Bielizna na noc poślubną...

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
sun979

Re: Bielizna na noc poślubną...

Post autor: sun979 »

brunecia pisze:hmmm jakos po 2latach ;) moze jakis sexy gorset ze stringami+ponczoszki i szpilki? :)

dokładnie o czymś takim myślę, bo nigdy czegoś takiego nie miałam :) Ale oczywiście w kolorze białym :D Tylko jakie szpilki do tego? ;P
paula

Post autor: paula »

ja uważam że szpilek nie potrzebujesz ;)
my mamy wizję nocy poślubnej mniej więcej taką że to on wszystko przygotuje w sypialni, a ja w tym czasie będę miała możliwość przygotowania się. I w związku z tym raczej szpilki odpadają z tego względu że do łóżka w butach nie wejdę ;P

ale jeśli planujesz ubrać buciki to może (skoro chcesz biel) to te ze ślubu? Jak będziesz miała na sobie samą biel to trochę bezsensu wyglądałyby czarne albo czerwone buty :P a raczej nie kupujemy ot tak sobie białych szpilek, a w końcu na ślub takie ubierzesz więc ten drugi raz też je będziesz mogła wykorzystać :P
sun979

paula.x111 pisze:ja uważam że szpilek nie potrzebujesz ;)
my mamy wizję nocy poślubnej mniej więcej taką że to on wszystko przygotuje w sypialni, a ja w tym czasie będę miała możliwość przygotowania się. I w związku z tym raczej szpilki odpadają z tego względu że do łóżka w butach nie wejdę ;P

ale jeśli planujesz ubrać buciki to może (skoro chcesz biel) to te ze ślubu? Jak będziesz miała na sobie samą biel to trochę bezsensu wyglądałyby czarne albo czerwone buty :P a raczej nie kupujemy ot tak sobie białych szpilek, a w końcu na ślub takie ubierzesz więc ten drugi raz też je będziesz mogła wykorzystać :P
No w sumie racja, a z tym podziałem ról to też masz fajny pomysł ;) Muszę mu o tym powiedzieć. Szkoda, że nie znam Twojego faceta to bym mu przypomniała o zaręczynach ;PPP
paula

haha on o tym pamięta ;P i wydaje mi się że specjalnie tak to przeciąga bym była jak najbardziej na to napalona haha ;P
mnie się wydaje że to jest dobry pomysł z takim podziałem. Bo by się miał od początku za dobrze przy mnie :P i chcemy tą noc mieć w sypialni ze świecami, kadzidełkami i moim ulubionym winkiem ;) także on się tym zajmie a ja będę mogła spokojnie w łazience wziąć kąpiel i się przebrać jakoś ładnie ;)
tylko tyle że ja będę miała teściową za ścianą!!!!
sun979

paula.x111 pisze:haha on o tym pamięta ;P i wydaje mi się że specjalnie tak to przeciąga bym była jak najbardziej na to napalona haha ;P
mnie się wydaje że to jest dobry pomysł z takim podziałem. Bo by się miał od początku za dobrze przy mnie :P i chcemy tą noc mieć w sypialni ze świecami, kadzidełkami i moim ulubionym winkiem ;) także on się tym zajmie a ja będę mogła spokojnie w łazience wziąć kąpiel i się przebrać jakoś ładnie ;)
tylko tyle że ja będę miała teściową za ścianą!!!!

A nie możecie na tą jedną noc wynająć sobie coś? Całe życie będziesz potem mieć teściową za ścianą.A raz w życiu kurcze pojęcz sobie kobieto ile chcesz! ;D
paula

to jest nawet dobra myśl :P ale to wszystko zależy od tego GDZIE będziemy mieli wesele. Bo jeśli będzie to jakiś wyjazd to w zasadzie hotel i tak będzie wchodził w grę. Ale jeżeli będziemy mieć na miejscu weselicho to nie wiem czy on się zgodzi :P Ale my akurat średnio się przejmujemy teściową moją :P chociaż będę serio musiała z nim o tym pogadać ;)
sun979

paula.x111 pisze:to jest nawet dobra myśl :P ale to wszystko zależy od tego GDZIE będziemy mieli wesele. Bo jeśli będzie to jakiś wyjazd to w zasadzie hotel i tak będzie wchodził w grę. Ale jeżeli będziemy mieć na miejscu weselicho to nie wiem czy on się zgodzi :P Ale my akurat średnio się przejmujemy teściową moją :P chociaż będę serio musiała z nim o tym pogadać ;)

to ona za ścianą, a nie boisz się, że Was słyszy? :)To chyba w ogóle zaciskasz zęby :D
paula

mój facet twierdzi że ona już TYLE słyszała że naprawdę nie powinno być z nią problemu :D
sun979

paula.x111 pisze:mój facet twierdzi że ona już TYLE słyszała że naprawdę nie powinno być z nią problemu :D
że niby Was? :D
paula

tak... :D
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

sun979 pisze:
brunecia pisze:hmmm jakos po 2latach ;) moze jakis sexy gorset ze stringami+ponczoszki i szpilki? :)

dokładnie o czymś takim myślę, bo nigdy czegoś takiego nie miałam :) Ale oczywiście w kolorze białym :D Tylko jakie szpilki do tego? ;P

bym brzydko musiala napisać, ale napisze kulturalnie. Potrzebujesz szpilek jak panie z filmów dla dorosłych :D ale pozniej problem, co z nimi zrobic, ewentualnie wykorzystac do innych łóżkowych strojów ;)
paula

brunecia pisze:
sun979 pisze:

bym brzydko musiala napisać, ale napisze kulturalnie. Potrzebujesz szpilek jak panie z filmów dla dorosłych :D ale pozniej problem, co z nimi zrobic, ewentualnie wykorzystac do innych łóżkowych strojów ;)
zapytaj swojego faceta czy podoba mu się wizja ciebie w seksi bieliźnie, pończochach i szpilkach. Uwierz mi że zatonie w rozmyślaniu nad takim widokiem :P
sun979

paula.x111 pisze:tak... :D

hehe... to widać, że teściowa na luzie! ;D Ja będę mieć szwagra za ścianą i jak na razie podobno nic nie słyszał :D
sun979

brunecia pisze:
sun979 pisze:

hehe a to się domyśliłam JAKIEGO TYPU szpilki ;D tylko chodziło mi raczej o kolor. Jeśli te ze ślubu będę miała za niskie to ubiorę sobie moje czerwone szpilki... Będzie to pasować? Do białej bielizny erotycznej? :D
paula

sun979 pisze:

hehe... to widać, że teściowa na luzie! ;D Ja będę mieć szwagra za ścianą i jak na razie podobno nic nie słyszał :D
ja uważam że to jest spoko kobieta :P moją mama zapewne byłaby dużo gorszą teściową dla mnie :P co prawda moja mama ma już synową i zięcia, niby się nie wtrąca. Ale też moja bratowa się nie da :D a mój szwagier cóż... robi dobrą minę do złej gry :P

jeśli chodzi o te szpilki - nie przejmuj się wysokością. Ja proponuję naprawdę ubrać te z wesela. A jeśli koniecznie chcesz czerwone to może czerwoną podwiązkę albo coś (np. we włosach) czerwonego by pasowało ;)
choć z drugiej strony - czy on na serio będzie na to zwracał uwagę? :D
sun979

paula.x111 pisze:
sun979 pisze:

ja uważam że to jest spoko kobieta :P moją mama zapewne byłaby dużo gorszą teściową dla mnie :P co prawda moja mama ma już synową i zięcia, niby się nie wtrąca. Ale też moja bratowa się nie da :D a mój szwagier cóż... robi dobrą minę do złej gry :P

jeśli chodzi o te szpilki - nie przejmuj się wysokością. Ja proponuję naprawdę ubrać te z wesela. A jeśli koniecznie chcesz czerwone to może czerwoną podwiązkę albo coś (np. we włosach) czerwonego by pasowało ;)
choć z drugiej strony - czy on na serio będzie na to zwracał uwagę? :D
a chyba ni ;PPP

zobaczę, coś wymyślę... albo te z wesela albo te co będę mieć na 2 dzień
paula

noo właśnie, dlatego ja obuwiem przejmować się nie będę :D
a bielizną hmm.. też nie będę jakoś bardzo szaleć (cenowo)
Awatar użytkownika
tuptek84
Miła Kobietka

Post autor: tuptek84 »

są bardzo ładne kompleciki na taką okazję:) i zdecydowanie polecam białe, ewentualnie jakiś błękit lub delikatny róż. Ale nie czerń:)
sun979

tuptek84 pisze:są bardzo ładne kompleciki na taką okazję:) i zdecydowanie polecam białe, ewentualnie jakiś błękit lub delikatny róż. Ale nie czerń:)
nio... czerń faktycznie nie pasuje na tą okazję
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

A coś z takich białych ?

Obrazek

Obrazek
sun979

Basia1994 pisze:A coś z takich białych ?

Obrazek

Obrazek
    ładna, ale ja osobiście wolę coś bardziej seksownego ;)
    paula

nie jest brzydka ale lepsze coś seksowniejszego aniżeli haleczka ;)
    joasia.b
    Miła Kobietka

Post autor: joasia.b »

A co sądzicie o takich koszulkach nocnych? :)
    Ja podczas nocy poślubnej miałam coś podobnego do tej z drugiego zdjęcia :)

Obrazek
    http://tanieciuszki.eu/p/1761/7252/octa ... izna-.html

Obrazek
    http://tanieciuszki.eu/p/1761/7052/m-45 ... izna-.html

Obrazek
    http://tanieciuszki.eu/p/1761/7306/paol ... izna-.html
    Galer
    Jestem tu nowa :)

Post autor: Galer »

Szczerze - noc poślubna to bez bielizny :)
    Copywriter
    zuza88
    Jestem tu nowa :)

Post autor: zuza88 »

Bielizna jest do pobudzenia wyobrazni, na ta noc koniecznie biała :)

Obrazek

http://www.pikna.com.pl/

Obrazek

http://www.pikna.com.pl/
    ODPOWIEDZ