Administracja w Katowicach, jakie studia?
-
Anna.milarska
- Jestem tu nowa :)
Administracja w Katowicach, jakie studia?
Hej wszystkim babkom! chcę zrobić drugi kierunek studiów (mam już ekonomię), do pracy zaocznie. Mieszkam w Katowicach i potrzebuje, żeby to tam było
macie jakieś sprawdzone uczelnie lub coś słyszałyście? będę wdzięczna za każdą odpowiedź 
Re: Administracja w Katowicach, jakie studia?
Na pewno pełno tego w takim dużym mieście jak Katowice. zarówno na prywatnych uczelniach, jak i Śląskim czy Ekonomicznym. To dość przyjemny kierunek dla ludzi, którzy sa otwarci, bo uczysz się wielu rzeczy, choć tak naprawdę żadnej od a do z. Łykniesz trochę prawa administracyjnego, skarbowego i prawa pracy. Nie podam niestety konkretnych uczelni, ale możesz sobie sprawdzić na uczelnie.pl Kierunki, opisy uczelni , jakieś newsy z uczelni w jednym miejscu.
-
Milosniczkazakupow
- Fajna Kobietka
Zobacz na UŚ, słyszałam pozytywne jak i negatywne opinie, ale trzeba się zagłębić. 
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Administracja jest na 100% na UŚ. Zawsze możesz poszukać grupy studentów UŚ na facebooku, dołączyć do niej i zapytać o opinie na temat kierunku
Pewnie coś napiszą.