avon i orifflame
avon i orifflame
Avon czy Orifflame ? co polecacie? 
Re: avon i orifflame
Ja osobiście wolę Oriflame. Miałam kilka kosmetyków z Avonu, ale nie byłam zadowolona. A Oriflame ma według mnie bardzo dobrej jakości kosmetyki, no i naturalne. Mam jeden ulubiony tusz do rzęs z którym się nie rozstaje i gdy się skończy, to nie chcę widzieć innych ;p Krem do twarzy, podkład, kredkę, cienie, "perełki" brązujące, balsam bezbarwny do ust, z każdego jestem zadowolona na maxa. Poza tym ceny nie są bardzo wysokie 
- kusicielka
- Extra Kobietka
A dlaczego wybierać pomiedzy?
Ja zamawiam z obu firm, z jednej oferty to mi sie spodoba, z drugiej tamto. Z avonu poza kosmetykami lubie zamawiać torby itp. bo mam 3 miesiace na zwrot, więc jak cokolwiek mi sie nie spodoba, nawet po kilku załozeniach, to zwracam. Oriflame ma supe żele pod prysznic z serii nature, a w avonie uwielbiam planet spa, maseczki, czarna mydło, żel pod oczy z kawiorem -rewelka. Bardzo fajne są też wysuwane kredki do oczy, szczególnie te diamentowe.
Ja zamawiam z obu firm, z jednej oferty to mi sie spodoba, z drugiej tamto. Z avonu poza kosmetykami lubie zamawiać torby itp. bo mam 3 miesiace na zwrot, więc jak cokolwiek mi sie nie spodoba, nawet po kilku załozeniach, to zwracam. Oriflame ma supe żele pod prysznic z serii nature, a w avonie uwielbiam planet spa, maseczki, czarna mydło, żel pod oczy z kawiorem -rewelka. Bardzo fajne są też wysuwane kredki do oczy, szczególnie te diamentowe.
Nie lubię ani jednego ani drugiego szczerze mówiąc. Jedyne co zamawiam to perfumy i więcej z AVONu, ale to chyba dlatego, że w swoim obrębie nie mam znajomej konsultantki Oriflame, za to AVONu jest od groma:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Ogólnie unikam
i jednego i drugiego 
kiedyś sama byłam konsultantką avonu ale mi się przejadł, teraz czasem coś zamówię, jak ciotka potrzebuje do zmaówienia...
ale nie powiem, jest kilka sprawdzonych produktów, do których lubię wrócić co jakiś czas
jednak i tak wolę isć do sklepu, zobaczyć, dotknąc i kupić od razu, a nie czekać...
kiedyś sama byłam konsultantką avonu ale mi się przejadł, teraz czasem coś zamówię, jak ciotka potrzebuje do zmaówienia...
ale nie powiem, jest kilka sprawdzonych produktów, do których lubię wrócić co jakiś czas
jednak i tak wolę isć do sklepu, zobaczyć, dotknąc i kupić od razu, a nie czekać...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dla mnie lepszy Avon mam tam kilka sprawdzonych produktów 
Ja również unikam obu
Jakoś nigdy nie byłam zadowolona z żadnego z ich kosmetyków...
Też nie przepadam ani za jedną, ani za drugą firmą. Kiedyś kupiłam w Avonie takie w białym opakowaniu, nie pamiętam jak się nazywały to oddałam komuś w prezencie, bo zapach zupełnie do mnie nie trafił, mimo, że były z kwiatów, jakich zapach uwielbiam w perfumach. Od tamtego czasu przerzuciłam się na te: SPAM i nie chcę ich zamieniać na żadne inne. Na początku jest trochę problem, bo są bez psikadełka, ale można się przyzwyczaić i sobie z tym poradzić. 
Kupowałam je jeszcze w prezencie dla przyjaciółki i ona przelała je do opakowania po starych perfumach z psikadełkiem, też można
Kupowałam je jeszcze w prezencie dla przyjaciółki i ona przelała je do opakowania po starych perfumach z psikadełkiem, też można
Ostatnio zmieniony pn sie 19, 2013 4:06 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
A ja byłam konsultantką Oriflame a teraz jestem Avonu i Marizy. Ale Avon jednak najbardziej mi podpasował 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
EPStudio_pl
- Jestem tu nowa :)
Ja nie mam zaufania do tych firm. Niektóre produkty,kosmetyki maja całkiem ciekaw,natomiast w większości przypadków są po prostu marnej jakości.
haha ja tam sie bawie w avon.Ale tylko dlatego, ze mam sporo zamowien i zawsze to jednak kosmetyki za free.A co do jakosci to tak jak zauwazylam zalezy od ludkow.Jednym cos pasuje innym nie.i tyle.Jamelia pisze:A ja byłam konsultantką Oriflame a teraz jestem Avonu i Marizy. Ale Avon jednak najbardziej mi podpasował
Ori ma zdecydowanie lepsze kremy
Mariza? to ta Polska firma Jamelia?
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
jednak jak się za długo stosuje to może się przejeść 
dlatego używam tylko kilka rzeczy z avonu..
Oriflame jakoś nie lubię..
dlatego używam tylko kilka rzeczy z avonu..
Oriflame jakoś nie lubię..
- VivienneWestwood
- Miła Kobietka
Używam kilku rzeczy a avonu, szczególnie lubię serię Spa
Co do Orifflame to uwielbiam ich miętowo-malinowy peeling
Co do Orifflame to uwielbiam ich miętowo-malinowy peeling
Oj, avonowska seria SPA jest rewelacyjna..
sama ją bardzo lubię...
sama ją bardzo lubię...
-
L...
Nie jestem wielką fanką żadnej z firm, ale jak już mam wybierać to wolę Avon.