domiinikaaxd - jeśli mieszkasz na śląsku wpadnij do Plejady w Sosnowcu we wtorek 14 sierpnia ! Będzie fajna impreza - otwierają się modne sklepy - Zara, Stradivarius, Bershka i Pull&Bear! Zapewniam, że przeżyjesz prawdziwy dodatkowy zawrót głowy ! Jakby tego było mało, każda z Was będzie mogła skorzystać z porad stylistek! Wpadnijcie, a nie pożałujecie!
Ja bym dobrała jakieś dodatki w kolorze czerwonym, albo fioletowym
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
czarny pasuje do wszystkiego, więc śmiało
Nie jestem pewna jedynie co do tych butów w kolorze sukienki - ja osobiście wybrałabym coś bardziej odważnego
Sądzę, że akurat buty w kolorze nude są tutaj całkiem OK Co do dodatków, koleżanka powyżej zasugerowała czerwień - to może być ciekawe połączenie. Zastanów się również nad pomarańczem albo bordową czerwienią, purpurą. Myślę, że to może się udać
Będę walczyć tak długo, aż pewnego dnia powiem sobie skromnie, wszystko czego chciałam dzisiaj już należy do mnie.
PlejadaSosnowiec pisze:domiinikaaxd - jeśli mieszkasz na śląsku wpadnij do Plejady w Sosnowcu we wtorek 14 sierpnia ! Będzie fajna impreza - otwierają się modne sklepy - Zara, Stradivarius, Bershka i Pull&Bear! Zapewniam, że przeżyjesz prawdziwy dodatkowy zawrót głowy ! Jakby tego było mało, każda z Was będzie mogła skorzystać z porad stylistek! Wpadnijcie, a nie pożałujecie!
______________________ odzież używana hurt
to może wrzuć zdjęcie jakie dodatki dobrałaś i jak się prezentowały razem z sukienką
Do tego koloru sukienki możesz zaszaleć z dodatkami. Mi by się podobały buty w kolorze bardzo ciemnego wina, taka sama szminka i kopertówka, nawet taka malutka (portfelowa).
Ja do beżowej sukienki dodałam czerwony pasek+ czerwone paznokcie i kolczyki.
Poniżej widać całość, do tego brązowa torebka której nie ma na zdjęciu. Mi się podobało
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Granat jak najbardziej, ale fiolet? Jakoś mi się nie widzi... Za to czerń, czerwień i ciemne wino jak najbardziej. Jeśli sukienka ma prosty fason to można pozwolić sobie na większy naszyjnik czy kolczyki, jeśli jest ozdobna - raczej skromna biżuteria, złota lub srebrna w zależności od upodobań.
Albo idziemy w klasyke czyli czarne szpilki, czarna kopertowka albo.. dobrze wygladaja tez fioletowe szpilki. Bylam tak ubrana na slubie kolezanki w czerwcu, bardzo fajnie razem wyglądalo .
Bizuteria-Magia pisze:Do takiej kreacji dałabym delikatny łańcuszek z wisiorkiem oraz bransoletę,nawet może być bez kolczyków,ale to już wg własnego gustu oraz stylu.
Zgadzam się, nie ma co przesadzać. Warto postawić na minimalizm
bucikowa pisze:Przede wszystkim wyraźna biżuteria i odznaczające się buty. Może czerwone szpilki? Będą ładnie wyglądać a do tego biżuteria perłowa albo czerwona też
Nie wiem czy te dwa kolory ze sobą nie gryzłyby się. Ale można byłoby spróbować połączyć to ze sobą.!