Badania

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
gosik

Badania

Post autor: gosik »

Hej ,Dziewczyny!
Jak to u was wyglada?Poddajecie sie regularnie badaniom?To wazne i potrzebne jak woda i powietrze.Morfologia,OB,badanie moczu,ginekologiczne,stomatologiczne,USG piersi,badanie znamion na skorze czy robicie te badania?
Nie czekajcie i nie zwlekajcie...w kazdym wieku sa to wazne sprawy.
Ze mna bywa roznie...najbardziej na bakier ostatnio jestem ze stomatologiem...jakos nam nie po drodze a zabek mi sie ukruszyl i niekiedy zaboli.Boje sie cholernie bolu wiec zwlekam i udaje,ze nic mi nie jest.Jestem okropna,wiem.Ale reszta badan zalatwiona.
Julcia27

Re: Badania

Post autor: Julcia27 »

ja badania krwi ogólne i moczu; reszta - już nie pamiętam;
Zdrowożyć

Post autor: Zdrowożyć »

Regularne badanie - to połowa sukcesu... Warto pamiętać zawczasu... Polecam nową metodę wykrywania raka – wejdźcie na stronę ... . Warto w tym temacie wiedzieć jak najwięcej - bo dotyczy każdego...

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Eleganckistyl_pl

Post autor: Eleganckistyl_pl »

Ja chodze do lekarza jak mi coś dolega. Sama z siebie badań niestety nie robię. Jedynie do stomatologa mykam dosyć regularnie.
magdalena_poz

Post autor: magdalena_poz »

Ja badam się regularnie, cytologia u ginekologia obowiazkowo raz w roku, sama też badam sobie piersi, okolice pachwin i węzlów chłonnych bo jestem w grupie ryzyka zachorowania na raka. Teraz czekam na mammografię. Niedawno zrobiłam test on-line ..., dopowiedziałam na kilka pytań i ... lekko się przezaziłam. Ale nie ma się co dziwić, w rodzinie mam kilka osób, któe borykają się z tą chorobą.

proszę nie spamować
magdalena_poz

Post autor: magdalena_poz »

Badam się regularnie, szczególnie cytologia u ginekologa, samobadanie piersi.
Rozwiązałam test ... i okazało się że jestem w grupie ryzyka zachorowania na raka. Nie ma z czym zwlekać, to poważna sprawa, zwłaszcza kiedy w rodzinie są osoby borykajace się na tą chorobę.

proszę nie spamować
nicka82

Post autor: nicka82 »

Hej Dziewczyny!Regularne badania mam u ginekologa i stomatologa...ale nic poza tym.Trafiłam w internecie na test on line na raka.Nasze ciało wysyła nam tyle sygnałów,które lekceważymy.Polecam stronkę ....Nie zajmie dużo czasu,a może skłoni do wizyty kontrolnej u lekarza.

proszę nie spamować
ODPOWIEDZ