Biegaczki

Lubisz jeździć konno, szydełkować, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.
ZuZkA9
Jestem tu nowa :)

Re: Biegaczki

Post autor: ZuZkA9 »

duszawilka pisze: dla kobiet to fjord nansen
Słyszałam jeszcze ze taka firma Helikon robi bardzo dobra odzież damską związaną z termoaktywnością
duszawilka pisze: widocznie źle dobrana była Twoja nerka. Idź lepiej do sklepu aby pomogli w wyborze i będzie dużo lepsza niż takie coś na ramie
Ja zawsze kupuje i przymierzam w sklepach stacjonarnych i nie potrafię zrozumieć swojego faceta, który wszystko kupuje w takimi sklepie SPAM. Od skarpetek po buty - bez przymierzania ;/
Ostatnio zmieniony pn lip 31, 2017 10:22 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
misia10
Miła Kobietka

Post autor: misia10 »

ZuZkA9 pisze:Słyszałam jeszcze ze taka firma Helikon robi bardzo dobra odzież damską związaną z termoaktywnością
proszę pokaż mi linka bo ja jeszcze nie widziałam termoaktywnej odzież z helikona damskiej :)

ZuZkA9 pisze:Ja zawsze kupuje i przymierzam w sklepach stacjonarnych i nie potrafię zrozumieć swojego faceta, który wszystko kupuje w takimi sklepie SPAM. Od skarpetek po buty - bez przymierzania ;/
dlaczego, jak masz już sprawdzoną firmę to spokojnie możesz zamawiać przez internet a nawet jak będziesz miała jakieś pytania to na czacie Ci doradzą
jamko9

Post autor: jamko9 »

Ja zas mam tak,że nie nawidze chodzić i mierzyć w sklepach :D wole kupic online,wszedzie jest tabletka wymiarów przecież :D
fargo

Post autor: fargo »

Niestety u mnie w mieście to nie jest takie proste sobie pobiegać, jeśli się człowiek nie chce otruć powietrzem..
Buty wspinaczkowe - A5sklep.pl
bunshee

Post autor: bunshee »

fargo pisze:Niestety u mnie w mieście to nie jest takie proste sobie pobiegać, jeśli się człowiek nie chce otruć powietrzem..
może w tej sytuacji warto zainwestować w maskę antysmogową, trąbią o tym ale szczerze mówiąc nikogo w tym nie widziałam
Awatar użytkownika
argo
Miła Kobietka

Post autor: argo »

bunshee pisze:
fargo pisze:Niestety u mnie w mieście to nie jest takie proste sobie pobiegać, jeśli się człowiek nie chce otruć powietrzem..
może w tej sytuacji warto zainwestować w maskę antysmogową, trąbią o tym ale szczerze mówiąc nikogo w tym nie widziałam
Maska antysmogowa? Serio coś takiego można kupić? Myślałam, że to tylko taki pic na wodę, żeby w mediach było o czym gadać. :P

W ogóle szukam porządnych rękawiczek na zimowy wypad ze znajomymi w góry, macie coś do polecenia ??
bunshee

Post autor: bunshee »

argo pisze:Maska antysmogowa? Serio coś takiego można kupić? Myślałam, że to tylko taki pic na wodę, żeby w mediach było o czym gadać. :P
to prawda można kupić, takie badziewna za 20-30 zł aczkolwiek są też takie które kosztują ponad 200 zł :p
argo pisze:W ogóle szukam porządnych rękawiczek na zimowy wypad ze znajomymi w góry, macie coś do polecenia ??
jeżeli chodzi o jazdę na desce czy nartach to mechanixy, a jak tak o połazić po górach to może rękawiczki merino ?
gaia

Post autor: gaia »

bunshee pisze:
argo pisze:Maska antysmogowa? Serio coś takiego można kupić? Myślałam, że to tylko taki pic na wodę, żeby w mediach było o czym gadać. :P
to prawda można kupić, takie badziewna za 20-30 zł aczkolwiek są też takie które kosztują ponad 200 zł :p
wiadomo do czego się te tanie nadają ;) Do fotki na instagrama i tyle
bunshee pisze:
argo pisze:W ogóle szukam porządnych rękawiczek na zimowy wypad ze znajomymi w góry, macie coś do polecenia ??
jeżeli chodzi o jazdę na desce czy nartach to mechanixy, a jak tak o połazić po górach to może rękawiczki merino ?
jakiś czas temu widziałam chyba nawet rękawiczki z merino, które obsługiwały wyświetlacze telefonów. Fajny bajer ;)
Portal

Post autor: Portal »

Ja biegam, bo chcę schudnąć. Nie nawiedzę tego, ale muszę :)
Awatar użytkownika
argo
Miła Kobietka

Post autor: argo »

bunshee pisze: to prawda można kupić, takie badziewna za 20-30 zł aczkolwiek są też takie które kosztują ponad 200 zł :p
a te droższe faktycznie działają? zatrzymują te szkodliwe związki i nie wdychamy tego? wadomo w ogóle co jaki czas trzeba taka maskę wymienic?
bunshee pisze:jakiś czas temu widziałam chyba nawet rękawiczki z merino, które obsługiwały wyświetlacze telefonów. Fajny bajer ;)
masz jakieś zdjęcie? chętnie przygarnę cieplutkie merino , nie ma nic gorszego niz sciaganie rekawiczek za kazdym razem gdy chcemy cos napisac na telefonie.

W ogóle stosujecie jakies srodki do samoobrony gdy biegacie? macie jakies gazy pieprzowe albo cos w tym stylu ?
ODPOWIEDZ