Mamy jeszcze zimę, która powoli zaczyna nas żegnać, a ja postanowiłam pożegnać moją zimową wagę. Przede mną nie lada wyzwanie: -10 kg!!! Dodam, że jest mi bardzo trudno utrzymać wagę, gdyż mam problemy z tarczycą. Jestem przekonana, że pomogą mi w tym pyszne koktajle i zupy Wellness Oriflame .
Muszę przyznać, że zrobiły na mnie zaskakująco dobre wrażenia pod względem smaku, a przede wszystkim składników, z których zostały przygotowane. Zawierają one wyłącznie naturalne składniki i co bardzo ważne : są pozbawione organizmów modyfikowanych genetycznie , co jest rzadkością w żywności oferowanej nam na co dzień. Jeszcze jeden fakt, który przemówił za tym, aby wybrać te produkty to, to że poznałam osobę, która po zużyciu dwóch opakowań koktajli w ciągu 42 dni schudła 8 kg! I do tej pory utrzymuje wagę, sięgając po koktajle sporadycznie. Jeśli chodzi o cenę to można przyjąć zasadę, że i tak wydajemy pieniądze na jedzenie, a zastępując posiłki produktami Wellness Oriflame w rzeczywistości wydamy mniej niż na inne niezdrowe produkty.
Zdecydowałam się na początek na koktajl o smaku waniliowym, gdyż ma on aksamitną konsystencję i delikatny prawdziwy waniliowy smak. Pomyślałam sobie, że skoro bardzo lubię słodycze i trudno mi się bez nich obejść to takie koktajle są idealnym rozwiązaniem, ponieważ hamują one również apetyt na słodkości. Koktajle Wellness Oriflame zawierają wiele cennych składników takich jak : białko, kwasy Omega 3 i 6, węglowodany i błonnik. Ponad to :
- pomagają utrzymać stabilny poziom cukru we krwi,
- skutecznie zaspokajają głód ( są bardzo sycące ),
- są mało kaloryczne,
- są łatwe w przyrządzaniu ( do blendera wlewamy określoną porcję mleka lub wody wg uznania, wsypujemy miarkę proszku i miksujemy ok. 1 min.)
Założyłam sobie, że będę je pić na śniadanie lub kolację zamiast innego posiłku. Zaleca się także wypicie koktajlu na 30 minut przed głównym posiłkiem oraz 30 minut przed treningiem ( może być to 30 minutowy spacer).
Z natury jestem optymistką i przemawiają do mnie wesołe soczyste kolory. Kojarzą mi się z wiosną, radością życia i wprawiają mnie w znakomity nastrój. Przygotowując te kolorowe posiłki cieszę się, że coraz bliżej mi do wiosennego celu - 10 kg.
Pozdrawiam i zachęcam do zdrowego stylu życia
SPAM
Agnieszka
Apetyt na wiosenne porządki
Apetyt na wiosenne porządki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw lut 20, 2014 7:04 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Re: Apetyt na wiosenne porządki
Trochę reklama...
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
Re: Apetyt na wiosenne porządki
Ale ciekawa wypowiedź długa, merytoryczna