Angielski, czy chiński?

Dział dla uczących się dziewczyn, jakie studia wybrać? Szkolenia, warto?
polalajla
Jestem tu nowa :)

Re: Angielski, czy chiński?

Post autor: polalajla »

Dla mnie angielski łatwiejszy a z TUTLO jeszcze łatwiej przyszło mi opanować jezyk .
Karina_28
Miła Kobietka

Post autor: Karina_28 »

To prawda, angielski jest zdecydowanie łatwiejszy:) Ja też akurat od jakiegoś czasu powtarzam z nimi język bo dawno nie używałam a jak wiadomo w dzisiejszych czasach to raczej podstawa;) Fajne jest to, że uczyć mogę się z domu i nie muszę tracić czasu na dojazdy!
natka1

Post autor: natka1 »

Na początek to zdecydowanie angielski. A jeśli już opanujemy w miarę dobrze ten język, to wtedy dopiero jakiś inny. Chiński jeszcze chyba nie jest tak bardzo popularny, ale może za jakiś czas faktycznie będzie na niego większe zapotrzebowanie
MyRey

Post autor: MyRey »

ANgielski to obecnie wymóg a nie atut, chiński to fajny dodatek ktory dobrze rokuje w pracy.
kocimietka

Post autor: kocimietka »

Angielski to nie jest aktualnie zaden atut tylko podstawa dla kazdego, nawet ludzi pracujacych w sklepach. Chinski za to jest bardzo przydatny na rynku pracy, wiec najlepiej znac obydwa.
Awatar użytkownika
Gaja777

Post autor: Gaja777 »

Angielski po co Ci chiński? Będziesz robić biznes z Chińczykami? Angielski to podstawa
Iskierka
Miła Kobietka

Post autor: Iskierka »

A moim zdaniem chiński. Angielski to dzisiaj żaden atut w CV, ludzie znajacy chiński są bardzo poszukiwani i trzepią na tym naprawdę ładną kasę.
thedream

Post autor: thedream »

Na te trudne czasy polecam szkołę: thedream com pl oferują lekcje przez skape czy inne komunikatory
ODPOWIEDZ