Agresywny Chłopak
-
Patrycja27
- Jestem tu nowa :)
Agresywny Chłopak
Miałam napisać wam o moim życiu , o tym czy warto dać kolejną szanse chłopakowi jeżeli już parę razy podniósł na kobietę rękę , ale nie zrobię tego , teraz wiem że NIE.
-
ewelina_33
Re: Agresywny Chłopak
jasne że nie warto dawać takiemu szansu, jeżeli facet zrobił to raz to napewno zrobi to ponownie.. dobrze że to przemyślałaś. znajdziesz jeszcze kogoś napewno , kto będzie cię szanował i traktował jak prawdziwą kobietę przy którym będziesz czuła się wyjątkowo a nie w strachu co dalej zrobi...
życzę ci powodzenia w szukaniu tego jedynego,
obyś dobrze wybrała

życzę ci powodzenia w szukaniu tego jedynego,
obyś dobrze wybrała
Brawo ! mozna powiedziec ze to iscie meska decyzja,damski bosker powinien po jednym ciosie otrzymac zakaz zblizania sie. Trzymam kciuki zebys nie zmienila zdania bo tylko silne kobiety stac na powiedzenie draniom Nie!
Zycze powodzenia!
Zycze powodzenia!
-
ona-3-slask
- Fajna Kobietka
w żądnym wypoadku
mowi sie ze facet ktory raz podniosł reke na kobiete znow to zrobi
nie warto sie zadwac z takim!
mowi sie ze facet ktory raz podniosł reke na kobiete znow to zrobi
nie warto sie zadwac z takim!
Tak trzymaj
!
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Nie wyobrażam sobie, żeby Mój chłopak podniósł na mnie kiedykolwiek rękę. Po prostu to jest straszne, jak można traktować w taki sposób osobę, którą się kocha? Chociaż gdyby kochał, nie zrobiłby tego.
Trzymaj sie dziewczyno i nie ulegaj mu juz nigdy wiecej!
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"
Zostaw go jak najszybciej, nie daj sie nabrać i zapamiętaj: LUDZIE SIE W GŁĘBI DUSZY NIE ZMIENIAJĄ!!!
Projekty indywidualne.
-
promenadaslonca
Dawanie szans agresorowi to dawanie mu przyzwolenia na agresję. To jakby mu powiedzieć: ok. nic się nie stało, możesz mnie bić, bo ja ci i tak wybaczę, a wybaczę ci, bo przecież nie zasługuję na nikogo lepszego...
Dokładnie tak!promenadaslonca pisze:Dawanie szans agresorowi to dawanie mu przyzwolenia na agresję. To jakby mu powiedzieć: ok. nic się nie stało, możesz mnie bić, bo ja ci i tak wybaczę, a wybaczę ci, bo przecież nie zasługuję na nikogo lepszego...
Trzymam kciuki byś nie zmieniła decyzji!
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
Kwiatuszek20
Ja zawsze gdy widzialam, ze chlopak moich kolezanek chocby ktoras popchnal lub dawal jakies inne oznaki agresywnosci, niekoniecznie uderzyl, to mowilam jak mozesz byc z takim chlopakiem, teraz tak a potem cie porzadnie uderzy. Ale gdy chlopak sam nie uderzyl (ja go pierwsza uderzylam bo mialam powod) to juz inaczej to wyglada. A on tlumaczy, ze ja pierwsza, ze na poczatku nigdy mnie nie uderzyl, nawet jak ja tak. A teraz potrafi nawet pierwszy mnie podduscic