Wpadłam na pewien pomysł!!!.
Znalazłam ofertę na kurs salsy i wizażu!!! Wyjazd 3 dniowy 70 km od Warszawy...pełne wyżywienie i w cenie oba kursy!! To jest świetna okazja aby się poznać, pogadać na żywo:)))) co wy na to ? 3 dni relaksu od mężczyzn, rodzinnych obowiązków, pracy......
A może by tak wyjechać na małą integracje???
Re: A może by tak wyjechać na małą integracje???
Może być fajnie, ja byłam na rejsie z Unity Line właśnie zorganizowanym przez Szefa, taka wycieczka integracyjna, wybawiliśmy się,było super. A opłaca się to bardziej niż wynajęcie sali z jedzeniem na zakładową imprezę więc pewnie jeszcze skorzystamy z takiej oferty 
-
Asia93
O też mogło być ciekawie 
Oferta która trafiła w moje ręce to jak pisałam wyżej kurs salsy i wizażu. Jest w to wliczony nocleg, wyżwyienie oprogram oferty jest naprawdę bogtay
) jak coś to piszcie
)
Oferta która trafiła w moje ręce to jak pisałam wyżej kurs salsy i wizażu. Jest w to wliczony nocleg, wyżwyienie oprogram oferty jest naprawdę bogtay
-
weronik_rt
- Jestem tu nowa :)
Ostatnio spędziliśmy wyjazd integracyjny z firmy na działkach w pewnej przytulnej wiosce.
Teraz w październiku, również mamy zaplanowane spotkanie, tym razem na morzu.. Popłyniemy w rejs, tyle się o tym teraz słyszy, ze podobno fajne wrażenia.
Płyniemy również z Unity Line jak napisała "mamaania", jak wrócimy opisze wam swoje relacje..
Teraz w październiku, również mamy zaplanowane spotkanie, tym razem na morzu.. Popłyniemy w rejs, tyle się o tym teraz słyszy, ze podobno fajne wrażenia.
Płyniemy również z Unity Line jak napisała "mamaania", jak wrócimy opisze wam swoje relacje..