Bitcoiny

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
paatka23
Fajna Kobietka

Bitcoiny

Post autor: paatka23 »

Cześć, czy ktoś z Was inwestuje w kryptowaluty? Ja usłyszałam o nich od znajomego, który polecił mi Bot-Bitcoin, gdy rozmawialiśmy o inwestowaniu bez dużego wysiłku, bo sam inwestuje tam już od wielu miesięcy i jest zadowolony, a w dodatku mówił, że to świetna firma i bardzo uczciwa. Co myślicie, ja chyba spróbuję?
artss34
Jestem tu nowa :)

Re: Bitcoiny

Post autor: artss34 »

nie znam i nie polecam inwestowanie w coś nieznanego,jeśli już to inwestuj w bitcoin i popularniejsze kryptowaluty
Przedstawiamy Państwu drukarnię sitodrukową artpress.pl/. Oferujemy usługi poligraficzne, gadżety i upominki reklamowe. Sitodruk na ubraniach, torbach i nie tylko. Jesteśmy Twoim punktem kompleksowej obsługi dla wszystkich Twoich potrzeb związanych z sitodrukiem.
Metakobieta

Post autor: Metakobieta »

Jest to dość ryzykowne, ale ja personalne też inwestuję. Tu trzeba wiedzieć podstawowe zasady aby nie zgubić kapitał.
Awatar użytkownika
ychristiansen

Post autor: ychristiansen »

W przypadku kantorów kryptowalutowych możemy wyróżnić ich dwa rodzaje. Jedne z nich to kantory stacjonarne, które posiadają swoją placówkę, a drugi typ to kantory działające w pełni online.
kantor bitcoin
ODPOWIEDZ