Słyszałam jeszcze ze taka firma Helikon robi bardzo dobra odzież damską związaną z termoaktywnością
duszawilka pisze:
widocznie źle dobrana była Twoja nerka. Idź lepiej do sklepu aby pomogli w wyborze i będzie dużo lepsza niż takie coś na ramie
Ja zawsze kupuje i przymierzam w sklepach stacjonarnych i nie potrafię zrozumieć swojego faceta, który wszystko kupuje w takimi sklepie SPAM. Od skarpetek po buty - bez przymierzania ;/
Ostatnio zmieniony pn lip 31, 2017 10:22 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
ZuZkA9 pisze:Słyszałam jeszcze ze taka firma Helikon robi bardzo dobra odzież damską związaną z termoaktywnością
proszę pokaż mi linka bo ja jeszcze nie widziałam termoaktywnej odzież z helikona damskiej
ZuZkA9 pisze:Ja zawsze kupuje i przymierzam w sklepach stacjonarnych i nie potrafię zrozumieć swojego faceta, który wszystko kupuje w takimi sklepie SPAM. Od skarpetek po buty - bez przymierzania ;/
dlaczego, jak masz już sprawdzoną firmę to spokojnie możesz zamawiać przez internet a nawet jak będziesz miała jakieś pytania to na czacie Ci doradzą
bunshee pisze:
to prawda można kupić, takie badziewna za 20-30 zł aczkolwiek są też takie które kosztują ponad 200 zł :p
a te droższe faktycznie działają? zatrzymują te szkodliwe związki i nie wdychamy tego? wadomo w ogóle co jaki czas trzeba taka maskę wymienic?
bunshee pisze:jakiś czas temu widziałam chyba nawet rękawiczki z merino, które obsługiwały wyświetlacze telefonów. Fajny bajer
masz jakieś zdjęcie? chętnie przygarnę cieplutkie merino , nie ma nic gorszego niz sciaganie rekawiczek za kazdym razem gdy chcemy cos napisac na telefonie.
W ogóle stosujecie jakies srodki do samoobrony gdy biegacie? macie jakies gazy pieprzowe albo cos w tym stylu ?