Balsamy do ciala
Re: Balsamy do ciala
koncentrat balsamu nawadniającego skórę Dermedic
Szybko się wchłania i super nawilża skórę ciała
-
Czekotubka93
- Miła Kobietka
Dzięki dziewczyny za propozycje, właśnie szukam jakiegoś balsamu 
Polecam bezzapachowe mleczka do ciała, które zawierają algi z Morza Północnego. Są one bogate w minerały i substancje śladowe. Ich skład uzupełniony może być o olej kokosowy, witaminę E czy glicerol. Dzięki temu pozostawiają miękką i nawilżoną skórę.
Mi sie super sprawdzil krem uniwersalny z bielendy, uzywam do rak, ciala i twarzy. Krem z aloesem swietnie nawilza i wygladza skore, poprawiajac przy tym jej wyglad oraz kondycje. Jest lekki i szybko sie wchlania.
W rossmannie jakiś czas temu trafiłam na balsamy do ciała Palmers. Kupiłam o zapachu kakaowym i jestem z niego bardzo zadowolona, bo jest bardzo wydajny. Wystarczy odrobina
Są też olejki z tej samej firmy, których nie próbowałam, bo są bardzo drogie, ale jestem ciekawa jak działają. Może któraś z Was miała już styczność z tymi ojejkami do ciała?
Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na bilion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na bilion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
więcej
Terry Pratchett – Mort
więcej
Terry Pratchett – Mort
Cudowne rzeczy ma Floslek, zobacz koniecznie.
BALSAM DO CIAŁA Z AVOKADO od HB i powinno być OK.
Ogólnie radzę pilnować systematyczności, wtedy będzie widoczna zmiana na plus.
Pod cerę suchą to naprawdę idealne rozwiązanie. Jeśli dopilnujecie podstaw, to będzie na pewno tylko lepiej.
Działajcie.
Ogólnie radzę pilnować systematyczności, wtedy będzie widoczna zmiana na plus.
Pod cerę suchą to naprawdę idealne rozwiązanie. Jeśli dopilnujecie podstaw, to będzie na pewno tylko lepiej.
Działajcie.
Floslek ma super balsamy, Naczynka Pro to po prostu poezja! Skóra odżywiona i nawilżona niemalże ekspresowo.
A dla mnie świetną alternatywą dla balsamu, jest nawilżająco – regenerująca mgiełka do ciała Bielendy przeznaczona szczególnie dla mam bo z serii Sexi Mama. Jest świetna! Szczególnie w takie upały, kiedy ciało lepi się od balsamów ta mgiełka to zbawienie. Miękkie, odświeżone ciało gwarantowane <3
fajn balsamy ma bilenda professional , rozne typy, mozna dobra do kazdego rodzaju skory, ja zamawiam w sklepie internetowym SPAM polecam
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 4:48 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Ja w ostatnim czasie znacznie bardziej cenię sobie kosmetyki na bazie naturalnych składników. Są według mnie znacznie lepsze, dużo lepiej działają na moją cerę i widzę efekty gdy ich używam 
http://perfumydlakobiet.com.pl/
Ostatnio kupiłam sobie balsam jakieś rosyjskiej marki z maliną moroszkową i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze nawilża na cały dzień. Niestety dokładnie marki nie pamiętam :/
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu
Ja wybieram nie balsamy tylko serum, ponieważ mam wrażenie, że w produkty typu serum lepiej działają na moją skórę. Moje ulubione od lat to Kremowe serum do ciała nawilżające - Miód i Mleko kozie. Produkt nie jest drogi, a bardzo fajnie pielęgnuje skórę.
Ja nie lubię ciężkich i tłustych balsamów szczególnie w lato, stosuje balsam z Botame z aloesem i jest bardzo fajny, dobrze nawilża i jest wydajny.
-
Kamilasosnowska
- Jestem tu nowa :)
ja również polecam Neutrogena - w sumie bardzo się zdziwiłam. Całe życie bardzo sceptycznie podchodziłam do drogeryjnych balsamów, kiedyś przez przypadek wpadł mi w ręce i już został ;> dobrze się wchłania, ma neutralny zapach w stronę przyjemnego i nawilża!
-
majeczka998
- Jestem tu nowa :)
Polecam gorąco ofertę od Pat and Rub. Mają rewelacyjnej jakości balsamy które ślicznie pachną, super nawilżają i oczyszczają skórę i przede wszystkim są ekologiczne. Do moich ulubionych nalezy min ten: https://patandrub.eu/pl/p/Maslo-do-cial ... awinowa/55 gorąco polecam!
Mi do gustu przypadł niedawo bardzo fajny balsamik odzywczy Bielendy z figą z serii exotic paradise. Dobrze się wchłania i odżywia skórę i przy jego nakładaniu jest takie fajne uczucie relaksu w dużej mierze ze wzgledu na konsystencje i lekki, przyjemny zapach
Ja lubię sama robić sobie jakieś balsamy z jogurtów i olejków
ja jestem na etapie royal snail z Eveline. CHodzi mi o ten krem do twarzy i ciała, odżywczo-regenerujący. Super nawilża skórę i poprawia jej wygląd. Po nałożeniu go skóra jest wygładzona, jędrna i elastyczna. No i kosztuje grosze.
Wybieram te naturalne
nie lubie zapaszystych balsamow, przytlaczaja mnie i mam wrazenie ze sa strasznie sztuczne. moj ulubiony to krem natluszczajaco-nawilzajacy od novaclear z serii atopis. szybko sie wchlania i nie pozostawia niepotrzebnej warstwy na skorze.
Bardziej gęste masło może? Coś takiego https://e-naturalne.pl/pl/p/Maslo-do-ci ... -KAWA/1239. Konsystencja bardzo fajna i aplikacja przyjemna. Na co dzień używam. Jeżeli właściwie rozprowadzisz to masz warstwę ochronną, nawet powiedziałabym odpychającą zabrudzenia praktycznie przez cały dzień. Masło uniwersalne do każdego rodzaju skóry, ale głównie pod pielęgnację suchej polecam.
Już od jakiegoś czasu nie używam zwykłego balsamu tylko emolientu dexeryl do nawilżania mojej przesuszonej skóry (taka już moja uroda, że skóra bardzo łatwo mi się wysusza i muszę o nią wyjątkowo dbać). Kupuję go w dużej butelce 500 ml, z wygodną pompką, która ułatwia jego używanie. Super nawilża i natłuszcza skórę, ma dobry, sprawdzony skład.
ja lubię balsamy naturalne o delikatnej woni ostatnio kupiłam z bielendy i bardzo mi przypadł do gustu vegan smoothie z formułą wegańską ładnie pachnie a zapach utrzymuje się długo na skórze i dobrze się wchłania.
Lubię balsam z olejkiem z dzikiej róży z Cosnature. Ładnie nawilża i odżywia skórę. Do tego szybko się wchłania i nie zostawia tłustych śladów. Do tego w składzie nie ma żadnych barwników ani konserwantów.