Baza pod makijaż

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
misiapysia
Miła Kobietka

Re: Baza pod makijaż

Post autor: misiapysia »

ja kiedys wlasnie tez mialam taka z dax cosmetics jakas kaszmirowa i dobra byla. makijaz dlugo sie trzymal
rosiehw
Fajna Kobietka

Post autor: rosiehw »

ja nie używam na co dzień bazy, bo jest zbyt ciężka, szczegolnie latem, ale jak ide a impreze to nakladam sobie Soraye. Jest genialna. buzia gladka jak pupa niemowlaka i podklad sie nie wazy :)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

misiapysia a ta kaszmirowa to jaka?? :)
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

ja lubie Makeup Revolution Hydrate ona jest nawilzajaca i nie droga a bardzo wydajna
tania30
Jestem tu nowa :)

Post autor: tania30 »

Ja się tak zastanawiam nad bazą czy jak ją będę używać to mniej będe się " świeciła na buzi" bo niestety mam tłustą skórę i jak nałoż podkład to niestety czasem musze się przecierać chusteczkami.
majkusia
Fajna Kobietka

tania30 pisze:Ja się tak zastanawiam nad bazą czy jak ją będę używać to mniej będe się " świeciła na buzi" bo niestety mam tłustą skórę i jak nałoż podkład to niestety czasem musze się przecierać chusteczkami.
do tłustej cery kup sobie bazę żelową ponieważ one ograniczają nadmierne wydzielanie sebum :)
bojowniczka
Fajna Kobietka

Post autor: bojowniczka »

majkusia nawet nie wiedzialam ze sa jakies zelowe :P gdzie kupie taka?
tania30

Post autor: tania30 »

majkusia pisze:
tania30 pisze:Ja się tak zastanawiam nad bazą czy jak ją będę używać to mniej będe się " świeciła na buzi" bo niestety mam tłustą skórę i jak nałoż podkład to niestety czasem musze się przecierać chusteczkami.
do tłustej cery kup sobie bazę żelową ponieważ one ograniczają nadmierne wydzielanie sebum :)
Patrzyłam na bazy żelowe i nic takiego specjalnego mi się nie rzuciło. Natomiast znalazłam taką bazę, w dobrej cenie na notino firmy Catrice Prime And Fine Prime and Fine Anti-Shine, zmniejszająca pory i matująca skórę. Miałaś ją ?. Może będzie odpowiednia dla mojej cery hmm.
majkusia
Fajna Kobietka

bojowniczka pisze:majkusia nawet nie wiedzialam ze sa jakies zelowe :P gdzie kupie taka?
No są są :) Moja siostra uzywa wlasnie zelowej. Jak pisala tania30 na notino jest spory wybor wiec napewno jakas znajdziesz :) to najwieksza drogeria internetowa a przy okazji jak zrobisz zakupy za min 100 zl to masz darmowa wysylke
miniak
Miła Kobietka

Post autor: miniak »

Doskonałe bazy znalazłam z Bielendy ta linia Boost Me Up Color Drops, polecam
Willga

Post autor: Willga »

Świetne bazy pod makijaz znajdziecie z Bielendy z linii Boost Me Up Color Drops, sprawdzaja się mega, a I nie drogie sa
majuszka

Post autor: majuszka »

U mnie super się sprawdza baza pod makijaż better Than Perfect z Eveline. To jest stosunkowo nowość, ale już jest sporo pozytywnych opinii i ja tez je podzielam :)
ODPOWIEDZ