej udział. Aby mieć pewność, że tak będzie można zlecić jej organizację doświadczone firmie. Bluexperience zajmuje się takimi usługami i ma w tym duże doświadczenie, więc z ich usług powinnaś być zadowolona.