Biedronka - produkty godne polecenia, promocje
-
milenka-buziaczek
- Miła Kobietka
Re: Biedronka - produkty godne polecenia, promocje
Ja mam suszarkę na pranie. Ten dolny poziom do wieszania jest super, ale jak potwory wyślę do babci a zwierzaki na dwór.
A ja dzisiaj dorwałam na przecenie szklane słoiki za 5 zł/kg!
To co ja mogę polecić to płyn do płukania Eden. Najlepszy na świecie i za 8 zł!
Też je mam i przetwory juz zrobionebabyblue pisze:A ja dzisiaj dorwałam na przecenie szklane słoiki za 5 zł/kg!
- monisiamakeup
- Miła Kobietka
Ja kupuję te egzotyczne zapachy, za 9,99piri_piri pisze:To co ja mogę polecić to płyn do płukania Eden. Najlepszy na świecie i za 8 zł!
Eden jest fajny, lubię ich odświeżacze takie w żelu i wczoraj kupiłam taki nowy jogurt do picia który jakby mniej chemii ma niż standardowe...
Colorama się pojawiła w Biedronce.
Lakiery z maybalyn, ale cena wcale nie powala... w superpharm podobna...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No właśnie byłam zdziwiona że w sumie to żadna promocja...Hadassa pisze:Colorama się pojawiła w Biedronce.
Ja dzisiaj pędzę do biedronki zobaczyć, czy coś mi się przyda.
Zakochałam się w tych płynach EDEN ale egzotyczne zapachy <3
ja w biedronce niedawno kupiłam cały zapas maseczek algo- są świetne- stosuje je jako okłady redukujące cellulit i maseczki oczyszczające na twarz- naprawdę działają 
- puertorico
- Jestem tu nowa :)
Ja kupuję zawsze w Biedronce ich tortellini z grzybami i dezodoranty Garnier albo Nivea, bo są dużo tańsze, niż w innych sklepach.
Płatki kosmetyczne w fioletowym opakowaniu, są grubsze
Czasami mi gazetkę z promocjami podrzucą pod drzwi, a jak akurat nie mam to wbijam sobie na stronę biedronka.okazjum.pl, gdzie są wszystkie gazetki promocyjne z Biedronki skupione w jednym miejscu. Bardzo wygodna rzecz. Dobrze, że są takie portale, przynajmniej wiadomo kiedy się opłaca iść na zakupy i po co.
No cóż, ja jakoś wiem, kiedy i po co opłaca mi się iść na zakupy - gdy w lodówce zaczyna hulać wiatrmarciaa22 pisze:Dobrze, że są takie portale, przynajmniej wiadomo kiedy się opłaca iść na zakupy i po co.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
ja bardzo lubię gotowe grzanki do salatek z Biedry oraz ser dojrzewający typu Old Amsterdam - pycha 

Niedawno mąż kupił mi bukiet tulipanów w Biedrze. Ska wiem, że tam? Bo byliśmy razem na zakupach - taki z niego romantyk (powiedział, że to od niego i syna, który mi wręczył kwiaty). I wiecie, że te tulipany stały w dobrym stanie jakieś 1.5 tygodnia? Nie wiem czy trafiłam akurat na tak wytrzymały egzemplarz czy oni coś dolewają do wody, w której stoją kwiatki. W każdym razie wytrzymały dłużej niż niż z niejednej kwiaciarni.
Po prostu kwiaty szczerze daneCzarna pisze:Niedawno mąż kupił mi bukiet tulipanów w Biedrze. Ska wiem, że tam? Bo byliśmy razem na zakupach - taki z niego romantyk (powiedział, że to od niego i syna, który mi wręczył kwiaty). I wiecie, że te tulipany stały w dobrym stanie jakieś 1.5 tygodnia? Nie wiem czy trafiłam akurat na tak wytrzymały egzemplarz czy oni coś dolewają do wody, w której stoją kwiatki. W każdym razie wytrzymały dłużej niż niż z niejednej kwiaciarni.
http://www.amadu.pl
Czarna a jaki kolor ?
Bo podobno żółte tulipany trzymają się najdłużej
Bo podobno żółte tulipany trzymają się najdłużej
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Białe 
Ja w biedronce lubię kupować, mix sałat, suszone pomidory, pieczonego łososia i uwielbiam ich nachosy!
Ja ostatnio załapałam się na zupy-krem w promocji. Szparagowa niczego sobie. I porcja na 2 osoby.
Z Biedronki - Amarena.
Kwiaty owszem. Długo się trzymały.
Pamiętam, że w biedronce były podkłady DD. Nie wiem czy jeszcze można je dostać, ale przez dłuższy okres czasu kupowałam je i byłam zszokowana, że okazały się być lepsze niż te polecane w drogich sklepach kosmetycznych.
Kwiaty owszem. Długo się trzymały.
Pamiętam, że w biedronce były podkłady DD. Nie wiem czy jeszcze można je dostać, ale przez dłuższy okres czasu kupowałam je i byłam zszokowana, że okazały się być lepsze niż te polecane w drogich sklepach kosmetycznych.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Większość ludzi chodzi do Biedronki po zakupy spożywcze, ja z kolei ostatnio zakochałam się w dziale drogerii! Znalazłam wspaniały błyszczyk transparentny, Permanent MakeUp Lip Tint. Jak dla mnie to bardziej pomadka czy szminka niż błyszczyk, ale chociaż druga nazwa produktu się zgadza. Wtapia się w usta, nie zostawia śladów na filiżance czy policzkach przyjaciół. Są różne kolory, mnie przypadł do gustu fioletowy.
www.sklep.juliette24.pl - mój sklep ze szkatułkami i kuferkami na biżuterię
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Jakiś czas temu Biedronka wprowadziła do oferty bardzo fajne kosmetyki Tołpa. Mają też ogromny wybór kolorówki, który aż czaruje mnie paletą barw! Cyklicznie dostępne są też produkty limitowane, które po jakimś czasie nie powracają do oferty. Uwielbiam również ich kule do kąpieli, żele pod prysznic i sole.julli pisze:Większość ludzi chodzi do Biedronki po zakupy spożywcze, ja z kolei ostatnio zakochałam się w dziale drogerii!
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com