A może by tak wyjechać na małą integracje???

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Asia93

A może by tak wyjechać na małą integracje???

Post autor: Asia93 »

Wpadłam na pewien pomysł!!!.

Znalazłam ofertę na kurs salsy i wizażu!!! Wyjazd 3 dniowy 70 km od Warszawy...pełne wyżywienie i w cenie oba kursy!! To jest świetna okazja aby się poznać, pogadać na żywo:)))) co wy na to ? 3 dni relaksu od mężczyzn, rodzinnych obowiązków, pracy......
MamaAnia
Miła Kobietka

Re: A może by tak wyjechać na małą integracje???

Post autor: MamaAnia »

Może być fajnie, ja byłam na rejsie z Unity Line właśnie zorganizowanym przez Szefa, taka wycieczka integracyjna, wybawiliśmy się,było super. A opłaca się to bardziej niż wynajęcie sali z jedzeniem na zakładową imprezę więc pewnie jeszcze skorzystamy z takiej oferty ;)
Asia93

Post autor: Asia93 »

O też mogło być ciekawie :)

Oferta która trafiła w moje ręce to jak pisałam wyżej kurs salsy i wizażu. Jest w to wliczony nocleg, wyżwyienie oprogram oferty jest naprawdę bogtay :)) jak coś to piszcie ;))
weronik_rt
Jestem tu nowa :)

Post autor: weronik_rt »

Ostatnio spędziliśmy wyjazd integracyjny z firmy na działkach w pewnej przytulnej wiosce.
Teraz w październiku, również mamy zaplanowane spotkanie, tym razem na morzu.. Popłyniemy w rejs, tyle się o tym teraz słyszy, ze podobno fajne wrażenia.
Płyniemy również z Unity Line jak napisała "mamaania", jak wrócimy opisze wam swoje relacje.. :)
ODPOWIEDZ