Apetyt na wiosenne porządki

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
orinatura
Jestem tu nowa :)

Apetyt na wiosenne porządki

Post autor: orinatura »

Mamy jeszcze zimę, która powoli zaczyna nas żegnać, a ja postanowiłam pożegnać moją zimową wagę. Przede mną nie lada wyzwanie: -10 kg!!! Dodam, że jest mi bardzo trudno utrzymać wagę, gdyż mam problemy z tarczycą. Jestem przekonana, że pomogą mi w tym pyszne koktajle i zupy Wellness Oriflame .
Muszę przyznać, że zrobiły na mnie zaskakująco dobre wrażenia pod względem smaku, a przede wszystkim składników, z których zostały przygotowane. Zawierają one wyłącznie naturalne składniki i co bardzo ważne : są pozbawione organizmów modyfikowanych genetycznie , co jest rzadkością w żywności oferowanej nam na co dzień. Jeszcze jeden fakt, który przemówił za tym, aby wybrać te produkty to, to że poznałam osobę, która po zużyciu dwóch opakowań koktajli w ciągu 42 dni schudła 8 kg! I do tej pory utrzymuje wagę, sięgając po koktajle sporadycznie. Jeśli chodzi o cenę to można przyjąć zasadę, że i tak wydajemy pieniądze na jedzenie, a zastępując posiłki produktami Wellness Oriflame w rzeczywistości wydamy mniej niż na inne niezdrowe produkty.

Zdecydowałam się na początek na koktajl o smaku waniliowym, gdyż ma on aksamitną konsystencję i delikatny prawdziwy waniliowy smak. Pomyślałam sobie, że skoro bardzo lubię słodycze i trudno mi się bez nich obejść to takie koktajle są idealnym rozwiązaniem, ponieważ hamują one również apetyt na słodkości. Koktajle Wellness Oriflame zawierają wiele cennych składników takich jak : białko, kwasy Omega 3 i 6, węglowodany i błonnik. Ponad to :
- pomagają utrzymać stabilny poziom cukru we krwi,
- skutecznie zaspokajają głód ( są bardzo sycące ),
- są mało kaloryczne,
- są łatwe w przyrządzaniu ( do blendera wlewamy określoną porcję mleka lub wody wg uznania, wsypujemy miarkę proszku i miksujemy ok. 1 min.)
Założyłam sobie, że będę je pić na śniadanie lub kolację zamiast innego posiłku. Zaleca się także wypicie koktajlu na 30 minut przed głównym posiłkiem oraz 30 minut przed treningiem ( może być to 30 minutowy spacer).
Z natury jestem optymistką i przemawiają do mnie wesołe soczyste kolory. Kojarzą mi się z wiosną, radością życia i wprawiają mnie w znakomity nastrój. Przygotowując te kolorowe posiłki cieszę się, że coraz bliżej mi do wiosennego celu - 10 kg.

Pozdrawiam i zachęcam do zdrowego stylu życia
SPAM
Agnieszka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw lut 20, 2014 7:04 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Apetyt na wiosenne porządki

Post autor: Hadassa »

chyba raczej w miejsce reklam to
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
1mpresja
Fajna Kobietka

Post autor: 1mpresja »

Trochę reklama...
Mariolkaboz
Fajna Kobietka

Post autor: Mariolkaboz »

Ale ciekawa wypowiedź długa, merytoryczna :)
ODPOWIEDZ