Biegaczki
Re: Biegaczki
To prawda z bieganiem na bieżni a w terenie jest różnica. Mi się wydaje że podstawą są dobre obuwie.
-
ence
Bieganie na bieżni to coś zupełnie innego. Potrzebne jest dobre przygotowanie, wiedza o tym jak się biega. Wbrew pozorom nie jest to takie oczywiste no i oczywiście dobre obuwie i odzież.
Ja biegam 2 razy w tygodniu i do tego jeżdżę na rowerze i czuję się bardzo dobrze.Oczywiście buty to ważna część tego sportu i lepiej zainwestować w dobrą markę.
ranking produktów
Buty już kupiłam, może za parę miesięcy się zmobilizuję do przebierania nóżkami 
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
podstawą oszem. ale jedyną koniecznością. reszta stroju też jst mega istotna, tym bardziej gdy np. masz obfity biust albo jest naprawdę zimno na zewnątrz i wiele innych powodów.marla_s pisze:To prawda z bieganiem na bieżni a w terenie jest różnica. Mi się wydaje że podstawą są dobre obuwie.
- ZielonoOka
- Fajna Kobietka
Swoją przygodę ze sportem zaczęłam hmmm w wieku 6-7 lat. Już wtedy coś zaczęło mnie w tą stronę ciągnąć. Dziś jedynie regularnie biegam, uprawiam fitness i chodzę na zumbę. Niestety sporty zespołowe odpadają ze względu na moją wcześniejszą kontuzję.
To powiedz w co warto się ubrać, jakiś stanik sportowy, buty i dresy czy może są lepsze strojeZielonoOka pisze:Swoją przygodę ze sportem zaczęłam hmmm w wieku 6-7 lat. Już wtedy coś zaczęło mnie w tą stronę ciągnąć. Dziś jedynie regularnie biegam, uprawiam fitness i chodzę na zumbę. Niestety sporty zespołowe odpadają ze względu na moją wcześniejszą kontuzję.
Hahaha padłam.Róża pisze: A gdzie trenujesz to strzelanie z łuku, bo moja koleżanka kiedyś chciała faceta swojego z łuku zastrzelić;]
Hadzia na rowerze będziesz jeździć? A co powiesz na taki?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
robiłam juz kilka podejśc do joggingu, zawszekonczy sie tak samo, pare razy, kilka dni, może tydzien i już znajduje wymówki, a bo stopa boli od złego buta, a bo spodenki nie wygodne, nie wspominając o pogodzie, za ciepło,za zimno ;] może teraz mi sie w końcu uda;]
No właśnie i te wymówki są najgorsze, bo cały wysiłek przez te dni idzie na marne.
Ale też tak mam.
Ale też tak mam.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
To też dla tego rower jest lepszy bo do pracy pobiec ciężko a na rowerze można bez kłopotu pojechać. Nawt koszulka termo nie powinna przeszkadzać.
zależy kto co lubi i jak intensywnie trenuje - bo jak idziesz pobiegać raz na m-c to zwykłe dresy wystarczą ale jeśli codziennie lub co dwa dni robisz kilka kilometrów to nie ma ja dobra odzież termo, ja jeszcze pas na brzuch polecam (taki żeby było gdzie schować klucze czy telefon)Róża pisze: To powiedz w co warto się ubrać, jakiś stanik sportowy, buty i dresy czy może są lepsze stroje
to w sercu ma tylko nienawiść,
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
Takich gadźetów nie widziałam jeszcze, możesz jakieś zdjęcie tego wsadzić??
Jutro odbywa się półmaraton w Bydgoszczy. Czy ktoś się wybiera pobiegać?
Analizy statystyczne badań ankietowych http://ankieta.org/
Biegacie w zimę czy raczej sobie odpuszczacie w tej porze roku?
Moja kolezanka, i kolega biegają... Ale oczywiście odpowiednio ubrani
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja biegam
Przez ostatnie miesiące rzadziej, bo wiecie, była zima, wieczorem ciemno i do tego nic się nie chciało. A teraz powoli znowu zaczynam pomykać po osiedlu. Rok temu byłam w Beskidach i się trochę wybiegałam po Muszynie, sporo kilometrów zrobiłam pod górę, po pięknych leśnych trasach.Powiem Wam, że nie ma to jak bieganie wśród przyrody. I jeszcze z muzyką w słuchawkach. 
Ja to w sumie biegam kilka razy w tygodniu, teraz na zimę miałam przerwę, ale powoli wracam
Kupiłam sobie nawet ostatnio tabletki na skurcze, z tego co pamiętam są z doppel herz, bo czasem po intensywnym treningu miałam z tym problem 
Ja niestety, póki co biegam sama i to już dobre pięć lat. Moja druga połówka jest za ciężka - i ponoć za bardzo obciąży stawy ( przynajmniej tak się bestia zasłania - że niby opinia lekarza ).
jaką odzież polecasz ? chodzi Ci o nerkę ?vpresto pisze:zależy kto co lubi i jak intensywnie trenuje - bo jak idziesz pobiegać raz na m-c to zwykłe dresy wystarczą ale jeśli codziennie lub co dwa dni robisz kilka kilometrów to nie ma ja dobra odzież termo, ja jeszcze pas na brzuch polecam (taki żeby było gdzie schować klucze czy telefon)
ja w tym pasie czułam się za bardzo "spięta" i łapała mnie kolka niewazne jak bardzo bym ścisnęła... Lepsze jest etui na ramię. Ja swoje kupiłam na LINK mają tam właściwe rozmiary chyba na każdy rodzaj iphone czy ipada
DZIEKUJEMY ZA LINK
DZIEKUJEMY ZA LINK
-
duszawilka
- Jestem tu nowa :)
dla kobiet to fjord nansenmisia10 pisze:jaką odzież polecasz ? chodzi Ci o nerkę ?vpresto pisze:zależy kto co lubi i jak intensywnie trenuje - bo jak idziesz pobiegać raz na m-c to zwykłe dresy wystarczą ale jeśli codziennie lub co dwa dni robisz kilka kilometrów to nie ma ja dobra odzież termo, ja jeszcze pas na brzuch polecam (taki żeby było gdzie schować klucze czy telefon)
widocznie źle dobrana była Twoja nerka. Idź lepiej do sklepu aby pomogli w wyborze i będzie dużo lepsza niż takie coś na ramiemela12 pisze:ja w tym pasie czułam się za bardzo "spięta" i łapała mnie kolka niewazne jak bardzo bym ścisnęła... Lepsze jest etui na ramię. Ja swoje kupiłam na LINK mają tam właściwe rozmiary chyba na każdy rodzaj iphone czy ipada