Agresywny Chłopak

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Patrycja27
Jestem tu nowa :)

Agresywny Chłopak

Post autor: Patrycja27 »

Miałam napisać wam o moim życiu , o tym czy warto dać kolejną szanse chłopakowi jeżeli już parę razy podniósł na kobietę rękę , ale nie zrobię tego , teraz wiem że NIE.
ewelina_33

Re: Agresywny Chłopak

Post autor: ewelina_33 »

jasne że nie warto dawać takiemu szansu, jeżeli facet zrobił to raz to napewno zrobi to ponownie.. dobrze że to przemyślałaś. znajdziesz jeszcze kogoś napewno , kto będzie cię szanował i traktował jak prawdziwą kobietę przy którym będziesz czuła się wyjątkowo a nie w strachu co dalej zrobi...

życzę ci powodzenia w szukaniu tego jedynego,
obyś dobrze wybrała :)
;)
Blanka07

Post autor: Blanka07 »

Brawo ! mozna powiedziec ze to iscie meska decyzja,damski bosker powinien po jednym ciosie otrzymac zakaz zblizania sie. Trzymam kciuki zebys nie zmienila zdania bo tylko silne kobiety stac na powiedzenie draniom Nie!
Zycze powodzenia! :)
ona-3-slask
Fajna Kobietka

Post autor: ona-3-slask »

w żądnym wypoadku
mowi sie ze facet ktory raz podniosł reke na kobiete znow to zrobi

nie warto sie zadwac z takim!
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Tak trzymaj :) !
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
RougeBloo
Fajna Kobietka

Post autor: RougeBloo »

Nie wyobrażam sobie, żeby Mój chłopak podniósł na mnie kiedykolwiek rękę. Po prostu to jest straszne, jak można traktować w taki sposób osobę, którą się kocha? Chociaż gdyby kochał, nie zrobiłby tego.
To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące.

KOCHAM!
♥♥♥
Obrazek
Awatar użytkownika
Ajsik
Miła Kobietka

Post autor: Ajsik »

Trzymaj sie dziewczyno i nie ulegaj mu juz nigdy wiecej!
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"
Awatar użytkownika
emilka87

Post autor: emilka87 »

Zostaw go jak najszybciej, nie daj sie nabrać i zapamiętaj: LUDZIE SIE W GŁĘBI DUSZY NIE ZMIENIAJĄ!!!
Projekty indywidualne.
promenadaslonca

Post autor: promenadaslonca »

Dawanie szans agresorowi to dawanie mu przyzwolenia na agresję. To jakby mu powiedzieć: ok. nic się nie stało, możesz mnie bić, bo ja ci i tak wybaczę, a wybaczę ci, bo przecież nie zasługuję na nikogo lepszego...
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

promenadaslonca pisze:Dawanie szans agresorowi to dawanie mu przyzwolenia na agresję. To jakby mu powiedzieć: ok. nic się nie stało, możesz mnie bić, bo ja ci i tak wybaczę, a wybaczę ci, bo przecież nie zasługuję na nikogo lepszego...
Dokładnie tak!
Trzymam kciuki byś nie zmieniła decyzji! :-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Kwiatuszek20

Post autor: Kwiatuszek20 »

Ja zawsze gdy widzialam, ze chlopak moich kolezanek chocby ktoras popchnal lub dawal jakies inne oznaki agresywnosci, niekoniecznie uderzyl, to mowilam jak mozesz byc z takim chlopakiem, teraz tak a potem cie porzadnie uderzy. Ale gdy chlopak sam nie uderzyl (ja go pierwsza uderzylam bo mialam powod) to juz inaczej to wyglada. A on tlumaczy, ze ja pierwsza, ze na poczatku nigdy mnie nie uderzyl, nawet jak ja tak. A teraz potrafi nawet pierwszy mnie podduscic
ODPOWIEDZ